Gość: kasia IP: 81.219.121.* 03.09.08, 16:57 chciałabym w katowicach na ul. katowickiej zamówic meble.Firma ta nazywa się MEBLOTEX .może ktoś robił u nich meble kuchenne.chciałabym znac waszą opinie. pozdrawiam .) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: meble na wymiar IP: 81.219.121.* 04.09.08, 06:30 co nik nie korzystał z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:44 Ja robiłam kuchnie w innej firmie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble na wymiar IP: 81.219.121.* 05.09.08, 10:35 kasiu a możesz mi napisac gdzie za jaką cenę i czy jesteś zadowolona.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 21:42 Chodziłam po różnych sklepach/salonach i prosiłam o wycene, bo projekt już miałam, więc wiedziałam co chcę i jak. Jestem zadowolona z firmy która wykonała mi meble. Podawanie Ci ceny wydaje mi się trochę bez sensu, bo każdy chce czego innego. Cena jest uzależniona od metrażu, ilości szafek, szuflad, frontów i systemów w szafkach i szufladach, no i wiadomo każdej innej "pierdoły". Adres mogę oczywiście Ci podać (nawet dołączyć zdjęcia) ale to raczej na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady.edyta Re: meble na wymiar IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 06.09.08, 17:26 Ja zamowilam meble w firmie: Meble BIELAS... hmmm zamowilam na targu w Mysłowicach! Meble sa do mieszkania wynajmowanego. Dokladnie ten sam projekt w firmie Darex kosztowalby mnie 8000 a w firmie Bielas 4000. Jestem pod duzym wrazeniem - sprawnie, szybko, meble sa baardzo dobrej jakosci! wygladaja PIEKNIE!!!! Mam zdjecia - moge wyslac na maila. Firma ta, zrobila mi tez przedpokoj i meble do pokoju 'biurowego' (biurko + szafki) SUPER! lady.edyta@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: meble na wymiar IP: 81.219.121.* 06.09.08, 21:51 bardzo wam dziękuję.papa.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś