Dodaj do ulubionych

don22, a ile ty masz lat?

IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 15:55
lolo wstydzil sie przyznac
moze ty troche odwazniejszy bedziesz, co?
Obserwuj wątek
    • lolo27l Re: don22, a ile ty masz lat? pyta sie vipek-cipek 03.03.04, 16:00
      podbijam watek tylko po to zeby ludzie zobaczyli jakim jestes zalosnym typem.
      Twoje cwelowskie zapytania sa niesmaczne i chore.

don22 przestal z toba rozmawiac- JA TEZ.
      • Gość: VIP-1 dzien dobry lolus IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 16:08
        jaki ty dzisiaj mily jestes, hehehe
        no, nie krepuj sie, powiedz ile masz lat?

p.s. ty nie rozmawiasz tylko szczekasz
        pamietaj o tym
        • don22 lolo 03.03.04, 16:16
          nie odpowiadaj temu glupkowi. Zaraz sie temat skonczy bo on potrafi tylko
          leciec za kamykiem.
          • Gość: VIP-1 oh, i adwokat sie odezwal IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 16:20
            kogo dzisiaj bronic bedziesz?
            juz wiem, swoja dupe przed lolem, hehehe
          • lolo27l don22 03.03.04, 17:05
            masz racje... ten syf czepia sie wszystkiego... olewam go od dzisiaj

dzieki
            • Gość: VIP-1 hehehe, lolus, kundlu IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 17:15
              gruchaj se z donem, gruchaj
              a potem w dupsko go ruchaj, hehehe
            • lolo27l Re: don22 03.03.04, 18:38
              patrz don, jak mu gula lata... hahahaha
              • Gość: VIP-1 no powiedz lolus w koncu ile masz lat IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 18:49
                bo nie wiem czy ty mlody
                czy stary chuj jestes
              • don22 lolo271 03.03.04, 18:58
                popatrz jak tego zgreda trzepie. brakuje mu kogos do pogadania. Teraz sie
                dopytuje ile mam lat i czy nie za stary dla niego nie jestem... to jest idiota,
                nie uwazasz?
                • reichman Przepraszam, ale jestem nowy 03.03.04, 19:06
                  na tym forum. czy naprawdę taki jest przeciętny poziom dyskusji na tym wątku
                  wśród całej polonii, czy raczej mamy tu tylko przedstawicieli rzesz
                  nielegalnych imigrantów co w pocie czoła zrywają dachówki w Bronxie i azbest w
                  Chicago, pardon Jackowie?
                  don22 napisał:
                  popatrz jak tego zgreda trzepie. brakuje mu kogos do pogadania. Teraz sie
                  dopytuje ile mam lat i czy nie za stary dla niego nie jestem... to jest idiota,
                  nie uwazasz?
                  • Gość: VIP-1 wybacz jesli cie to razi IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:09
                    ale z tymi dwoma typkami inaczej sie nie da
                    • reichman To po co zaczales z nimi dyskusje? 03.03.04, 19:11
                      Z gory przepraszam za tak naiwne pytanie.

Gość portalu: VIP-1 napisał(a):
                      ale z tymi dwoma typkami inaczej sie nie da
                      • shiny_lemur no wlasnie vip 03.03.04, 19:13
                        dlaczego sie facetow czepiasz a oni ci potem robia na zlosc?
                        • don22 sluchaj swiecaca_malpeczko czy chcesz 03.03.04, 19:15
                          dostac po mordusi?
                          • Gość: VIP-1 Re: sluchaj swiecaca_malpeczko czy chcesz IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:23
                            don22 napisał:

> dostac po mordusi?

a ty do mordusi?
                            chuja byczego, hehehe
                        • Gość: VIP-1 Re: no wlasnie vip IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:19
                          widzisz jacy milusinscy oni sa
                          inaczej sie z nimi nie da
                      • Gość: VIP-1 dluga historia IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:15
                        musialbys se niektore posty
                        z ostatnich paru miesiecy poczytac

ale tak w skrocie to lubie
                        takim tlumokom na nerwach pograc
                        • donk podrawiam cie vip-piedolo! 03.03.04, 19:26
                          I sle usciski!!!....szczegolnie mocne, hehe

• lolo27l Re: podrawiam cie vip-piedolo! 03.03.04, 19:31
                            nakopac zlobowi do dupy a nie usciski staremu ramolowi o zoltych palcach i
                            smierdzacym chuchu.

www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_3.shtml nastepny
                            chuj jeszcze zyje.
                            • Gość: VIP-1 lolciu, czy byczek z Hiszpanii juz doszedl? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:43
                          • shiny_lemur vip, przejrzalem twoje posty i tych drugich gosci 03.03.04, 19:32
                            czy ty zrobiles tak jak oni ci dokladnie sugeruja? Leczenie w dzisiejszych
                            czasach przynosi cudowne skutki!
                            • Gość: VIP-1 Re: vip, przejrzalem twoje posty i tych drugich g IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:40
                              skoro przejrzales posty
                              to powinienes wiedziec co zrobilem
                              ale wydaje mi sie ze ty nie posty
                              tylko dupe lolowi przejrzales
                              • shiny_lemur ojejku, tragedia z toba vip. O co ci tak naprawde 03.03.04, 19:42
                                chodzi? Rzucasz sie grozisz, obrazasz, sklocasz... lecz sie chuju bo jestes
                                pierdolniety.
                                • lolo27l ales ostro temu debilskiemu vipowi podjechal,,, 03.03.04, 19:46
                                  chyba go zatka na amen... sama prawda.... vip z metrowa lechtaczka....
                                  • Gość: VIP-1 z czego sie cieczysz kundlu? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:53
                                    ze malpa ci dupe lize? hehehe
                                • Gość: VIP-1 groze? a komu ja tu groze? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:46
                                  takiemu pryszczowi jak ty
                                  to i grozic nie trzeba
                                  • don22 vip, czy to prawda ze jestes 03.03.04, 19:55
                                    porzadnym czlowiekiem, obywatelem USA?
                                    • shiny_lemur tak tak, wszyscy wiedza ze vip to kawal 03.03.04, 19:57
                                      porzednego faceta i nalezy mu sie szacunek. Ja tam nie chce z nim zadzierac i
                                      sie pieknie lize do stop temy groznemu przeciwnikowi bojownikowi o wolnosc i
                                      demkoracje
                                      • lolo27l Re: tak tak, wszyscy wiedza ze vip to kawal 03.03.04, 20:00
                                        wiesz lemur, ty masz charakter... ja ciebie podziwiam i na wszelki wypadek tez
                                        przestane sie z panem vipem uzerac... po co, facet kipnie i bedzie na mnie...
                                        ma zuzyte nerwy to po co go prowokowac...
    • Gość: autor Re: don22, a ile ty masz lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:07
      ty Vip takie tematy to se daj na forum towarzyskie albo wyslij mu maila bo to
      forum o ile umiesz czytac jest dla/o polonii a nie do zalatwiania jakis
      prywatnych spraw. o albo wezcie se numery gg i sie umowcie na spotkanie to sie
      dowiecie czegos o sobie a nie tutaj takie bezsensowne posty umieszczac.
      • lolo27l Re: don22, a ile ty masz lat? 04.03.04, 18:00
        vip to zazdrosny pedal... nie dziw sie... tez chcialby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka