joanna.zofia 04.08.10, 17:18 Jak w temacie - szukam mam z Drezna zeby miec z kim pogadac, na spacer pojsc, albo zaopiekowac sie dziecmi na wymiane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiurkaa Re: mamy z Drezna 06.08.10, 21:09 napisałam na priv, bardzo sie ciesze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.zofia Re: mamy z Drezna 07.08.10, 14:27 bardzo sie ciesze! i mam nadzieje, ze wiecej nas sie znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: mamy z Drezna 09.08.10, 11:10 mieszkasz w pieknym miescie, a do tego blisko masz do Szwajcarii Saksonskiej i do Pragi. Zazdroszcze ci Odpowiedz Link Zgłoś
jojek88 Re: mamy z Drezna 09.08.10, 11:39 Jeśli szukasz innych mam, z którymi chciałabyś się zaprzyjaźnić, wymienić doświadczeniami - www.znajomapolonia.com . Gorąco polecam ten portal. Jest to portal dla wierzących Polaków mieszkających poza granicami kraju. Można nie tylko znaleźć "drugą połówkę", ale tez (jeśli jesteś w stałym związku) przyjaciela, grupę, znajomych, z którymi warto porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.zofia Re: mamy z Drezna 09.08.10, 15:14 dziekuje za link - ale chyba nie chce na sile wyszukiwac kogos... no i wydaje mi sie, ze to raczej portal dla szukajacych drugiej polowki na zycie cale, a nie tylko towarzystwa na spacery caly czas czekamy na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś