whateverka 11.02.04, 04:37 gdzie kupic takie kosmetyki?? i czy wogole sa na amerykanskim rynku??a jakie inne kosmetyki polecacie dla maluszka?? pozdrawiam Wiolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja275 Re: Nivea baby- usa 12.02.04, 23:53 ja jestem w Stanach od miesiaca mieszkam w Dayton i szczerze mowiac nigdzie tutaj nie widzialam kosmetykow Nivea przeznaczonych dla dzieci - ja uzywam Gerbera i jestem b. zadowolona , bo to co tu przywiozlam z Polski chodzi mi o Nivea starczylo mi na kilka tygodni - jesli moge Ci cos podpowiedziec to w Drag Marcie powinnas dostac kosmetyki Gerbera - naprawde sa dobre no i przede wszystkim nieuczulaja czego nie moge powiedziec o kosmetykach Johnsona ...pozdrawiam - Neta Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Nivea baby- usa 14.02.04, 19:01 Nivea Baby w USA sa do kupienia w polskich sklepikach. Z amerykanskich polecam Aveeno dla dzieci lub Playtex BabyMagic ze spiaca krowa na obrazku. Yves Rocher www.yvesrocherusa.com ma kosmetyki dla niemowlat (nie probowalam), nie jet pewna co do Avon, ale ogolnie duzo kosmetykow dzieciecych mozna kupic przez internet, trzeba tylko wiedziec gdzie szukac (niektore niesamowicie drogie). Odpowiedz Link Zgłoś