lena99 14.01.04, 22:01 Witam, Dopiero dzisiaj przeczytałam wątek o coth death w Polsce Piszecie o specjalnych śpiworkach - czy można je kupić w Polsce albo przez internet? Może któraś mama wie? Pozdrawiam, Lena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucasa Re: coth death - pytanie 14.01.04, 22:29 ja nie pamietam gdzie kupowalismy spiworek dla Karolinki, ale jak wrzucisz temat w wyszukiwarke to jest sporo odpowiedzi ale w sklepach internetowych w Anglii sama sie zdzwilam ze sa az tak drogie np. www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Two_Left_Feet_Sleeping_Bags_585.htmlalbo www.mothercare.com/mc_uk/shop/productlist.jsp.html?stxsearch=sleeping+bag&BV_SessionID=@@@@2120024848.1074115581@@@@&BV_EngineID=c ccfadckhdkhgmicfngcfkmdfffdgon.0&frompage=-13300- 13312&sbsubmit.x=5&sbsubmit.y=5 ostatnio widzialam bardzo tanie (mniej niz £10 chyba z £6) w TKmax, ale to bylo w Londynie... pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: coth death - pytanie 14.01.04, 22:31 lucasa napisała: > ale w sklepach internetowych w Anglii sorki, ale zupelnie nie wiem dlaczego te linki sie nie otwieraja, to byly linki do dwoch sklepow: mothercare i twoleftfeet trudno, chcialam dobrze, pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: coth death - pytanie 15.01.04, 08:39 Widac je w marketach i sklepach z ubraniem dzieciecym. Jesli chodzi o Warszawe to rowniez sa w Conforamie w Jankach (pare razy mi sie rzucilo w oczy). K. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapol75 Re: coth death - pytanie 18.01.04, 22:02 A czy te spiworki to niby maja pomoc uniknac "cot death" to jakas totalna bzdura. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
farpakon Re: coth death - pytanie 18.01.04, 22:26 zadna bzdura. moj 4 mies synek zaczal wlasnie naciagac sobie na glowe kocyk, ktorego nie potrafi zdjac. nie musze wyjasniac, jak takie zabawy moga sie skonczyc... nie zawsze moge byc pod reka. w spiworek dziecko nie moze sie zaplatac. tak wiec, od moje dziecko od 2 dni spi grzecznie w spiworku, a i ja spie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapol75 Re: coth death - pytanie 18.01.04, 23:46 aaaa ,o tym nie pomyslalam-sorry,ja tak wkladam kocyk pod materac ze nie ma mowy zeby go sobie naciagnela,wiec myslalam o innych przyczynach dla ktorych mial ten spiworek zapobiec tej cot death i dlatego wydalo mi sie to bzdura. Magda Odpowiedz Link Zgłoś