mcov 06.10.10, 02:54 www.youtube.com/watch?v=me0QUiHQCro&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Rondo otworzyli 06.10.10, 04:03 mcov napisał: > www.youtube.com/watch?v=me0QUiHQCro&feature=player_embedded Hahahahahahaha hahahahhahahahahaha uhuhuhu ehehehehhe ihahahahahahha ojapjerdole ehehehehehe buhahahaha Polcki, jak ja wam gratuluje Polcki to nikt wam tak nigdy gratulowal nie bedzie hehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 06.10.10, 05:12 i z czego rzysz? ze swoich korzeni i nie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: sciur 06.10.10, 14:54 hahahaha o koorva ale tragi-komedia.Az sie wierzyc nie chce.... jhahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Tylko czemu nie postawili na nim krzyza? 06.10.10, 15:12 Tylko czemu nie postawili na nim krzyza? Wyglada na spisek czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.hab Re: Taa.. 06.10.10, 18:42 ...w zasadzie to cały ten smieszny kraj jest jednym wielkim rondem w czasie bezustannego otwierania. I tak w kolko na wieki wiekow hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 06.10.10, 20:23 rat_canals napisał: > i z czego rzysz? ze swoich korzeni i nie tylko? Jakie korzenie? Bo mialem nieszczescie przypadkowo urodzic sie w domu wariatow i sqrvysynow tak jak ty urodziles sie glupim i garbatym? Jak tylko mi sie oczka przerznely to od razu zauwazylem, ze dobry stworca popelnil ciezki blad (byc moze pokaral mnie za grzechy przodkow hehe) ale czym predzej postanowilem go naprawic hehehe Jak sie czlowiekowi uda wygrzebac z szamba to oddycha z ulga i zmywa z siebie goovno. Ja wlasnie nic innego nie robie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: sciur 06.10.10, 21:13 ratpole napisał: Bo mialem nieszczescie przypadkowo urodzic sie w domu wariatow i sqrvysynow tak > jak ty urodziles sie glupim i garbatym? dziekuje za wspolczucie a przypadkowo sie urodziles tak, jak przypadkowo twoj dady, skosnooki czerwonoarmiejec znalazl sie na terenie polski i wolal wrocic do azji z paroma zegarkami na przegubie niz z bekartem pod smierdzaca pacha Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ale ci szczurzy odbycie odyepalo, hehe 07.10.10, 13:46 rat_canals napisał: > niz z bekartem pod smierdzaca pacha albo maciorze w dupe zaglondasz albo skosnookim czerwonoarmijcom pachy wonchasz debil, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Rondo otworzyli 06.10.10, 15:33 wielebny jakies gusla odprawil to wypadkow na tym 'hajleju', hehe, nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś