11.04.06, 21:08
czy ktoś zna doktora Hortmanowicza i jaka jest wasza opinia o jego
leczeniu,kiedys przyjmował w rzeszowie ale wiem ze mieszka w Warszawie ,czy
warto się do niego wybrać.
Obserwuj wątek
    • marciszonka Re: lekarz 11.04.06, 21:18
      Nie to, że ploty powtarzam, ale sama patrz:
      www.homeomed.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=109&sid=9ead1bf6cb44554eb882305b03bf667f
      • kol32 Re: lekarz 24.07.06, 16:25
        Też mnie bardzo ciekawi co w tym linku było.

Mój syn jest pod opieką tego lekarza. Wyciągnął go z bardzo powaznego atopowego
        zapalenia skóry (medycyna konwencjonalna rozłożyła bezradnie ręce) i kilku
        pomniejszych chorób. Na małego te leki działają. Na mnie chyba nie (albo za
        wczesnie się poddałam).

Doktor ma dość specyficzną osobowość do której trzeba się przyzwyczaić. Ale
        ogolnie warto spróbować. Zawsze pod telefonem - w razie jakichkolwiek problemów
        w trakcie terapii nie trzeba do niego jeździć, wystarczy zatelefonować. Jeśli
        leczy się u niego więcej niż jedna osoba z rodziny, wizyta jest tańsza o 1/3.

Pozdrawiam serdecznie.
        Kasia
        • tom_j23 Re: lekarz 24.07.06, 19:26
          kol32 napisała:

> Też mnie bardzo ciekawi co w tym linku było.

Nic ciekawego. Pojedyncza opinia czy to pozytywna, czy negatywna nie jest moim
          zdaniem miarodajna.
          Co do linku. Serwis homeomed zmienił swoją strukturę i niektóre linki nie
          działają. Tam gdzie w linku jest "phpBB2" powinno być "forum"
          www.homeomed.com.pl/forum/viewtopic.php?t=109&sid=9ead1bf6cb44554eb882305b03bf667f

Pozdrawiam
          Stefan
    • elizka77 Re: lekarz 19.07.06, 09:12
      ale konkretnie to co mozesz powiedziec o tym lekarzu? link ktory zalczylas juz
      nie dziala? a przyznam ze mnie to bardzo interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka