bellaroma 19.02.04, 19:08 tyle sie tu pisze o zagluszaniu. ty rowniez wydajesz sie byc ekspertem na tym polu. moglbys zdradzic tajemnice jakich metod uzywasz aby zagluszyc wlasne sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: ertes 19.02.04, 19:35 bella ty mi zaczynasz powoli smierdziec skunksem Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: ertes 19.02.04, 20:35 myslisz, ze to kogos interesuje czym ja ci smierdze? natomiast twoich odpowiedzi na moje pytania ktos naprawde oczekuje. czy te pytania sa dla ciebie naprawde az tak trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: ertes 19.02.04, 22:09 jeszcze za skomplikowane? to powiedz moze co opowiadasz swoim dzieciom o powodach twojej emigracji. mozesz oczywiscie na wszystke pytania odowiedziec w jednym tekscie. bedzie chyba wygodniejsze. wypij szklaneczke albo dwie i do dziela! przeciez zawsze ci sie lepiej po alkoholu pisze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bellaroma Re: ertes 20.02.04, 16:42 no i jak? nadal pytania za trudne? czy moze raczej za bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes-anglista Tez go widze lubisz :) 20.02.04, 17:03 Widze ze takze lubisz tego debila. On pisze na forum USA-Kanada jako "Polonus", czasem sie maskuje jako "Lookuot". Polecam lekture- w jednym z postow popisal sie znajomoscia angielskiego. Komedia XXI wieku: Oto probka: "you cannot stand the heat do not go to Florida on summer" UBAW ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=10867687 Odpowiedz Link Zgłoś
yourconscience nikt nie zagluszy 20.02.04, 17:04 bellaroma napisał: > tyle sie tu pisze o zagluszaniu. ty rowniez wydajesz sie byc ekspertem na tym > polu. moglbys zdradzic tajemnice jakich metod uzywasz aby zagluszyc wlasne > sumienie? nikt nie zagluszy twojego sumienia he he he, nawet litry bimbru wypitego przez bereta emigracyjnego nie moga zagluszyc sumienia!!!! pozdrawiam berety... moje misie Odpowiedz Link Zgłoś