Gość: DOMINIK. IP: *.proxy.aol.com 08.01.04, 21:55 KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE JA JESTEM ORTODONTA 400,000$ ROCZNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mailman Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.abhsia.telus.net 08.01.04, 22:27 Zawod: milioner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %/ Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: 205.188.209.* 08.01.04, 23:27 Jeszcze jeden co wyżej sra niż dupę ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.vc.shawcable.net 09.01.04, 00:11 A ja JESTEM-DZIADOKIEM NISKO UPOSARZONYM,ale tak MANIPULUJE moimi FINANSAMI,ze co roku jestem w EUROPIE(wlacznie z wypozyczaniem tam samochodu)-Powaznie- Pozdrowka dla SZTUCZNYCH CHWALIDU. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? 09.01.04, 02:15 Gość portalu: DOMINIK. napisał(a): > KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE nie. nie kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladyofthenight Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: 64.254.97.* 09.01.04, 02:38 JA zarabiam ponad $500,000 bez podatkow - tylko gotowka. Mam nie normowane godziny pracy, pracuje ile chce i kiedy chce i gdzie chce. Z mojego "biura" kazdy mezczyzna wychodzi z usmiechem na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIK Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.nyc.rr.com 09.01.04, 03:00 Ja tez mam na imnie Dominik i nie pracuje. Jestem kamienicznikiem i wyciagam ponad 900 tysiecy miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
walonek_komandosa Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? 09.01.04, 06:44 A ja mieszkam w buszu.Ile zarabiam wam nie powiem, bo was zazdrosc zezre... molde sie tylko coby tego nie zlegalizowali bo podatki przyjdzie placic i dupa zbita.... Ale nie zlegalizuja chyba bo tak jak jest im siem lepiej oplaca A co ja se skraece to moje Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro jak jest ortodonta po angielsku? 09.01.04, 15:40 no to matole jak jest ortodonta po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski najlepij zarabia sie na dachach w Chicago !!!! 09.01.04, 17:47 jo pochodze ze Zambrowa i jezdem w Americzku kupe lat , i robiem na dachach,jak juz kiedys wum tu pisolem wyciugum na raczke do 90.000 US$$ na rok .Dachy w Americzku som najlepsze bo amerykuny sie nie tknom na takom robotu !! a my z Polszu robiem pieniundze az huczy wkolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.utaonline.at 10.01.04, 14:09 jestem z ukrainy i napadam na tiry. wyciagam milion € miesiecznie i pozdrawiam wszystkich psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 19:11 ja prostytutka co ma na godzine 1000 eurosow a za obciagniecie 500 eurosow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIK Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.web.thalamus.se 10.01.04, 19:17 Ja też nazywam się Dominik i zarabiem trzy razy tyle co wy wszyscy matoły i nic nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.utaonline.at 10.01.04, 20:24 jak to nic? przeciez onanizujesz sie caly dzien! i to sie nazywa nic???? scandal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.mega.tmns.net.au 11.01.04, 04:33 Domink napisal; KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE JA JESTEM ORTODONTA 400,000$ ROCZNIE Ponizej 10tego roku zycia twoj stan umyslowy nazywa sie jeszcze bujna wyobraznia, powyzej moze byc to tylko schizophrenia. Zapomniales wziac lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś