mrufkaa 03.04.04, 11:58 To w trybie zyczeniowym, a w praktyce chcialam poprosic o rade jak, gdzie i do kogo zlozyc skarge na GP. Skuteczna. Bo wlasnymi rekami udusze skurczybyka(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acutecompute Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 12:01 od razu przypomina mi sie plan zabicia personalnej z Lesia Chmielewskiej. pamietaj ze zbrodnia w afekcie duzo kosztuje wiec pomysl raczej nad nieszczesliwym wypadkiem np GP napadniety przez wscieklego kota Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 12:05 Kota brak. Bomby prababci tez A mordercze instynkty we mnie narastaja. Mam nadzieje, ze ktos mi doradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Jak zabic GP? 04.04.04, 21:42 Własnie. Tylko gdzie dostać lody Calypso?! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 12:21 GP nalezy do GP practice. W tej practice jest zawsze senior partner i junior partners. Oni wzajemnie zaleza od siebie i zazalenia i skargi sa traktowane bardzo powaznie. Poczytaj: www.hepcuk.info/data/usercontentroot/home/addressing%20hcv/dealing%20with%20doctors/changing%20your%20gp/How%20to%20complain.asp jesli masz jakies pytania to moge sie dowiedziec od szwagierki, ktora jest GP co trzeba zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 17:10 Chcesz zabić GP? Naprostsza metoda to wyślij go do lekarza Sama jestem zła po tym jak jakiś zagraniczny lekarz przepisał Dominikowi antybiotyki i dodał że można je dodać dziecku do coca coli Tęsknię za polskimi pediatrami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 22:00 jagienka.harrison napisała: > Chcesz zabić GP? Naprostsza metoda to wyślij go do lekarza > Sama jestem zła po tym jak jakiś zagraniczny lekarz przepisał Dominikowi > antybiotyki i dodał że można je dodać dziecku do coca coli > Tęsknię za polskimi pediatrami!!!! hmm, ze sie wtrace z ta cocacola to jest tak - antybiotyki czesto oslabiaja zoladek, system trawienny etc, dzieci maja bole brzucha a cola w cale swojej okropnosci i "junkowatosc" na zoladek dziala lagodzaco, czesto lekarze pediatrzy proponuja aby dziecku przy biegunce czy innych dolegliwosciach zoladkowych po letniej wodzie podac wlasnie odgazowana cole ( lub ginger ale). jest to skuteczne. ( dzieci tak po 1 roku rzecz jasna) pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Jak zabic GP? 04.04.04, 21:37 Jagienka potwierdzam- zbawczy wplyw Coli (jako elektrolitu) na kuracje antybiotykowa oraz jako wspomagacz przy biegunkach jest juz w Polsce znany )) Co mnie sosbiscie cieszy- cole mam zawsze w domu bo: 1. lubie 2. odrdzewiam zapieczone srobki w rowerach, domywam zlew itp 3. trzymam jako srodek nagly przy biegunce ) I jest git ) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Jak zabic GP? 04.04.04, 21:41 Wiecie może tak ale on wcale nie powiedział że 'proponuję podać z coca colą bo to zbawienny środek na rozwolnienie' tylko 'jak dziecko nie chce tego przełknąć to można dodać do coca coli'... A przyznaje że ostatnio wyjątkowo nie mamy Coli w domu. Dominik nadal ma kaszel, antybiotyk specjalnie nie pomógł a ja nie wiem czy w ogóle ma jakiś sens iśc drugi raz. ewentualnie mogę pójść z kałasznikowem. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: Jak zabic GP? 04.04.04, 22:01 Ja tez gdzies wyczytalam, ze dac dziecku Cole w razie gdy ma ono wysoka goraczke i zaczyna byc odwodnione. Ponoc wody czesto dzieci pic nie chca, a lakomia sie na Cole. Ale moze to lepsze niz nic. Osobiscie Cola 'lazi' za mna przy wszystkich rozstrojach zoladka, bolach glowy (odgazowana dziala jak srodek przeciwbolowy) i nawet ostatnio leczylam 'lyczkiem Coli' ciazowe poranne mdlosci... Pozdrawiam Sugar p.s Swojego GP juz nie raz rozszarpalabym na kawalki, ale, ze przez ostatnie 2 tygodnie w naszym gabinecie nie ma ani jego ani zadnego innego lekarza to stanowczo na razie jest to niewykonalne....A moze juz ktos mnie wyprzedzil i stad ta nieobecnosc pana znachora w pracy????? Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 21:05 Mam pomysl ))))) Zbierzemy namiary na "naszych" nielubianych GP , zrobimy im zjazd, i zrobimy wielkie bum i pojdzie na terrorystow... ????? Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Jak zabic GP? 03.04.04, 21:26 O nie, tak bezbolesnie to jamu nie popuszcze... Odpowiedz Link Zgłoś