ratpole 25.05.10, 19:11 Bogata bulwa powinna wspierac biedna Ameryke hehehe biznes.onet.pl/od-4-czerwca-wyzsze-oplaty-za-wizy-do-usa,18491,3231149,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian troche do dupy 25.05.10, 19:34 "turystom" powinni do $500 podniesc a klechom i "artystom" do $1000 Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Przeca razem tupali na Krasnoj Płaszczadkie 25.05.10, 22:56 polander.wordpress.com/2010/05/09/western-troops-march-on-red-square/ Odpowiedz Link Zgłoś
wikarski Re: ciebie dupku jednak nie wpuscili 26.05.10, 21:47 pewnie go odeslali w obraczkach Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 USA to dziady 26.05.10, 23:22 Powinno nie byc zadnych oplat na zasadzie wzajemnosci bo Amerykancy jada do Polski bez wizy i nic nie palaca.USA szuka forsy wszedzie bo robi bokami. Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter "turysty" z Polszu ? 27.05.10, 00:25 jak kogos stac na kuno biletu do USa za 900$$ to i stac go na wize za 130 $$,tylko dziady i golodupce nie polataja do USa,bo nie stac ich nawet na bilet tramwajowy !!,,hyyhhyhyhyhhyyhhyhyhyhyhy!! ========================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu he he he turysta gasarbajter 27.05.10, 02:39 przylecial do usa ogladac malowidla scienne bejzmentu i tak sie mu spodobalo ze zostal sam tworca takich malowidel oraz rzezb z 2by4 przesiedzial swoja wize turystyczna teraz nie moze wrocic do polszu. Tzn wrocic moze ale nie ma z czym i spowrotem juz do hameryczki nie wpuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter o mnie sie nie martw !! 27.05.10, 02:51 ja sobie rade dam !!,,,yhyhyhyhhyhyhyhhyhy!!! a dla ciebie Czosnkowy cieciu to wielka przeszkoda zaplacic 130 $$ za amerykanskoj wizu !!! ,do smierci nie wyslupasz z pustej kieszeni takiej sumy ,a na bilet na samolot ,to chyba musisz oszczedzac przez cztery lata lata !!,,yhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy!!!!! lepiej wez rower i zapier,,dalaj do Rajchu na truskawki ,sezon sie zaczal potrzebuja nowych gassssssssarbajterow !!! hihihihiihhihiihhihihihihihhihihihiihhihihihiihihhihiihiihihihih!!!! ================================================================ Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Re: o mnie sie nie martw !! 27.05.10, 03:56 amerykanska wize gazownik to ja mam od 15 lat to juz moja 2 wiza wazna jeszcze 5 lat W usa bylem tyle razy ze nawet mi sie liczyc nie chce ale nigdy nie przedluzylem pobytu ani nie pracowalem na czarno tak jak ty polska bido na wygnaniu. Tacy jak ty tylko wstyd przynosza Polsce. Powiedz lepiej polska bido na wygnaniu dlaczego nie mozesz wyjechac poza illinois? bo by cie deportowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: o mnie sie nie martw !! 27.05.10, 05:31 Masz, masz, synu, oczywizda. Teraz idz sobie kucnij na wiadomym drongu. Siem ino nie chybnij ino jak bedziesz kontynuowal marzenia i moczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Re: o mnie sie nie martw !! 27.05.10, 11:33 marzenia to piekna rzecz o furdzie eskejpie np. Tym razem kanadyjska bida sie odezwala haha. Golodupcu pamietasz jak jeszcze pare lat temu wyles o wizach kanatkowych ze predzej ci kaktus wyroznie niz je zniosa ? Cos strasznie przewrazliwione jestescie na punkcie tych wiz. Wez ten drag i sie nim pierdolnij w ten pusty leb onucniku przepocony. A swoja droga wiza powinna kosztowac 5000 usd spowodowalo by to wyeliminowanie wszystkich wasatych podwarsiafskich czeskow pokroju zupniaka a co za tym idzie zredukowało do 0 liczbę odmów. Tylko ze wizy wprowadzono by zaraz po roku jak zgraja zupniakow masowo by sie pchala do beczek po sledziach w "turystyczne odwiedziny" do nielegali ktorym sie przedluzylo zwiedzanie. Ale na szczescie sa jeszcze tasery hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: o mnie sie nie martw !! 28.05.10, 05:41 oddal_sie_dziadu napisał: > marzenia to piekna rzecz o furdzie eskejpie np. Jakie marzenia, cwoku? Marzenia to masz ty, golcu obsrany, o tym, zeby sie przesiasc z 20 letniej padliny na rzeskiego 15 latka przed emeryturka, hehe. Strasznie was ten escape bodzie, a to przeciez samochod Kowalskiego. Aha, kanadyjskiego Kowalskiego, bo bulbiasty Kowalski moze wnijsc na drong i polatac sobie na gazie z doopy. Tym razem kanadyjska bida sie o > dezwala haha. Golodupcu OK, jezeli ja jestem bida i golodupcem, to jak sie okresla bulbiaka? Nie rzucaj sie, wszo. Zyjesz w doopie i w pelni na to zaslugujesz. Jestes bezwzglednym golcem i golodupcem - jeslis przecietniak to jestes dziadem w porownianiu ze mna, jeslis milioner tos cienka hooynia w porownaniu z kanadyjskim milionerem, jeslis dziadem to nawet glupi minetnik moze ci nasrac na i tak szajskopf. Any which way jestes doopa z gazem, hehehe. pamietasz jak jeszcze pare lat temu wyles o wizach kana > tkowych ze predzej ci kaktus wyroznie niz je zniosa ? Cos strasznie przewrazliw > ione jestescie na punkcie tych wiz. Hehe, dali sobie rade z dziadostwem w sposob cywilizowany. Jeden przez 10 godzin nie potrafil - typowo bulbiaczy intelekt - wylezc z lotniska, to go zastymulowali taserkiem, chociaz klonica by bardziej przystalo. Paru chwiejow cofneli z granicy i bydlo sie uspokoilo. Nie ma zadnej "hoboty" na czarno. Tu jest porzadek, prosze dzielnicowo-bagaznikowego Wez ten drag i sie nim pierdolnij w ten pu > sty leb onucniku przepocony. Ile razy bedziesz jeszcze podkradal moje kawalki ty swiniuchu? Co ty yebiesz, milosniku psiego kloca i smrodu w tramwaju? Ja do Stanow wjezdzam na prawo jazdy a tobie jaki hooy do tego? Ty siedzisz w kupie goovna i gdzie sie nadstawiasz? Won konski bobie, zajmuj swoje miejsce w szeregu, przepraszam, w bagazniku, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Re: o mnie sie nie martw !! 29.05.10, 18:03 bodzie bodzie ten eskejp zwlaszcza w porownaniu z camry i mercedesem przez pol roku zescie sie nie umieli wgramolic na drag jak zescie dostali nim w ryja. Kanadyjska bido meldowaliscie tu ze co 3 lata kanadyjski kowalski auto zmienia a wy co dalej w eskejpie hehe. Milionery sie wam sniom kanadyjsko bido przeciez z samej definicji to minetnik jest milionerem bo ma ponad milion zlociszczy hehe! moze jakbyscie zpieniezyli dom eskejpa kosiarke no i dochod z dupy swej corki to tez byscie go dogonili hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: o mnie sie nie martw !! 29.05.10, 18:27 oddal_sie_dziadu napisał: > bodzie bodzie ten eskejp zwlaszcza w porownaniu z camry i mercedesem A masz jeszcze ta Camry i Mercedesa czy juz zabrali, zeby zwrocic szwabowi? Jak jeszcze masz to moze rzucisz jakas fotka? Mnie szczegolnie interesowalyby silowniki w bagazniku hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Re: o mnie sie nie martw !! 29.05.10, 18:33 nie mam camry i nigdy nie mialem mam mercedesa E ale nowszy model hehe. ale wasze jeki na widok aut tego goscia jak sie pierdolilo tak jak zupniak o 15 letnich autach byl bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce byles 27.05.10, 15:34 ale furmankom po buraki, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce b 28.05.10, 12:52 no prosze,ontka woza furmankom hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce b 29.05.10, 00:39 hhyhyhyhhhyhy !! ale dostal po jajach ten caly "oddal sie dziadu",juz tu ryja nie wtyka siermiega chlopsko - panszczyzniana !!!,,heheehheehhehehehehehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Re: wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce b 29.05.10, 18:06 gazownik na ciebie poprostu szkoda czasu ty jestes poza wszelka konkurencja ciebie cieszy pelna lodowka i tanie piwo. Jedyne co cie wkurwia to BMW szwagra ale taki zupniak ma troche wiecej oleju w glowie i dlatego tak go boli ta jego kanadyjska bida dlatego jego konwulsje sa takie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce b 29.05.10, 21:17 DzUPA co ma najcenniejsze to wspomnienia o dragu hehe a moze to nie wspomnienia a kanatkowa rzeczywistosc hehe a gass ma lodowke , jak boss wyjedzie, wlasnie dzisaj mu sie szykuje uczta hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: wierze ci dziadzie, ze wiele razy w Ameryce b 31.05.10, 01:04 dziad !! do dzisiaj czeka za wiza do Ameriku !!! po 5 ciu odrzutach w Konsulacie zostalo mu tylko to zeby zrobic operacje plastyczna goopiego ryja i zmienic nazwisko a potem zaczac nowe podejscia o WIZU !!!!!!,,,hyyhyhhyhyhhyyhhyhyyhhyhyhyhyhyhhhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhy ===================================================================== = Odpowiedz Link Zgłoś
donk Powerki s kanatki. heheheheheheheheh 31.05.10, 18:38 Cienizna jak widac. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian swinioyeb przytuptal, hehe 31.05.10, 18:44 maciora z chlewika na osli ryj wykopala? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals gass 31.05.10, 18:58 a co to? dzisaj niet zimnego piwa i grilla? a to ci smutek zawital w twe progi Odpowiedz Link Zgłoś