Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 15:55 lolo wstydzil sie przyznac moze ty troche odwazniejszy bedziesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27l Re: don22, a ile ty masz lat? pyta sie vipek-cipek 03.03.04, 16:00 podbijam watek tylko po to zeby ludzie zobaczyli jakim jestes zalosnym typem. Twoje cwelowskie zapytania sa niesmaczne i chore. don22 przestal z toba rozmawiac- JA TEZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 dzien dobry lolus IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 16:08 jaki ty dzisiaj mily jestes, hehehe no, nie krepuj sie, powiedz ile masz lat? p.s. ty nie rozmawiasz tylko szczekasz pamietaj o tym Odpowiedz Link Zgłoś
don22 lolo 03.03.04, 16:16 nie odpowiadaj temu glupkowi. Zaraz sie temat skonczy bo on potrafi tylko leciec za kamykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 oh, i adwokat sie odezwal IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 16:20 kogo dzisiaj bronic bedziesz? juz wiem, swoja dupe przed lolem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l don22 03.03.04, 17:05 masz racje... ten syf czepia sie wszystkiego... olewam go od dzisiaj dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 hehehe, lolus, kundlu IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 17:15 gruchaj se z donem, gruchaj a potem w dupsko go ruchaj, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no powiedz lolus w koncu ile masz lat IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 18:49 bo nie wiem czy ty mlody czy stary chuj jestes Odpowiedz Link Zgłoś
don22 lolo271 03.03.04, 18:58 popatrz jak tego zgreda trzepie. brakuje mu kogos do pogadania. Teraz sie dopytuje ile mam lat i czy nie za stary dla niego nie jestem... to jest idiota, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
reichman Przepraszam, ale jestem nowy 03.03.04, 19:06 na tym forum. czy naprawdę taki jest przeciętny poziom dyskusji na tym wątku wśród całej polonii, czy raczej mamy tu tylko przedstawicieli rzesz nielegalnych imigrantów co w pocie czoła zrywają dachówki w Bronxie i azbest w Chicago, pardon Jackowie? don22 napisał: popatrz jak tego zgreda trzepie. brakuje mu kogos do pogadania. Teraz sie dopytuje ile mam lat i czy nie za stary dla niego nie jestem... to jest idiota, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 wybacz jesli cie to razi IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:09 ale z tymi dwoma typkami inaczej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
reichman To po co zaczales z nimi dyskusje? 03.03.04, 19:11 Z gory przepraszam za tak naiwne pytanie. Gość portalu: VIP-1 napisał(a): ale z tymi dwoma typkami inaczej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_lemur no wlasnie vip 03.03.04, 19:13 dlaczego sie facetow czepiasz a oni ci potem robia na zlosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: sluchaj swiecaca_malpeczko czy chcesz IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:23 don22 napisał: > dostac po mordusi? a ty do mordusi? chuja byczego, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: no wlasnie vip IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:19 widzisz jacy milusinscy oni sa inaczej sie z nimi nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 dluga historia IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:15 musialbys se niektore posty z ostatnich paru miesiecy poczytac ale tak w skrocie to lubie takim tlumokom na nerwach pograc Odpowiedz Link Zgłoś
donk podrawiam cie vip-piedolo! 03.03.04, 19:26 I sle usciski!!!....szczegolnie mocne, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: podrawiam cie vip-piedolo! 03.03.04, 19:31 nakopac zlobowi do dupy a nie usciski staremu ramolowi o zoltych palcach i smierdzacym chuchu. www.superexpress.pl/iso/dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_3.shtml nastepny chuj jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 lolciu, czy byczek z Hiszpanii juz doszedl? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_lemur vip, przejrzalem twoje posty i tych drugich gosci 03.03.04, 19:32 czy ty zrobiles tak jak oni ci dokladnie sugeruja? Leczenie w dzisiejszych czasach przynosi cudowne skutki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: vip, przejrzalem twoje posty i tych drugich g IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:40 skoro przejrzales posty to powinienes wiedziec co zrobilem ale wydaje mi sie ze ty nie posty tylko dupe lolowi przejrzales Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_lemur ojejku, tragedia z toba vip. O co ci tak naprawde 03.03.04, 19:42 chodzi? Rzucasz sie grozisz, obrazasz, sklocasz... lecz sie chuju bo jestes pierdolniety. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l ales ostro temu debilskiemu vipowi podjechal,,, 03.03.04, 19:46 chyba go zatka na amen... sama prawda.... vip z metrowa lechtaczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 z czego sie cieczysz kundlu? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:53 ze malpa ci dupe lize? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 groze? a komu ja tu groze? IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:46 takiemu pryszczowi jak ty to i grozic nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
don22 vip, czy to prawda ze jestes 03.03.04, 19:55 porzadnym czlowiekiem, obywatelem USA? Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_lemur tak tak, wszyscy wiedza ze vip to kawal 03.03.04, 19:57 porzednego faceta i nalezy mu sie szacunek. Ja tam nie chce z nim zadzierac i sie pieknie lize do stop temy groznemu przeciwnikowi bojownikowi o wolnosc i demkoracje Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: tak tak, wszyscy wiedza ze vip to kawal 03.03.04, 20:00 wiesz lemur, ty masz charakter... ja ciebie podziwiam i na wszelki wypadek tez przestane sie z panem vipem uzerac... po co, facet kipnie i bedzie na mnie... ma zuzyte nerwy to po co go prowokowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: don22, a ile ty masz lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:07 ty Vip takie tematy to se daj na forum towarzyskie albo wyslij mu maila bo to forum o ile umiesz czytac jest dla/o polonii a nie do zalatwiania jakis prywatnych spraw. o albo wezcie se numery gg i sie umowcie na spotkanie to sie dowiecie czegos o sobie a nie tutaj takie bezsensowne posty umieszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: don22, a ile ty masz lat? 04.03.04, 18:00 vip to zazdrosny pedal... nie dziw sie... tez chcialby... Odpowiedz Link Zgłoś