andrew-01 11.02.10, 05:04 Vancouver company jumps in to help Polish bobsledders www.canada.com/sports/2010wintergames/curling/Vancouver+company+jumps+help+Polish+bobsledders/2546844/story.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 11.02.10, 05:27 "First, he had to figure out what they already had, which was basically nothing. Only one of the 14 members on the team spoke English. Ten thousand dollars worth of product later, the Polish team actually looked like something." Polacka nedza swieci obdarta doopa po calym swiecie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals [...] 11.02.10, 06:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 11.02.10, 14:20 Z całą pewnością nie, inaczej dostaliby dofinansowanie z GOSIR. www.gosirgdynia.pl/ BTW. Wczoraj Gdynia świętowała 84 urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Czesc Maciek 11.02.10, 16:51 Gdynia to piekne miasto i dobrze sie tam zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Czesc Maciek 12.02.10, 00:34 Witaj Bruno Potwierdzam. Gdynia to "miasto z morza i marzeń". Przedwojenne hasło ale nadal prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 11.02.10, 16:59 maciekqbn napisał: > Z całą pewnością nie, inaczej dostaliby dofinansowanie z GOSIR. No to dlaczego na olimpiade wyslaliscie bobsleistow z Zakopanego zamiast z Gdyni? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 00:40 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Z całą pewnością nie, inaczej dostaliby dofinansowanie z GOSIR. > > No to dlaczego na olimpiade wyslaliscie bobsleistow z Zakopanego zamiast z > Gdyni? hehehehe > Powiedziałbym, że Gdynia specjalizuje się w nieco innych dziedzinach sportu. Jeśli będą jakieś regaty, to możemy wysłać np. Macieja Grabowskiego (btw. mieszkał przez wiele lat w tym samym bloku co ja z rodzicami, 2 klatki dalej, bardzo symapatyczny gość). Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 00:54 maciekqbn napisał: > Powiedziałbym, że Gdynia specjalizuje się w nieco innych dziedzinach sportu. > Jeśli będą jakieś regaty, to możemy wysłać np. Macieja Grabowskiego (btw. > mieszkał przez wiele lat w tym samym bloku co ja z rodzicami, 2 klatki dalej, > bardzo symapatyczny gość). Nie watpie, tylko czy po wieloletnim mieszkaniu w blokhauzie stac go na wlasne wioslo czy mu je musza Kanadyjczycy sprezentowac? A ty swojego wiosla sam sie dorobiles czy tez prezent od rodzicow z tego samego bloku, od ktorego jablko padlo niedaleko? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:01 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Powiedziałbym, że Gdynia specjalizuje się w nieco innych dziedzinach spor > tu. > > Jeśli będą jakieś regaty, to możemy wysłać np. Macieja Grabowskiego (btw. > > mieszkał przez wiele lat w tym samym bloku co ja z rodzicami, 2 klatki da > lej, > > bardzo symapatyczny gość). > > Nie watpie, tylko czy po wieloletnim mieszkaniu w blokhauzie stac go na wlasne > wioslo czy mu je musza Kanadyjczycy sprezentowac? Na swojej stronie www.maciejgrabowski.com/ umieścił linki do stron sponsorów. Na pierwszym miejscu www.gdynia.pl, żadnej kanadyjskiej firmy tam nie widziałem. > A ty swojego wiosla sam sie dorobiles czy tez prezent od rodzicow z tego samego > bloku, od ktorego jablko padlo niedaleko? > W prezencie od rodziców dostałem wykształcenie, dzięki któremu wszystkiego w życiu sam się dorobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
1uiza-w-ogrodzie Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:05 jest takie ulanskie powiedzenie, maciek, jeszcze nie odtrabiono (( Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:13 1uiza-w-ogrodzie napisała: > jest takie ulanskie powiedzenie, maciek, jeszcze nie odtrabiono (( Nie bardzo rozumiem kontekst (sorki ale już jestem mocno śpiący). Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:06 maciekqbn napisał: > Na swojej stronie www.maciejgrabowski.com/ umieścił linki do stron > sponsorów. Na pierwszym miejscu www.gdynia.pl, żadnej kanadyjskiej firmy tam nie widziałem. Zaloze sie, ze na stronie bobsleistow tez nie zobaczysz. Nie ma sie czym chwalic > W prezencie od rodziców dostałem wykształcenie, dzięki któremu wszystkiego w życiu sam się dorobiłem. Czyli miedzy innymi tego mieszkania z rodzicami? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:11 Mieszkania dorobili się rodzice, nadal tam mieszkają. To chyba logiczne, ze jako dziecko mieszkałem z Nimi. Czy Ty jesteś sierotą? Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:27 maciekqbn napisał: > Mieszkania dorobili się rodzice, nadal tam mieszkają. > To chyba logiczne, ze jako dziecko mieszkałem z Nimi. Teraz na swoje sie przeniosles , a psa masz ? : www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wielka-draka-w-gdynskim-urzedzie-n32151.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:38 andrew-01 napisał: > maciekqbn napisał: > > > Mieszkania dorobili się rodzice, nadal tam mieszkają. > > To chyba logiczne, ze jako dziecko mieszkałem z Nimi. > > > Teraz na swoje sie przeniosles , a psa masz ? : Mam rybki, może być ? > > www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wielka-draka-w-gdynskim-urzedzie-n32151.html > To są biedni ludzie, prawdziwe ofiary komuny. Nadal myślą, że coś im się za darmo należy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:30 maciekqbn napisał: > Mieszkania dorobili się rodzice, nadal tam mieszkają. > To chyba logiczne, ze jako dziecko mieszkałem z Nimi. > Czy Ty jesteś sierotą? Tak, urodzilem sie w bidulu hehehe Oto co napisales: "mieszkał przez wiele lat w tym samym bloku co ja z rodzicami". Latwo sie domyslic, ze do dzis mieszkasz z rodzicami, ale wstydz sie umiarkowanie. Wszyscy wiemy dlaczego tak tam jest hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:42 ratpole napisał: > maciekqbn napisał: > > > Mieszkania dorobili się rodzice, nadal tam mieszkają. > > To chyba logiczne, ze jako dziecko mieszkałem z Nimi. > > Czy Ty jesteś sierotą? > > Tak, urodzilem sie w bidulu hehehe Nie widzę w tym nic śmiesznego. > > Oto co napisales: "mieszkał przez wiele lat w tym samym bloku co ja z > rodzicami". Latwo sie domyslic, ze do dzis mieszkasz z rodzicami, ale wstydz si > e > umiarkowanie. Wszyscy wiemy dlaczego tak tam jest hehe > Nie chce mi się bawić w słówka. Mieszkałem z rodzicami na Obłużu w tym samym okresie co Grabowski (też tam mieszkał z rodzicami). Teraz mieszkam gdzie indziej, z żoną i dzieckiem. Rodzice zostali u siebie. Teraz jasno napisane? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:47 maciekqbn napisał: > Mieszkałem z rodzicami na Obłużu w tym samym > okresie co Grabowski (też tam mieszkał z rodzicami). Teraz mieszkam gdzie indziej, z żoną i dzieckiem. Rodzice zostali u siebie. Teraz jasno napisane? I ten caly przepych osiagnales dzieki podarowanemu wyksztalceniu. No, no, ty jestes wyjatkowy facet hehe Odpowiedz Link Zgłoś
1uiza-w-ogrodzie Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:03 maciek, tak przy okazji dzis sprawdzilam to co kiedys zasugerowales i okazalo sie ze miales (jak zwykle racje)! Serdeczne dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Oni chyba nie sai z Gdyni? hehehe 12.02.10, 01:19 Nie ma sprawy Mam tylko nadzieję, że nie próbowałeś mojej ostatniej sugestii na tym forum (tzn. sprawdzić jak Arab zareaguje na nazwanie go 'zeb'). Życzę wszystkim spokojnej nocy/dnia. Zmykam do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: sciur 11.02.10, 14:15 Gdziec tu czytalem o wspanialych polskich strojach na olimpiade? Nie rozumiem wiec dalczego polski team zachowal sie jak kupa zebrakow? O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Drwale robiom olimpiadem. heheheh 11.02.10, 14:22 Inteligencja kanadoli jest czarujonca. Zaprosili do organizacji 1-st Nations ale tylko te gdzie som gane igrzyska. heheheh Pienkny gest. heh Ale logo olimpiady wzieli od Eskimosow z Greenland!!! heheheheh Nawet indianscy z kanatki nie kumajom o co chodzi. Ale szef olimpiady cieszy ryja w niewiedzy jakby mu macioora ortaliona nawalila w gacie. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 W Kanadzie prawie jak w Polsce 11.02.10, 17:37 Wioska dla zawodników znajduje się o 20 minut jazdy samochodem od centrum Whistler. Reprezentacje zakwaterowane są w przypominających popularne w Polsce bliźniaki domkach. sport.wp.pl/kat,1024999,title,Malysz-z-Kowalczyk-pod-jednym-dachem,wid,11946925,wiadomosc.html pierwowzor-matka wszystkich townhouses : raider55.blox.pl/2009/08/domek-niezgody.html Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: W Kanadzie prawie jak w Polsce 11.02.10, 18:59 andrew-01 napisał: > pierwowzor-matka wszystkich townhouses : > raider55.blox.pl/2009/08/domek-niezgody.html > Tak maja w calej bulwie... jedna Gdynia, a dookola morze burdelu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1uiza-w-ogrodzie Re: W Kanadzie prawie jak w Polsce 12.02.10, 01:07 na calym siwecie widze ze jak dwoch baranow dzieli jeden dom i jeden go pomaluje czy polzy dach to nie przyjdzie mu do glowy zeby dolozyc te pare groszy zeby i sasiad mial to samo a inwestycja na tym wyjdzie lepiej. Ludzie jak widac wszedzie sa popyerdoleni, mowiac waszym kloacznym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: W Kanadzie prawie jak w Polsce 12.02.10, 02:36 Glupio wyszlo, co, prosze dyzurnego mylycjanta gazetniczego. Tu Europa, a tu sie na dresy 8 sortu rzucaja jak glodni. A chalupka ladna - to jest wlasnie norma tuskanska, a nie jakies tam, panie, kanadyjskie wynalazki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 Na sierotke . 11.02.10, 19:14 IO: Polska najlepsza w Europie! O wysokości premii za medale w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times" opowiedział prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego Piotr Nurowski. - 250 tysięcy za złoto, 150 za srebro i 100 za brąz. Ale do tego drugie tyle jest przeznaczone dla sztabu szkoleniowego, który pracuje ze sportowcem. Premie dostaną nawet pierwsi trenerzy, ci którzy odkryli i wychowali naszych medalistów. W sumie więc za złoto będziemy płacić pół miliona złotych - ujawnił. - Nawet Rosjanie tyle nie płacą - pochwalił się Nurowski. Skąd tak wysokie premie za medale? Ano stąd, że Polski Komitet Olimpijski ma się ponoć świetnie. - Mamy w tej chwili grupę naprawdę bardzo silnych, bogatych, można powiedzieć, narodowych koncernów, które zechciały związać się z PKOl - powiedział prezes komitetu. igrzyska.wp.pl/vancouver/title,Kto-zgarnie-wielka-kase-Malysz-Kowalczyk,wid,11958677,wiadomosc.html w wyciaganiu lapy na sierotke po $10,000 nie widzicie nic zlego ? . Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 Polska promocja Olimpiady 11.02.10, 21:47 Polish paper places 'Pedobear' alongside Olympic mascots www.theprovince.com/news/Polish+paper+places+Pedobear+alongside+Olympic+mascots/2542525/story.html Internet sensation Pedobear appears in Polish newspaper to promote Winter Olympics www.examiner.com/examiner/x-15166-Dallas-Comedy-Examiner~y2010m2d7-Funny-Picture-Internet-sensation-Pedobear-appears-in-Norway-newspaper-to-promote-Winter-Olympics Google search : Results 1 - 10 of about 30,900 for Polish newspaper claims 'Pedobear'. (0.16 seconds) Odpowiedz Link Zgłoś
1uiza-w-ogrodzie Re: Polska promocja Olimpiady 12.02.10, 01:11 nazi, olaboga, ale sie zaangazowales w tych saneczkarzy, chooj ich strzelil, mowiac waszym kloacznym jezykiem, ot, takie zwykle $ranie w banie po scianie do beczki po sledziach sobie uskuteczniasz, czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 12.02.10, 00:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 12.02.10, 02:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Po prosbie ... 12.02.10, 02:39 A gumy do zucia nie chcieli dla dzieckow? Buahahahaha, ale w domu to kazdy bulwiak dosiada merca z gornej polki. Alez dziadostwo, to sie az w glowie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals [...] 12.02.10, 02:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: Po prosbie ... 12.02.10, 07:25 ja np jezddze kugarkiem z silnikiem dizla a to przeciez wiesz dobrze ze nie merc. Jutro jade na przeglad i wymiane oleju do Pragi (za mostem, krajan). Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals no i co ? 13.02.10, 07:25 jak te dresy,jednakowe mieli chociaz? za pozno zaczalem ogladac a umnie pewnie polakow nie powtorza Odpowiedz Link Zgłoś