Gość: Wojtek IP: *.chello.pl 23.01.07, 23:10 chcialbym sie dowiedziec, o pracy w UPC = call center w katowicach. ile osob tam pracuje, jak wyglada struktura, jaka kasa, jaka atmosfera? z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kadrowa zofia Re: upc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:08 ile osob tam pracuje, jak wyglada struktura, jaka kasa, jaka atmosfera? odp. 1.Pracuje tam 125osób no 126 ze mną;-) 2.Struktura wygląda nieciekawie 3.Kasa pancerna 4.Atmosfera w porządku jest kawa gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: upc 25.01.07, 02:58 Gość portalu: Kadrowa zofia napisał(a): > 4.Atmosfera w porządku jest kawa gratis. kawa z super expressu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojo Re: upc IP: *.altec.pl 24.01.07, 19:51 Osób pracuje sporo (przynajmniej tak było jak ja pracowałem a od tego czasu niewiele się chyba zmieniło); struktura jak struktura - pracownicy i kierownicy :) Atmosfera fajna - dużo młodych osób tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: upc IP: *.chello.pl 25.01.07, 02:19 czy tak wyglada struktura? konsultant --> lider zespolu --> kierownik sekcji --> dyrektor? no i ponawiam pytanie, co do pieniedzy :) - umowa zlecenie, czy o prace, oraz czy umowa z agencja pracy tymczasowej, czy z UPC? dzieki za dotychczasowe wypowiedzi, odpowiedz z kawa, swietna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: upc 25.01.07, 08:10 Siostra kolegi jak pracowała to przez pierwszy rok miała umowe o pracę z agencją a potem została przejęta przez UPC. Zarobki chyba ok. 8 zł/h były ale nie pamiętam dokladnie. Zadzwoń, zapytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Re: upc IP: *.chello.pl 25.01.07, 11:24 hmm co do umów to zalezy na którym pietrze ,obecnie zmieniajaj sie przepisy o samozatrudnieiu wiec nikt nic nie wie ,czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: upc IP: *.chello.pl 27.01.07, 23:10 podbijam temat, aby uzykskac info na w/w temat Odpowiedz Link Zgłoś