maktub 10.10.06, 11:51 "...z energią Piramidy zwycięstwo jest w naszym zasięgu..." - cytat z Faraona? Pomyśleć, że ludzie tysiące lat temu wyrażali się w podobny sposób. Śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavasz Re: Ekspres do kawy i bioenergoterapia 10.10.06, 12:01 Płakać, nad naszą piłką trzeba płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpress Ekspres do kawy i bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:11 "Felipe Scolari mówił, że jeden punkt w meczu z Polską go usatysfakcjonuje. Bo na wyjeździe, remis z taką drużyną to dobry wynik." Nie rozśmieszaj mnie, Scolari. W szatni i tak śmiejecie się z naszej "kadry". I macie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Ekspres do kawy i bioenergoterapia 10.10.06, 13:20 wiem, wiem jak kupimy naszym orłom ekspres do kawy to może też zaczną dobrze grać. a do tej pory niech szmoc piramidy będzie z nimi, bo inaczej będzie big bang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damavik Malkontenci IP: *.publikator.com.pl 10.10.06, 14:13 Malkontenci. Wieczne narzekanie. Trzeba być głupim , by wiedzieć, że w drużynie grają co najwyżej średniacy i żądać od nich zdobycia Mistrzostwa Świata. Porażka z 4 drużyną świata i wicemistrzami Europy nie będzie chyba wielką wpadką? Oczywiście winny będzie Beenhakker. I pewnie go zwolnią. Bo Polski trener wygrałby i z Finlandią i z Serbią i na pewno z Portugalią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xpress Re: Malkontenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:48 Albo mi się wydaje, albo sugerujesz, że moim zamiarem jest "żądać od nich zdobycia Mistrzostwa Świata." Otóż ja żądam zaprzestania trwonienia pieniędzy na głupią reprezentację i poważne zajęcie się krajową ligą (ludźmi od piłkarzy po działaczy). Potem możemy powrócić do rozgrywek narodowych, ale na razie Beenhakker niczego nie osiągnie. "Trzeba być głupim , by wiedzieć, że w drużynie grają co najwyżej średniacy". Zgadza się. A trzeba być jeszcze głupszym, myśląc, że gdzieś w polskiej lidze znajdują się nieodkryte złoża futbolowych geniuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hggtyy Ekspres do kawy i bioenergoterapia IP: 82.160.10.* 10.10.06, 14:36 Hahahahahahahaha. Padłem ze śmiechu, kawalarz Scolari mówi, że ucieszy się z punktu. Portugalia musiałaby zagrać w siedmiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Chef-kierownik kuchni(ang.)Biedny dyrektor nie wie IP: *.popl.cable.ntl.com 10.10.06, 16:30 ze to nie "szef", tylko glowny kucharz.Czlowiek okreslany przez Portugalczykow (zapewne rozmawiajacych przez telefon po angielsku) "szefem" to czlowiek okreslany w Polsce "szefem kuchni". Ale podobnie, nie? Pan dyrektor moze sie zdziwic jeszcze nie raz w swoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce 10.10.06, 18:11 Cigle mialczenie, trabki i gwizdy przeplatane z salwami smiechu sarkastycznych i zlosliwych kibicow tak wyglada doping na Slaskim. Niech sobie organizuja koncert Mandaryny albo Ich Troje w tym zwierzyncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roody Re: Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce IP: *.volta.net.pl 10.10.06, 18:13 Bramy Śląskiego zostaną dziś otwarte już o godz. 16 (mecz rozpocznie się o 20.30). Kiedy do cholery jest ten mecz??? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Stadion Slaski ma najgorszy doping w Polsce 10.10.06, 20:33 artykul jest przeznaczony do publikacji w GW 11 pazdziernika (jutro), na portalu ukazal sie juz dzis. stad to > Bramy Śląskiego zostaną dziś otwarte Odpowiedz Link Zgłoś