albertis 25.09.05, 14:35 To moze cosik o ksiazce, jakie ksiazki ostatnio czytaliscie, ktore byscie polecili? Jestem molem ksiazkowym, ostatnio przeczytalem Kurta Vonneguta 'A man without a country'. Czekam na Wasze propozycje interesujacych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Propozycje ksiazek do czytania 25.09.05, 20:32 albertis napisał: > To moze cosik o ksiazce, jakie ksiazki ostatnio czytaliscie, ktore byscie > polecili? Jestem molem ksiazkowym, ostatnio przeczytalem Kurta Vonneguta 'A > man without a country'. Czekam na Wasze propozycje interesujacych pozycji. "Dziwka" Isabel Pisano Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: I po raz kolejny... 25.09.05, 23:53 Tony Horwitz "Confederates in the Attic: Dispatches from the Unfinished Civil War" Odpowiedz Link Zgłoś
monika-von-zack Re: Propozycje ksiazek do czytania 29.09.05, 13:39 "Przygody fryzjera damskiego" Mendozy Jacek Piekara "Sługa i Boży" i "Młot na czarownice" ja lubię bardzo ksiazki Kundry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Propozycje ksiazek do czytania 29.09.05, 18:20 a ja polecam lekka ksiazeczke chorzowianina skadinad, grzegorza kopaczewskiego "global nation. obrazki z czasow popkultury". bo 'czarodziejskiej gory', skoro podajesz sie za mola ksiazkowego, polecac mi nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Pawel Huelle - "Castorp" 30.09.05, 14:52 Skoro "Czarodziejska gora", to naturalnie Pawla Huelle "Castorp", chyba wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Pawel Huelle - "Castorp" 30.09.05, 23:43 No właśnie Ci miałem wypomnieć, że sam ani nie polecasz, ani nie piszesz, co już czytałeś:)) Romain Gary - prawie wszystko, z wyjatkiem Czternastu głów Stefanii. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe20051 Re: Propozycje ksiazek do czytania 30.09.05, 22:26 settembrini napisał: > a ja polecam lekka ksiazeczke chorzowianina skadinad, grzegorza kopaczewskiego > "global nation. obrazki z czasow popkultury". bo 'czarodziejskiej gory', skoro > podajesz sie za mola ksiazkowego, polecac mi nie wypada. > autor WIŚNIEWSKI ALE NIE MICHAŁ? TYTUŁ SAMOTNOŚĆ W SIECI POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś