Gość: Maciek IP: 192.168.1.* 17.02.02, 21:35 Polecam fajna strone www.polskaludowa.com w kraju betony znowu wracaja do wladzy!!! Pozdroawienia Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 22:04 Powiedz to aaniolkowi, ktory w innym watku tlumaczy, ze za PRLu to dopiero bylo fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 134.102.121.* 17.02.02, 22:09 A te kapcie (lewy, dolny rog strony) to chyba po to zeby sobie po takiej wizycie tego blota do domu nie nawnosic? Pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 22:20 Juz w 1945 sady ludziom dupe zawracaly ! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Fajna strona www.polskaludowa.com 17.02.02, 22:19 Zagrales mi na emocjach. Az plakac sie chce, ze ludzie ludziom zgotowali takie gowno. Gość portalu: Maciek napisał(a): > Polecam fajna strone www.polskaludowa.com w kraju > betony znowu wracaja do wladzy!!! > Pozdroawienia Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliken Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.02, 22:24 Jacy ludzie do cholery! Toz to bydlo cholerne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 18.02.02, 10:41 Bardzo szybko zapomnialem to wszystko, a to bylo tak niedawno! Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Fajna strona www.polskaludowa.com 18.02.02, 14:18 Myslalem, ze mnie nabieracie, potem zauwazylem, ze to nie 1 kwietnia. Strona jest zdjeta, tak na to wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 14:47 Niezly zestaw, ktos odwalil kawal dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik WC 18.02.02, 15:04 sprwdzilem jeszcze raz. JEST z powrotem. Zafascynowaly mnie banknoty. Przegladajac banknoty wydane w poszczegolych latach przelecialy mi przez glowe momenty z ktorymi wiazalo sie cos dobrego. Caly miesiac np. kopalem rowy pnad dwa metry za siedem czerwoncow. Wtedy to bylo mniej niz $7. Kolega kupil sobie za to jinsy, Rifle w Pewexie. Ja nie mialem odwagi, zeby "tak lekko" puscic pieniadze. Malucha pamietam na podium na Politechnice i koljeki byly jak do mauzoleum zeby zobaczyc. Olowki Omnium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 15:31 Nie pamietam dobrze tych czasow, mimo tego jest to dla mnie wazne. Czy Ty mieszkasz w Windsor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 15:34 Gość portalu: WC napisał(a): > Nie pamietam dobrze tych czasow, mimo tego jest to dla mnie wazne. > Czy Ty mieszkasz w Windsor? Niezly masz podklad na stronie "Twarze FORUM" Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Drapieznik 18.02.02, 16:05 Nie, na szczescie. Odpowiedzialem wlasnie Bialej, ze ten silnik to 351W, czyli potocznie Windsor. Nb. byl robiony w Windsor, Engine Plant zalozonej przez Henry Ford. Mialem tego typu hobby do niedawna a teraz sam sie dziwie, ze to robilem. "podklad" jest szklanym atrium o gigantycznych rozmiarach. Mialo lepsza perspektywe ale Kliken, artysta co sie patrzy, poprawil zdjecie. Ja je przyciemnilem i oddalilem, o on je przyblizyl, dodal mojego kotka i rozjasnil... Bylem w Windsor kilkakrotnie ale przejazd przez granice (jeszcze przed 911) jest zawsze przezyciem typu co oni tym razem wymysla. Moi znajomi (US) mieli zabawna sytuacje. Pojechali na balety ("to" jest taniej i legalne). Wracajac, przejechali znak stopu na granicy i celnik kazal im sie cofnac. Kierowca, starszy czlowiek sie wsciekl, udal, ze wrzuca bieg wsteczny, dodal gazu i polecial do przodu (szlaban byl podniesionY). Udalo im sie zwiac, ale przeciez mieli ich rejestracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:13 drapieznik napisał(a): > Bylem w Windsor kilkakrotnie ale przejazd przez granice (jeszcze przed 911) > jest zawsze przezyciem typu co oni tym razem wymysla. Moi znajomi (US) mieli > zabawna sytuacje. Pojechali na balety ("to" jest taniej i legalne). Wracajac, > przejechali znak stopu na granicy i celnik kazal im sie cofnac. Kierowca, > starszy czlowiek sie wsciekl, udal, ze wrzuca bieg wsteczny, dodal gazu i > polecial do przodu (szlaban byl podniesionY). Udalo im sie zwiac, ale przeciez > mieli ich rejestracje... Moga im nagwizdac ... moze przesla mandacik. Lepiej niech sie tu nie pokazuja bo to panstwo policyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:16 drapieznik napisał(a): > Mieszkasz w Windsor? Tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.02, 16:14 Maciek dzieki serdeczne za te strone, kapitalna. Jesli pozwolisz napisze ten adres jako link aby ludzie mogli latwo ttworzyc strone. www.polskaludowa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunczyk Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 18.02.02, 18:39 Strona jest super!!! Dziekuje bardzo za link do bodajze najciekawszej polskiej strony jaka przejrzalem przez ostatnie pare lat blakania sie po polskopolonijnych beznadziejach, a tu, prosze jaki rarytas! Spasiba tawariszczy za takoj haraszoj stranu! Polak z Dunowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 18.02.02, 21:52 Fajna strona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 199.72.137.* 18.02.02, 22:29 Kapitalne! Szczegolnie plakat z reklama Butow Florsheim robi wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 19.02.02, 18:00 Tak bylo jeszcze niedawno! Odpowiedz Link Zgłoś