Dodaj do ulubionych

Ekspres do kawy i bioenergoterapia

10.10.06, 11:51
"...z energią Piramidy zwycięstwo jest w naszym zasięgu..." - cytat z Faraona?
Pomyśleć, że ludzie tysiące lat temu wyrażali się w podobny sposób. Śmiać się
czy płakać?
Obserwuj wątek
    • kavasz Re: Ekspres do kawy i bioenergoterapia 10.10.06, 12:01
      Płakać, nad naszą piłką trzeba płakać
    • Gość: Xpress Ekspres do kawy i bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:11
      "Felipe Scolari mówił, że jeden punkt w meczu z Polską go usatysfakcjonuje. Bo
      na wyjeździe, remis z taką drużyną to dobry wynik."

Nie rozśmieszaj mnie, Scolari. W szatni i tak śmiejecie się z naszej "kadry".
      I macie rację.
      • rezoon Re: Ekspres do kawy i bioenergoterapia 10.10.06, 13:20
        wiem, wiem jak kupimy naszym orłom ekspres do kawy to może też zaczną dobrze
        grać. a do tej pory niech szmoc piramidy będzie z nimi, bo inaczej będzie big bang
        • Gość: damavik Malkontenci IP: *.publikator.com.pl 10.10.06, 14:13
          Malkontenci. Wieczne narzekanie. Trzeba być głupim , by wiedzieć, że w drużynie
          grają co najwyżej średniacy i żądać od nich zdobycia Mistrzostwa Świata.
          Porażka z 4 drużyną świata i wicemistrzami Europy nie będzie chyba wielką
          wpadką? Oczywiście winny będzie Beenhakker. I pewnie go zwolnią. Bo Polski
          trener wygrałby i z Finlandią i z Serbią i na pewno z Portugalią.
          • Gość: Xpress Re: Malkontenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:48
            Albo mi się wydaje, albo sugerujesz, że moim zamiarem jest "żądać od nich
            zdobycia Mistrzostwa Świata." Otóż ja żądam zaprzestania trwonienia pieniędzy na
            głupią reprezentację i poważne zajęcie się krajową ligą (ludźmi od piłkarzy po
            działaczy). Potem możemy powrócić do rozgrywek narodowych, ale na razie
            Beenhakker niczego nie osiągnie.

"Trzeba być głupim , by wiedzieć, że w drużynie grają co najwyżej średniacy".
            Zgadza się. A trzeba być jeszcze głupszym, myśląc, że gdzieś w polskiej lidze
            znajdują się nieodkryte złoża futbolowych geniuszy.
    • Gość: hggtyy Ekspres do kawy i bioenergoterapia IP: 82.160.10.* 10.10.06, 14:36
      Hahahahahahahaha. Padłem ze śmiechu, kawalarz Scolari mówi, że ucieszy się z
      punktu. Portugalia musiałaby zagrać w siedmiu.
    • Gość: Pawel Chef-kierownik kuchni(ang.)Biedny dyrektor nie wie IP: *.popl.cable.ntl.com 10.10.06, 16:30
      ze to nie "szef", tylko glowny kucharz.Czlowiek okreslany przez Portugalczykow
      (zapewne rozmawiajacych przez telefon po angielsku) "szefem" to czlowiek
      okreslany w Polsce "szefem kuchni". Ale podobnie, nie? Pan dyrektor moze sie
      zdziwic jeszcze nie raz w swoim zyciu.
    • woodbridge Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce 10.10.06, 18:11
      Cigle mialczenie, trabki i gwizdy przeplatane z salwami smiechu sarkastycznych
      i zlosliwych kibicow tak wyglada doping na Slaskim. Niech sobie organizuja
      koncert Mandaryny albo Ich Troje w tym zwierzyncu.
      • Gość: Roody Re: Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce IP: *.volta.net.pl 10.10.06, 18:13
        Bramy Śląskiego zostaną dziś otwarte już o godz. 16 (mecz rozpocznie się o 20.30).

Kiedy do cholery jest ten mecz???
        • settembrini Re: Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce 10.10.06, 20:33
          artykul jest przeznaczony do publikacji w GW 11 pazdziernika (jutro), na portalu
          ukazal sie juz dzis. stad to > Bramy Śląskiego zostaną dziś otwarte

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka