IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 10:25
Jestem z Sosnowca i gram w AKS-ie.Jest to klub z wielkimi
tradycjami i dużymi ambicjami.Posiada wiele talentów wśród
juniorów jak i w trampkarzach.Niestety gdy zamknięto kopalnie
wszystko poszło.Niwka zaczęła spadać i tak znalazła się w V
lidze.Lecz istniał istnieje i będzie istniał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Nogajczyk Re: AKS Niwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 18:51
      Ten klub jest do dupy. Trener Hała. I TYLE
      • Gość: Noger Re: AKS Niwka IP: 212.160.172.* 04.07.05, 19:52
        Oj Karolku tak nie wolno pisać o trenaerach i swoim rodowym klubie pozdro
    • Gość: Rafał Re: AKS Niwka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 17:32
      Jestem z Sosnowca i gram w szkółce AKS-u Niwka i bardz mi się tam podoba ale
      trener co tydzień wybiera kto ma odejść narazie sie trzymam ale zobaczymy
      następnym razem. AKS NAJLEPSZY !!!
    • Gość: Cezary Podraza Re: AKS Niwka IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 04.04.04, 11:08
      Witam Czarek Podraza.
      Po pierwsze nie przyszedłem do pracy w kopalni tylko do klubu sportowego "AKS
      Górnik Niwka" wtedy wszyscy trenerzy byli prowadzeni jako pracownicy kopalni .
      Zatrudniał mnie Jerzy Chrzanowski, a o przyjęcie do działu wentylacji nie mógł
      bym się starać bo o pracy w kopalni nie mam zielonego pojecia, jako że zawsze
      zajmowałem się tylko sportem co czynię do tej pory.
      Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na swoją stronę www.superkick.pl lub e-mail:
      podraza@superkick.pl
    • Gość: meteor Re: AKS Niwka IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 10.05.04, 21:27
      aks niwka to klub z tradycjami. niewatpliwie przez wielu zapomniany. zaczyna
      sie upominac o swoje. jestem kibicem pilkarzy z niwki, wszystkich od trampkarzy
      po seniorow. obserwuje najmlodszych starszych i tych ktorzy teoretycznie sa
      najstarsi. choc pierwsza druzyna to w wiekszosci chlopcy, ktorych przez
      ostatnie lata mecze w trampkarzach i juniorach mozna bylo ogladac z
      przyjemnoscia, a teraz wchodza w swiat dojrzalej pilki. nie uwazam sie za
      eksperta w tej dziedzinie ale niwka dobrze pracuje z mlodzieza, potrafi sie tam
      wykorzystac warunki jakie ma klub i choc nie sa one rewelacyjne to i tak wiele
      klubow moze pozazdroscic klubowi z niwki. postepy robia trampkarze i juniorzy,
      mimo nie zawsze udanych wynikow. obserwujac jednak dokladnie kazdeg po kolei
      mozna zauwazyc postepy. oczywiscie sa i tacy ktorzy w pilke nie potrafia grac i
      nigdy nie beda pilkarzami. jednak z latwoscia mozna zauwazyc chlopakow ktorzy
      maja zadatki na to zeby probowac swych sil dalej. jesli chodzi o piersza
      druzyne aks ktora wystepuje obecnie w V lidze mozna powiedziec ze wszystko jest
      na dobrej drodze. w druzynie jest kilku zawodnikow z niezlym doswiadczeniem,
      natomiast wiekszosc to mlodziki. chlopcy ktorzy graja ze soba dobrych kilka lat
      od najmlodszego wieku. potrafia grac w pilke i maja dobre pojecia. nazwiska
      takie jak korepta kozibak grabara nowak czy czajkowski nie raz przewijaly sie w
      gazetach. sa tez jeszcze inni ktorzy tez daja pozytywne znaki. zachecam
      wszystkich tych ktorym sie nudzi a na niwke nie maja daleko do przygladania sie
      rozwojowi pilki w niwce. moze znow powroca lata swietnosci ktore bardzo dobrze
      pamietam szczegolnie polowe lat 80tych kiedy niwka rowniez budowala sie od
      podstaw.
    • Gość: goldi i rakieta Re: AKS Niwka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 11:21
      junioży AKS Niwka pokonali Górnik Wesoła 3:1.Po bezbarwnej pierwszej połowie
      druga połowa obfitowała w bramki.Choć młodzi piłkarze AKS w tym sezonie
      stracili szansę na awans to w przyszłym zamierzaja walczyć o tytół mistrza.
      • Gość: DD.KK Re: AKS Niwka IP: *.chello.pl 06.03.07, 18:38
        Niewka jest nawet spoko ale trenera ma tak jujowego ze powini go wy..
        sztywniaka w okularkach on tylko dze morde ku.. mac i nc nierobi a do niwki
        jak mowilem to nic niemam:D
    • Gość: FAN Re: AKS Niwka IP: *.telpol.net.pl 20.05.05, 19:22
      Pochodzę z Niwki, jak i conajmniej 6 pokoleń moich przodków. AKS jest mi
      najbliższym klubem. Niech w Sosnowcu sukcesy odnosi Zagłębie, ale na Boga nie
      pozwólmy zniszczyć AKS. MOSiR zmarnował murawę, może znajdzie się jakiś
      normalny sponsor, którego będzie satysfakcjonowała III liga i ładna gra, a on w
      zamian zaopiekuje się obiektem i piłkarzami. Walka w III lidze jest o
      wiele "zdrowsza" niż w I, a duża kasa to nie wszystko.
      • Gość: michal Re: AKS Niwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:16
        gram w ask niwka dopiero 3 mies gram na brmce
    • Gość: mariuszw Re: AKS Niwka IP: *.marelli.com.pl / *.tpsa.sosnowiec.telexispl.com 27.06.06, 12:17
      to wszystko to prawda odkąd klub przejął MOSiR wszystko stacza sie po równi
      pochyłej bez jakichkolwiek nadzieji na lepszą przyzłość
    • Gość: pilkarz FC Dundrum AKS Niwka IP: 89.100.124.* 03.03.07, 12:33
      szkoda ze ten fajny klub w ktorym spedzilem troche czasu ,kilkam lat zapomina w
      swoich historiach klubowych o pierwszym wychowanku ktorego powolano kadry u17
      wymazali go z pamieci jedyne podziekowania za gre w tym klubie przesylam
      januszowi maslnce ......michal
      • Gość: do michala Re: AKS Niwka IP: 213.25.48.* 19.03.07, 00:43
        czesc michal slyszalem ze grasz w mj soccer league,gratuluje,masz racje,szkoda ze niwka zapomina o pilkarzu,ktorego powolano jako pierwszego do kadry u-17.Gralem w niwce i nie da sie tego nie zauwazyc jak marnowani sa tam zdolni pilkarze,poniewaz swoje wlasne chore ambicje chca realizowac prezes z trenerem.Gralem troche w hiszpanii,obecnie gram tu w 4 lidze,jak moglbym sie z toba skontaktowac, moj mail: toni8315@interia.pl, dzieki za wiadomosc,pozdrawiam!!
    • Gość: kolega z teamu AKS Niwka IP: 89.100.124.* 03.03.07, 13:19
      No wlasnie pamietacie takiego chlopaka M.Wiazania czy wiecie co teraz robi
      ???Jest zawodnikiem Major soccer division a dokladnie zawodnikiem fc dundrum
      gdzie niezle sobie radzi niwka marnuje juniorow
    • Gość: Da... AKS Niwka IP: *.chello.pl 16.03.07, 19:08
      jestem bylym pilarzem AKS ale jedi mi sie niepodobalo TRNER!!!!!!!!!!
    • Gość: Da... AKS Niwka IP: *.chello.pl 16.03.07, 19:08
      jestem bylym pilarzem AKS ale jedi mi sie niepodobalo TRNER!!!!!!!!!!
    • Gość: kibic Re: AKS Niwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:50
      AKS Niwka to prywata p.Grząby .To klub który powinien ulec przekształceniu ale
      już bez udziału Grząby.On jest betonem który myśli tak jak się myślało 20 lat
      temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka