Dodaj do ulubionych

Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p...

20.01.10, 14:27
Następnym krokiem będą: terminal 3 w stodole, hotel**** w silosie darmowy
transport furmanka-shuttle i nowe, niezwykle tanie linie lotnicze z Burkina Faso.
Obserwuj wątek
    • Gość: parkingowy Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: 109.243.169.* 20.01.10, 14:52
      Jest tanie latanie, więc powstało też
      tanie parkowanie, i bardzo dobrze, świat idzie do przodu, Polska gospodarka
      kwitnie. Jak tak patrzę na ceny biletów lotniczych, to czasem mam ochotę
      sprzedać samochód i filować na promocje wszelakie, dać za wygraną z OC, AC i
      wybrać się do NY za niewiele ponad 1000 na wiele dni! Ot co!
      • Gość: Europejczyk Polskie dno.W ten sposób gonimy Europę IP: *.chello.pl 20.01.10, 15:19
        O to nasze okno na świat i wskaźnik poziomu naszej cywilizacji.
        Dziadostwo i bylejakość oto co zarząd GTC lubi najbardziej.Na całym
        świecie przy szanujących się lotniskach mogą być parkingi
        wielopoziomowe, ale w Pyrzowicach jak zwykle się nic nie da zrobić.
        Za to nigdzie indziej nie ma tak obskurnych,brudnych,powgniatanych
        budek parkingowych.Nawet w Krakowie wybudowano parking
        wielopoziomowy. Wszędzie buduje się nowe terminale dwa razy większe
        od katowickiego,we Wrocławiu, podobnie jak na Okęciu z peronem
        kolejowym pod terminalem.W Pyrzowicach przez następne wiele lat mamy
        być odprawiani w ohydnym terminalu nr 1.
        • Gość: Zeb Re: Polskie dno.W ten sposób gonimy Europę IP: 195.184.83.* 24.02.10, 10:18
          nie wiesz jak powstawały te parkingi? dlaczego tyle kosztują? może dlatego że
          jeden pułkownik z PPL dogadał się z drugim pułkownikiem z firmy Parkingi Polska,
          że będą strzyc frajerów na maxa i koszt pozostawienia auta na przylotniskowym
          parkingu długoterminowym dorównywał 2tygodniowym wczasom last minute. Dlatego
          auto na okęciu zostawia się na alei krakowskiej, a w pyrzowicach u gospodarzy.
          Nie bój nic z czasem place wypięknieją i ucywilizują I bądź łaskwa nie budować
          europy w Polsce za moje pieniądze (vide bandyckie stawki monopolistów) tylko za
          swoje.
    • Gość: pajan Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: 62.153.75.* 20.01.10, 14:59
      Od 1.01.2010 zmianie uległ cennik poprzez skrócenie czasu
      bezpłatnego przebywania na terenie Lotniska. Teraz już po
      przekroczeniu 5 min. trzeba zapłacić 7 zł.
      5 minut to zwykłe ździerstwo za mało żeby wypakować walizki,
      zwłaszcza, że przy wyjeżdzie jest otwarte tylko jedno stanowisko i
      trzeba spędzić kilka minut w kolejce żeby wyjechać. Uważam że to
      wielki skandal i granda.
      • Gość: to siedź w domu! Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: *.foebud.org 20.01.10, 15:24
        Jak nie masz pieniędzy to po co latasz? Siedź w domu. Tacy jak ty tylko psują Polakom opinie bo ani to napiwku nie da, o każdego centa by się kłócił i jeszcze ręczniki w hotelach ukradnie.
        • Gość: joł buraku nigdzie w europie tak nie gnoją ludzi IP: *.realestate.net.pl 24.02.10, 21:10
          jak w Polsce, nigdzie w europie władza nie działa na szkodę obywateli
    • Gość: Pax Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: 82.196.41.* 20.01.10, 16:49
      Pyrzowice maja najbardziej syfiaty terminal w kraju wygladem
      przypominajacy tani market typu Lidl wiec te otaczajace go pseudo
      parkingi na polach, miedzach i ugorach swietnie sie komponuja z
      architektura slaskiego okna na swiat. Wstyd, siermieznosc,
      zasciankowosc, brzydota oraz prowincjonalizm. Faktycznie moze
      terminal 3 zrobic w przerobionej stodole, bedzie taniej!
      • Gość: Seb Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: 83.143.98.* 20.01.10, 19:10
        "Pyrzowice maja najbardziej syfiaty terminal w kraju"

tym stwierdzeniem potwierdziłeś, że g... widziałeś i o terminalach w Polsce to
        masz takie pojęcie jak słoń o lataniu\
        Wylewaj swe żale gdzie indziej...
        • Gość: antyPax Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 20:45
          Burak chyba lubuje się w klimatach dworców PKP, a stodołę to by
          chciał swoja na terminal przerobić
      • Gość: bercik Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 09:30
        @ pax
        Pyrzowice nie leżą na Gornym Śląsku tylko w zachodniej Małopolsce!
    • Gość: kasia Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: *.netis.net.pl 20.01.10, 17:34
      A ja właśnie przestałam korzystać z parkingów lotniska Pyrzowice bo niby
      dlaczego mam zapłacić dwa razy więcej za pozostawione auto niż za bilety ?
      Chyba ci co latają tanimi liniami latają nimi ze względu na cenę ,więc cena
      parkingu też jest ważna, dlatego niech zarządcy lotniska nie pitolą że ich
      parking jest prawidłowo skalkulowany. Cena jest skalkulowana na wielki
      zarobek i tyle a te 5 minut na wjazd kiedy to odwożę kogokolwiek na lotnisko
      to już jest szczyt bezczelności z ich strony!! Ja ani nikt z moich znajomych
      już nigdy nie zostawimy na ich parkingu samochodu i tyle."Łaski bez"
      • Gość: emkej Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 20:47
        > A ja właśnie przestałam korzystać z parkingów
        > lotniska Pyrzowice bo niby dlaczego mam
        > zapłacić dwa razy więcej za pozostawione
        > auto niż za bilety ?

I to właśnie chodzi. Niech będzie wybór - przykładowo ta strona: parking lotnisko Katowice pokazuje różnice w cenach oraz oszczędności.
      • Gość: joł w całej europie jest 15 minut a u nas 5 minut IP: *.realestate.net.pl 24.02.10, 21:14
        w żadnym kraju władza nie działa na szkodę ludzi dlatego tam jest rozwój i
        dobrobyt a u nas nędza i syf
    • Gość: Gosc Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: 86.43.76.* 20.01.10, 20:28
      Prywatne parkingi sa przy wszystkich lotniskach. W duzych miastach podobne
      serwisy oferuja nawet ***** hotele np. przespij sie u nas potem zostaw auto a
      my zawieziemy i odbierzemy cie z lotniska.
      Lotnisko w Katowicach jeszcze nie skapitulowało - przeciez wprowadzili oplate
      za "6minut za 7zl" na lotnisku motywujac decyzje ze parkingi przy dworcach
      kolejowych tez pobieraja oplaty. Jeszcze ostatniego slowa nie powiedzieli
      pewnie za chwile wprowadza oplaty za WC bo na dworcu tez sie placi. A moze by
      tak wprowadzić jeszcze osobne bilety na autobus pod samolot. Chociaz ja
      myslalem ze juz za to place w oplatach lotniskowych
    • Gość: pasażer 323 A ja chciałbym się dowiedzieć jakim cudem.... IP: *.tsi.tychy.pl 20.01.10, 21:03
      A ja chciałbym się dowiedzieć jakim cudem pobiera się opłaty za
      zostawianie samochodów na parkingu przy terminalu?! Przecież ludzie
      korzystający z lotniska powinni nic za to nie płacić!
      • Gość: (.)(.) Re: A ja chciałbym się dowiedzieć jakim cudem.... IP: 89.100.241.* 20.01.10, 22:38
        pokaz mi miedzynarodowe lotnisko z darmowymi parkingami. a na wielu
        lotniskach bylem. idac dalej lotnisko powinno odbierac pasazera
        lizmuzyna spod domu i go odwozic. przeciez wydal 100zeta za bilet
        tanich linii...
    • Gość: kolo Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych p... IP: *.chello.pl 20.01.10, 22:31
      Zrobić konkretny bojkot , nikt nie zostawia samochodów , to rura im zmięknie.
      Tak przez 2 -3 mies. to od razu pojawią się promocje, bo przecież parkingiem
      też ktoś zarządza i musi się wykazać obrotem przed szefostwem.Generalnie 5
      -cio minutowe wjazdy to jakiś deebilizm
    • ukochanykraj W sumie po co parkingi? 15.02.10, 09:24
      "Po niespełna pięciu miesiącach tanie linie lotnicze Wizz Air rezygnują z
      obsługi trasy Katowice - Memmingen/Monachium Zachód.
      - Likwidujemy to połączenie, w zamian uruchamiamy rejsy na trasie
      Gdańsk - Barcelona i Warszawa - Madryt mówi Natasa Kazmer, rzecznik prasowy
      węgierskiej linii."

No comment. :/
      • Gość: oooooo Re: W sumie po co parkingi? IP: 109.250.21.* 24.02.10, 01:33
        a od kiedy rezygnuja?
        bo ja mam bilet kupiony na maj ;-(
    • Gość: Krakoo Re: Pyrzowice rezygnują z budowy wielopoziomowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:13
      GTL robi duży błąd licząc promocje dopiero od postawienia auta na 2 tygodnie
      (50% ceny). Dużo ludzi wylatuje tylko na tydzień. Mnie tydzień parkingu
      wyliczyli na 225 PLN (najniższa opcja, bez blokady na koło itp.). Za 50 PLN 200
      m dalej miałem parking z monitoringiem, ochroną i 'zerkaniem' właścicieli placu
      na auto, czego lotnisko przy terminalu nie może zaoferować. Przeszedłem się dla
      zdrowia i zaoszczędziłem ponad 150 PLN.

Skoro ludzie latają tanimi liniami, to nikogo nie powinno dziwić, ze korzystają
      również z tanich parkingów...
    • Gość: Darmo Wolny rynek IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.02.10, 16:30
      Bardzo się cieszę, że jest jak jest. Po pierwsze: tylko 5min. darmowego
      postoju! Wszędzie w europie jest 15min! Po drugie: Zbójeckie ceny! Więc jeśli
      pan Prezes uważa, że cena jest okej to sobie sam niech parkuje. Lepiej dojść
      na nogach niż płacić tym nierobom :), tym batrdziej, że w Polsce cena odgrywa
      najważniejszą role :P
      • Gość: joł złodzieje IP: *.realestate.net.pl 24.02.10, 21:16
        w żadnym kraju władza nie działa na szkodę ludzi dlatego tam jest rozwój i
        dobrobyt a u nas nędza i syf
        • Gość: Ania Parking WIZ-PARK przy lotnisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 18:06
          Polecam parking WIZ-PARK przy lotnisku wszystko jest w jak
          najlepszym porządku za tydzień zapłaciłam 50zł i jeszcze zostałam
          zawieziona i przywieziona spod terminalu nie mówiąc już o tym, że
          parking jest ubezpieczony i monitorowany. Serdecznie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka