Dodaj do ulubionych

Fajna strona www.polskaludowa.com

IP: 192.168.1.* 17.02.02, 21:35
Polecam fajna strone www.polskaludowa.com w kraju
betony znowu wracaja do wladzy!!!
Pozdroawienia Maciek
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 22:04
      Powiedz to aaniolkowi, ktory w innym watku tlumaczy, ze za PRLu to dopiero bylo
      fajnie!
    • Gość: Robert Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 134.102.121.* 17.02.02, 22:09
      A te kapcie (lewy, dolny rog strony) to chyba po to zeby sobie po takiej
      wizycie tego blota do domu nie nawnosic?

Pozdr.
      Robert
      • Gość: Don Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.02.02, 22:20

Juz w 1945 sady ludziom dupe zawracaly !
    • ya_bolek Re: Fajna strona www.polskaludowa.com 17.02.02, 22:19
      Zagrales mi na emocjach. Az plakac sie chce, ze ludzie ludziom zgotowali takie
      gowno.

Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Polecam fajna strone www.polskaludowa.com w kraju
      > betony znowu wracaja do wladzy!!!
      > Pozdroawienia Maciek

• Gość: kliken Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.02, 22:24
        Jacy ludzie do cholery! Toz to bydlo cholerne
    • Gość: A Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 18.02.02, 10:41
      Bardzo szybko zapomnialem to wszystko, a to bylo tak
      niedawno!
    • drapieznik Re: Fajna strona www.polskaludowa.com 18.02.02, 14:18
      Myslalem, ze mnie nabieracie, potem zauwazylem, ze to nie 1 kwietnia. Strona
      jest zdjeta, tak na to wyglada...
    • Gość: WC Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 14:47
      Niezly zestaw, ktos odwalil kawal dobrej roboty.
      • drapieznik WC 18.02.02, 15:04
        sprwdzilem jeszcze raz. JEST z powrotem.
        Zafascynowaly mnie banknoty. Przegladajac banknoty wydane w poszczegolych
        latach przelecialy mi przez glowe momenty z ktorymi wiazalo sie cos dobrego.
        Caly miesiac np. kopalem rowy pnad dwa metry za siedem czerwoncow. Wtedy to
        bylo mniej niz $7. Kolega kupil sobie za to jinsy, Rifle w Pewexie. Ja nie
        mialem odwagi, zeby "tak lekko" puscic pieniadze.
        Malucha pamietam na podium na Politechnice i koljeki byly jak do mauzoleum zeby
        zobaczyc. Olowki Omnium...
        • Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 15:31
          Nie pamietam dobrze tych czasow, mimo tego jest to dla mnie wazne.
          Czy Ty mieszkasz w Windsor?
          • Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 15:34
            Gość portalu: WC napisał(a):

> Nie pamietam dobrze tych czasow, mimo tego jest to dla mnie wazne.
            > Czy Ty mieszkasz w Windsor?

Niezly masz podklad na stronie "Twarze FORUM"
          • drapieznik Re: Drapieznik 18.02.02, 16:05
            Nie, na szczescie. Odpowiedzialem wlasnie Bialej, ze ten silnik to 351W, czyli
            potocznie Windsor. Nb. byl robiony w Windsor, Engine Plant zalozonej przez
            Henry Ford. Mialem tego typu hobby do niedawna a teraz sam sie dziwie, ze to
            robilem.

"podklad" jest szklanym atrium o gigantycznych rozmiarach. Mialo lepsza
            perspektywe ale Kliken, artysta co sie patrzy, poprawil zdjecie. Ja je
            przyciemnilem i oddalilem, o on je przyblizyl, dodal mojego kotka i rozjasnil...

Bylem w Windsor kilkakrotnie ale przejazd przez granice (jeszcze przed 911)
            jest zawsze przezyciem typu co oni tym razem wymysla. Moi znajomi (US) mieli
            zabawna sytuacje. Pojechali na balety ("to" jest taniej i legalne). Wracajac,
            przejechali znak stopu na granicy i celnik kazal im sie cofnac. Kierowca,
            starszy czlowiek sie wsciekl, udal, ze wrzuca bieg wsteczny, dodal gazu i
            polecial do przodu (szlaban byl podniesionY). Udalo im sie zwiac, ale przeciez
            mieli ich rejestracje...
            • Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:13
              drapieznik napisał(a):

> Bylem w Windsor kilkakrotnie ale przejazd przez granice (jeszcze przed 911)
              > jest zawsze przezyciem typu co oni tym razem wymysla. Moi znajomi (US) mieli
              > zabawna sytuacje. Pojechali na balety ("to" jest taniej i legalne). Wracajac,
              > przejechali znak stopu na granicy i celnik kazal im sie cofnac. Kierowca,
              > starszy czlowiek sie wsciekl, udal, ze wrzuca bieg wsteczny, dodal gazu i
              > polecial do przodu (szlaban byl podniesionY). Udalo im sie zwiac, ale przeciez
              > mieli ich rejestracje...

Moga im nagwizdac ... moze przesla mandacik. Lepiej niech sie tu nie pokazuja bo
              to panstwo policyjne
              • drapieznik Re: Drapieznik 18.02.02, 16:15
                Mieszkasz w Windsor?
                • Gość: WC Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.02.02, 16:16
                  drapieznik napisał(a):

> Mieszkasz w Windsor?

Tak jest
    • Gość: Misia Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.02.02, 16:14
      Maciek dzieki serdeczne za te strone, kapitalna. Jesli pozwolisz napisze ten
      adres jako link aby ludzie mogli latwo ttworzyc strone.
      www.polskaludowa.com
    • Gość: Dunczyk Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: *.ppp1-3.had.worldonline.dk 18.02.02, 18:39
      Strona jest super!!!

Dziekuje bardzo za link do bodajze najciekawszej polskiej strony jaka
      przejrzalem przez ostatnie pare lat blakania sie po polskopolonijnych
      beznadziejach, a tu, prosze jaki rarytas!

Spasiba tawariszczy za takoj haraszoj stranu!

Polak z Dunowa
      • Gość: A Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 18.02.02, 21:52
        Fajna strona !!!
        • Gość: JoeK Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 199.72.137.* 18.02.02, 22:29
          Kapitalne!
          Szczegolnie plakat z reklama Butow Florsheim robi wrazenie.
    • Gość: Arek Re: Fajna strona www.polskaludowa.com IP: 192.168.1.* 19.02.02, 18:00
      Tak bylo jeszcze niedawno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka