Dodaj do ulubionych

ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE??????????

IP: *.proxy.aol.com 08.01.04, 21:55
KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE

JA JESTEM ORTODONTA 400,000$ ROCZNIE
Obserwuj wątek
    • Gość: mailman Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.abhsia.telus.net 08.01.04, 22:27
      Zawod: milioner
    • Gość: %/ Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: 205.188.209.* 08.01.04, 23:27
      Jeszcze jeden co wyżej sra niż dupę ma.
      • Gość: Marek Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.vc.shawcable.net 09.01.04, 00:11
        A ja JESTEM-DZIADOKIEM NISKO UPOSARZONYM,ale tak MANIPULUJE moimi FINANSAMI,ze
        co roku jestem w EUROPIE(wlacznie z wypozyczaniem tam samochodu)-Powaznie-
        Pozdrowka dla SZTUCZNYCH CHWALIDU.
    • larson Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? 09.01.04, 02:15
      Gość portalu: DOMINIK. napisał(a):

> KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE

nie. nie kazdy.
    • Gość: Ladyofthenight Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: 64.254.97.* 09.01.04, 02:38
      JA zarabiam ponad $500,000 bez podatkow - tylko gotowka. Mam nie normowane
      godziny pracy, pracuje ile chce i kiedy chce i gdzie chce. Z mojego "biura"
      kazdy mezczyzna wychodzi z usmiechem na twarzy.
    • Gość: DOMINIK Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.nyc.rr.com 09.01.04, 03:00
      Ja tez mam na imnie Dominik i nie pracuje. Jestem kamienicznikiem i wyciagam
      ponad 900 tysiecy miesiecznie.
      • walonek_komandosa Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? 09.01.04, 06:44
        A ja mieszkam w buszu.Ile zarabiam wam nie powiem, bo was zazdrosc zezre...
        molde sie tylko coby tego nie zlegalizowali bo podatki przyjdzie placic i dupa
        zbita....

Ale nie zlegalizuja chyba bo tak jak jest im siem lepiej oplaca

A co ja se skraece to moje
    • donk buuuuuaaaaa! 09.01.04, 13:32
      Spadaj koles!
    • peter.jezioro jak jest ortodonta po angielsku? 09.01.04, 15:40
      no to matole jak jest ortodonta po angielsku?
      • salceson.kujawski najlepij zarabia sie na dachach w Chicago !!!! 09.01.04, 17:47
        jo pochodze ze Zambrowa i jezdem w Americzku kupe lat , i robiem na
        dachach,jak juz kiedys wum tu pisolem wyciugum na raczke do 90.000 US$$ na
        rok .Dachy w Americzku som najlepsze bo amerykuny sie nie tknom na takom
        robotu !! a my z Polszu robiem pieniundze az huczy wkolo.
    • Gość: debil Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.utaonline.at 10.01.04, 14:09
      jestem z ukrainy i napadam na tiry. wyciagam milion € miesiecznie i pozdrawiam
      wszystkich psycholi.
      • Gość: mala Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 19:11
        ja prostytutka co ma na godzine 1000 eurosow a za obciagniecie 500 eurosow!!!!
        • Gość: DOMINIK Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.web.thalamus.se 10.01.04, 19:17
          Ja też nazywam się Dominik i zarabiem trzy razy tyle co wy wszyscy matoły i nic
          nie robię.
          • Gość: debil Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.utaonline.at 10.01.04, 20:24
            jak to nic? przeciez onanizujesz sie caly dzien! i to sie nazywa nic????
            scandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Kan_z_oz Re: ILE ZARABIACIE I SKAD JESTESCIE?????????? IP: *.mega.tmns.net.au 11.01.04, 04:33
              Domink napisal;
              KAZDY WPISUJE ILE ZARABIA I GDZIE
              JA JESTEM ORTODONTA 400,000$ ROCZNIE

Ponizej 10tego roku zycia twoj stan umyslowy nazywa sie jeszcze bujna
              wyobraznia, powyzej moze byc to tylko schizophrenia.
              Zapomniales wziac lekarstwo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka