Dodaj do ulubionych

Zniosa wizy !!

21.11.10, 04:46
Litwini jezdza bez wiz ,Czesi jezdza bez wiz,Slowacy tez !!!,tylko polusy z Polszy musza miec wizy bo to kraj nie nalezacy do Europy !!!!,,,ehehehheheehehehehhhhehhhhe!!
wiec teraz targuja sie o zniesienie wiz w ramach podpisania programu rozbrojeniowego Start !! przez Polske ktora jako czlonek UNI ma tam cos do powiedzenia.

======================================================
Obserwuj wątek
    • warcholski Re: Zniosa wizy !! 21.11.10, 10:56
      od kiedy wszyscy na swiecie dowiaduja sie, ze prowizorycznie naleza do NATO i Unii to faktycznie nigdy nie wyszki z pod kotroli ruskich oraz rzadzaca klika POpaprancow jest na kolanach Putina
      • tata_japoxa ty ubogi cieciu z piwnicy 21.11.10, 12:00
        ty sie modl zeby nie zniesli tych wiz!
        bo jestes hotdogu zalatwiony na amen!
        jak szwagier z rajchu ktory ma bmw przyjedzie i zobaczy tego dzipa lincolna i twoj apartment w bejzmencie to chyba ze smiechu padnie.
        • gassarbajter ty ubogi cieciu z PGRu 21.11.10, 12:24
          wlasnie sie tu wszyscy modlimy ,zeby nie zniesli wiz ,bo 80% takich cieci jak ty ,mieszkajacych w po PGRowskich blokowiskach ,ruszy do Ameryki "turystycznie" wiozac ze w bagazu kielnie,i ubrania robocza !! i beda "zwiedzac" Stany mieszajac beton ,,,heeeheeeheehehheheh!!

====================================================
          • tata_japoxa Re: ty ubogi cieciu z PGRu 21.11.10, 13:08
            wiem ze sie modlicie zeby szwagier nie zobaczyl do czego zescie nielegale "doszli"
            jak ciebie upychano noga do beczki po sledziach ja juz mialem amerykanskie obywatelstwo wiec sie nie wysilaj golodupcu.
        • warcholski Re: dama z bagaznika 21.11.10, 12:28

Zdarza się też, że pod skup podjeżdża nowe bmw X6. Pod dach wyładowane makulaturą. Albo innym dobrym wozem podjeżdża elegancka dama i z bagażnika

www.zw.com.pl/artykul/535213_Nic--ide-w-rejon--Moze-cos-zarobie.html
      • maciekqbn Re: Zniosa wizy !! 21.11.10, 23:12
        warcholski napisał:

> od kiedy wszyscy na swiecie dowiaduja sie, ze prowizorycznie naleza do NATO i U
        > nii to faktycznie nigdy nie wyszki z pod kotroli ruskich oraz rzadzaca klika PO
        > paprancow jest na kolanach Putina
        • maciekqbn Re: Zniosa wizy !! 21.11.10, 23:35
          A to co obecnie dzieje się w Polsce to wasza wina (zakładam, że jesteś z USA).

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,109851894,118964371,Zapomnij.html
          Ten wasz Obama to wyjątkowy dureń. Jeszcze trochę a rozp... USA do końca. Ruski nim steruja jak pajacykiem na sznurkach. O naszych nie wspomnę (jako sterowanych), bo to oczywiste.
    • ratpoles_tamer W kraju mało kogo to obchodzi :-) 21.11.10, 13:48
      Tylko polityków żądnych jakichś sukcesów przed przyszłorocznymi wyborami oraz rodzin nieudaczników spod Łomży i Podhala.

W kraju czekają na 1 ma maja 2011 !

To kiepski raczej biznes jechać jako wog do policyjnego kraju, w którym jest tak wielu bezrobotnych, wariatów, latynosów, Murzynów, splajtowanych i bezdomnych WASPów oraz durnych polonusów.
    • grodek75 Oby nie... 21.11.10, 14:02
      Jako osoba jeżdżąca raz na 1,5 roku - 2 lata do USA tursytycznie i ewentualnie na jakieś zakupy modlę się by te wizy nie zostały zniesione.
      Z prostej przyczyny - wszyscy, którzy w tej chwili są (w większości słusznie) odsiewani w konsulatach wymyślą sobie, że bez problemu mogą do USA pojechać. I dopiero zacznie się "rzeźnia" gdy na liczba nie wpuszczanych na loniskach wzrośnie kilku - kilkunastokrotnie.
      A wiadomo, że gdzie drwa rąbią tam wióry lecą i kłopoty mogą zacząć mieć ci, którzy po prostu jeżdżą turystycznie.

----------------------------------------------------------------
      Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
      Mark Twain
      www.panoramio.com/user/2266955
      • gassarbajter Re: Oby nie... 21.11.10, 17:52
        a ilu ludzi jezdzi naprawde turystycznie ??,chyba kpisz sobie ?? kogo stac na turystyczne wojaze po USA ,kiedy przecietna zarobku w PL to 2-3000 zl po oplaceniu kosztow zyciowych zostaje miesiecznie okolo 500 zl ,,w tym samym czasie bilet lotniczy tylko kosztuje 3000 zl a gszie reszta ? tzn. hotele,hotele,hotele,wynajecia samochodu, wyzywienie itp i td,wiec o czym tu mowa ?? z PL to moze sobie na turystyke do USA pozwolic taki Palikot np. lub inny wielki kasiarz polski ale nie zwykly kowalski !!.....

==========================================================
        • dunajec1 Re: Oby nie... 21.11.10, 18:12
          Slyszalem kiedys jak kobieta poszla po wize, no i mowi ze ona tylko turystycznie jedzie i chce widziec jak najwiecej, urzednik jednak pyta
          -a pojedzie pani do Waszyngtonu pod bialy dom?
          - a po co ja tam pojade?- uslyszal w odpowiedzi.

Tak ze wiekszosc podejrzewam ze tez ten rodzaj turystyki by chciala "uprawiac".
          • nchyb Re: Oby nie... 21.06.11, 21:40
            > -a pojedzie pani do Waszyngtonu pod bialy dom?
            > - a po co ja tam pojade?- uslyszal w odpowiedzi.
            >
            > Tak ze wiekszosc podejrzewam ze tez ten rodzaj turystyki by chciala "uprawiac".

a znasz wielu turystów, którzy do Polski planują przyjechać pod Belweder?
            To co, oni wszyscy do pracy do Polski jeżdżą?...
        • nad_oceanem Re: Oby nie... 21.11.10, 20:10
          Z twojego PGR-u nikt.
          • ratpole Reality check 21.11.10, 20:16
            Heeeeeeello!!! Anybody home?
            Rydachtor, kiedy zapdejtujecie se stopkiem?
            Czy jeszcze przez 10 lat bedziecie wyjezdzac tu z ta Wolska? Fanatyczny ormofcu hehehe

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/thumb/c/ce/Teraz_wolska2.jpg/180px-Teraz_wolska2.jpg
        • grodek75 Re: Oby nie... 21.11.10, 20:17
          Nie kazdy zarabia te wspomniane przez Ciebie 3000.
          Właśnie kupiłem bilety na przyszły rok do Miami. I jadę tam z rodziną na dwa tygodnie, a potem na tydzień do NYC.
          Żyjesz mitami i chęcią dowartościowania samego siebie.
          Zapewniam Cię, że jest całkiem sporo ludzi w PL, których jest stać na wakacje w USA.
          • rat_canals gass 21.11.10, 20:28
            tez byl na florydce, 3 dni autem w jedna strone, dzien na plazy i nastepne 3 dni powrotu, zwiedzil wszystkie toalety po drodze
            • grodek75 Re: gass 21.11.10, 21:10
              Przyznaję, że nie jest to tania "zabawa", ale nie oszukujmy się - najdroższym elementem tego typu wakacji jest przelot z Europy do USA.
              Samo spędzenie urlopu w USA może być tańsze niż w Europie, to jest bardzo rozsądny cenowo kraj. Oczywiście o ile ktoś nie idzie "na żywioł"...
              • gassarbajter Ameryka nie dla Kowalskiego 21.11.10, 21:31
                oczywiscie ze jest to kraj cenowo rozsadny , w porownaniu do cen nad polskim brudnym Baltykiem ,,heheheehehehehehehhehhheeheehh!!,gdzie miejsce w zalosnym pensjonacie,kosztuje tyle samo co elegancki hotelik w Fort Lauderdale [ o ile ktos wie gdzie to jest ,hehehehe]
                • grodek75 Re: Ameryka nie dla Kowalskiego 21.11.10, 21:47
                  To fajnie, że wiesz o czym piszę.
                  Bo właśnie w Fort Lauderdale mam zamiar spędzić pierwsze 2-3 dni po przyjeździe.
                  Tyle tylko ćwoczku, że ja tam nie zostaję, bo po pierwsze Atlantyk jest ciut za zimny aby spędzać nad nim cały urlop, a po drugie mam zamiar jeszcze parę miejsc zobaczyć.
                  Tak więc leżeć na plaży to będę raczej w Clearwater Beach (o ile wiesz gdzie to jest).
                  A co do Bałtyku... Fakt, że jest zimny, ale zapewniam cię, że są nad nim ciekawe miejsca na pobyt w których raczej nigdy nie będzie cię stać.
                  To tyle w dyskusji z tobą, poziom który prezentujesz powoduje, że dyskusja napawa mnie niesmakiem.
                  • bruno.555 Re: Ameryka nie dla Kowalskiego 21.11.10, 22:38
                    masz na mysli te pensjonaty z odgraniczona wysokim plotem plaza i facetem z flinta przez rtamie? To co piszesz nie trzyma sie kupy, jestes pelen sprzecznosci, wyglada to na poczatek choroby psychicznej w wieku starczym. Stwardnienie ale rozsiane.
                  • ontarian Re: Ameryka nie dla Kowalskiego 22.11.10, 16:27
                    grodek75 napisał:

> Tyle tylko ćwoczku, że ja tam nie zostaję, bo po pierwsze Atlantyk jest ciut za
                    > zimny aby spędzać nad nim cały urlop,
                    no to widze cwoczku, zes ty byl nad atlantykiem
                    ale chyba w Islandii

przyklad?
                    Myrtle Beach - lipiec, sierpien
                    woda jak rosolek

> A co do Bałtyku... Fakt, że jest zimny, ale zapewniam cię, że są nad nim ciekaw
                    > e miejsca na pobyt w których raczej nigdy nie będzie cię stać.
                    tak? a jakiez to sa miejsca w bulbie nad baltykiem
                    do ktorych wolalbym jechac zamiast na kariby?
                • rat_canals gass 21.11.10, 22:25
                  napisał:

> oczywiscie ze jest to kraj cenowo rozsadny , w porownaniu do cen nad polski
                  > m brudnym Baltykiem ,,heheheehehehehehehhehhheeheehh!!,gdzie miejsce w zalosnym
                  > pensjonacie,kosztuje tyle samo co elegancki hotelik w Fort Lauderdale [ o il
                  > e ktos wie gdzie to jest ,hehehehe]

elegancki hotelik hehe u kandolskiego wlasciciela, ktory kupil go ze 30 lat temu i od tamej pory ani jednego mebla nie wymienil
              • bruno.555 Re: gass 21.11.10, 22:34
                no, no, i pomyslec w jaki zachwyt bys wpadl gdybys wiedzial jak jest naprawde.
                • rat_canals Re: gass 21.11.10, 23:01
                  myslisz, ze nie wiem?
                  • bruno.555 Re: gass 23.11.10, 03:52
                    hehehe, przeciez to nie bylo do ciebie smile
          • be.e Re: Oby nie... 21.11.10, 23:48
            Mam nadzieje, ze te bilety kupiles w okolicach marca. Lato (wycieczka w okresie Maj-Listopad) na Florydzie to nie udane wakacje a meczarnia w upale szczegolnie w Miami. I wtedy to Atlantyk jest bardzo cieply i wzburzony, nie mowiac juz o okresie huraganowym. Mam nadzieje, ze zorientowales sie co do tego, bo inaczej bedziesz na Floryde bardzo psioczyl po powrocie. Jak chcesz to moge Ci podpowiedziec gdzie tanio i smacznie zjesc lub robic zakupy.
            • grodek75 Re: Oby nie... 22.11.10, 18:29
              Jadę na przełomie czerwca i lipca, bo:
              a/ Dzieci mają wtedy wakacje;
              b/ Upały mi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie;
              c/ Ceny są znacznie rozsądniejsze niż zimą, bo jakby nie patrzeć z wymienionych przez Ciebie powodów nie jest to szczyt sezonu;
              Psioczyć nie będę - byłem już w 1996 na Florydzie w lipcu i przeżyłem bez większych problemów. A ze względu na wzburzony Atlantyk wybieram Zatokę Meksykańską i Clearwater.
              • ontarian Re: Oby nie... 22.11.10, 18:59
                grodek75 napisał:

> Jadę na przełomie czerwca i lipca, bo:
                > a/ Dzieci mają wtedy wakacje;
                zima maja ferie zimowe

> b/ Upały mi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie;
                w to niewatpie
                z tego co widze jedyne upaly jakie znasz sa znad baltyku

> c/ Ceny są znacznie rozsądniejsze niż zimą,
                to ty na ceny patrzysz?
                a podobno taki forsiasty jestes, hehe
                • grodek75 Re: Oby nie... 23.11.10, 06:22
                  - W ferie jeździmy na narty;
                  - Nie zamierzam się licytować kto co widział i gdzie był. Gdyby twoje IQ oscylowało choćby wokół 70 zauważyłbyś fotki z moich podróży w stopce;
                  - Forsę mają ci, którzy rozsądnie ją wydają;
                  • be.e Re: Oby nie... 24.11.10, 15:05
                    No to Ty juz najlepiej wiesz co Ci pasuje. Mam nadzieje, ze nie trafisz na wakacje w upale i w deszczu, bo to tez i pora deszczowa. 100% wilgotnosci i ponad 40 stopni upalu kazde wakacje moze zepsuc. Ale sa jeszcze przeciez klimatyzowane samochody, hotele, restauracje i sklepy... Tylko, ze na Floryde to przyjezdza sie, zeby podziwiac jej piekna flore i faune, a nie muzea. Ale co ja tam w koncu wiem, ja tutaj tylko mieszkam...
                  • ontarian Re: Oby nie... 24.11.10, 17:02
                    grodek75 napisał:

> - Forsę mają ci, którzy rozsądnie ją wydają;
                    no popatrz, a mnie sie wydawalo, ze ci ktorzy zarobic potrafiom
        • maciekqbn Re: Oby nie... 21.11.10, 22:42
          gassarbajter napisał:

> a ilu ludzi jezdzi naprawde turystycznie ??,chyba kpisz sobie ?? kogo stac na
          > turystyczne wojaze po USA , [...]z PL to
          > moze sobie na turystyke do USA pozwolic taki Palikot np. lub inny wielki ka
          > siarz polski ale nie zwykly kowalski !!.....

Nie rozśmieszaj mnie, bo zajady mi popękają.
          Mam wielu znajomych, którzy byli w ostatnich 2-3 latach w USA. Takie wyjazdy 2-3 tygodniowe, np. zwiedzanie zachodniego wybrzeża czy podróż szlakiem Route66.
          Są to zwykli ludzie, zarabiający nieco powyżej średniej ale nie żadne kokosy. Żeby dać Ci wyobrażenie o kim mowa, to wymienię ich zawody: tłumacz języka niemieckiego, konstruktor, administrator systemów IT, żołnierz zawodowy (oficer MW), prywatny przedsiębiorca (jednoosobowa firma z branży elektronicznej), marynarz (flota handlowa).
          Mnie także byłoby stać bez większych problemów na taki wyjazd ale w pierwszej kolejności planuje Indie, później Chiny, może Australia a jak starczy czasu i chęci to może kiedyś USA.

Także jak widzisz zwykłych ludzi w PL stać na wyjazd turystyczny do USA, może nie każdego ale wielu.
          • gassarbajter Re: Oby nie... 21.11.10, 22:59
            owszem !!!heheehehhe!!! wyjatkowe zawody i to dobrze platne sa wszedzie !!,nawet w Albanii ,badz co badz europejskim kraju !!!!!! ale przytlaczajca wiekszosc ciagnie budzet rodzinny od pierwszego do pierwszego ,nawet ci ktorzy mieszcza sie w sredniej krajowej !!!!! ,juz nie wspomne o ludziach z wielkich betonowych blokowisk ,ktorzy sa przytlaczajaca wiekszosc w przekroju polskiego spoleczenstwa
            .
            Jesli tak dobrze jest w Polsce i tak stac wielu na wojaze po USA za wlasne pieniadze to SKAD ??? te setki tysiecy polskich gasssssarbajterow paletajacych sie po calej Europie Zachodniej za chlebem !!!!!! ,zbijajac palety w Belgii, zbierajac pomidory w Italy ,lub na zmywaku w Anglii ,,no skad ?? skoro tak dobrze jest w Polsce ,to ci ludzie [ setki tysiace ] robia dzis za wyrobnikow i lajzow na rowni z przybyszami z Afryki i 3 ciego swiata gniezdzacych sie na subarbiach Paryza, Londynu ,Berlina ,widziales te enkawy dziadowstwa ?? tam sa tez twoi rodacy znad Wisly ktorych nie stac zeby kajakiem przeplynac Atlantyk do USA ,,,,to tyle ,,heheehehehheehehehehehehehehhehehehe!!

czytaj nizej motto !!!
            ===================================================
            • rat_canals Re: Oby nie... 21.11.10, 23:03
              gassarbajter napisał:
              > Jesli tak dobrze jest w Polsce i tak stac wielu na wojaze po USA za wlas
              > ne pieniadze to SKAD ???

i to cie qerwa najbardziej boli heheh ze w polsce maja a ty ni chooya
              • maciekqbn Re: Oby nie... 21.11.10, 23:37
                rat_canals napisał:

> gassarbajter napisał:
                > > Jesli tak dobrze jest w Polsce i tak stac wielu na wojaze po USA za wlas
                > > ne pieniadze to SKAD ???
                >
                > i to cie qerwa najbardziej boli heheh ze w polsce maja a ty ni chooya

Trafiłeś w sedno hehe
                • ratpole Re: Oby nie... 22.11.10, 01:35
                  maciekqbn napisał:

> Trafiłeś w sedno hehe

Czyli srodek twojego pustego baniaka hehehe

Poczytaj se hehe

forum.gazeta.pl/forum/w,904,118983925,118985369,Re_Tej_zimy_bedziemy_sie_prazyc_Biura_podrozy_z.html
              • gassarbajter Re: Oby nie...kupa ! 21.11.10, 23:40
                Kupa kaziowa ty jak zwykle jako dyzurny gooopek ,masz odpowiedz na wszystko ,heheheheheeh !!!!!!

Nawet w PRLu byla warstwa ludzi ktorych stac bylo na wszystko w tym tzw. "cinkciarzy" ktorzy stali pod bankami PKO - SA ,po cichu sylabizjuzc ,,, czendz,czendz ,czendz dollar ,wiec nic dziwnego ze dzis dalej mamy sytuacje podobna tylko lata sie zmienily i nieco polski krajobraz bo sa juz autostrady az dwupasmowe !!! ,heehheheeheh na odcinku kilku set km.
                • tata_japoxa nie to nieprawda 21.11.10, 23:46
                  najbardziej to go boli BMW szwagra jego restauracja na zapleczu ktorej posuwa mlode dupy!
                  cos nie dokladnie czytacie klasyka.
                  hotdog spokojnie niedlugo swieta to znow sie najesz wytrzymasz buahahhahaha!
                  • gassarbajter wizu ? - NIET !! 22.11.10, 00:12

yhyhyhyhyhyhhhyyh!! kolejny dyzurny blazen forumowy !!! sie odezwal !!! a gdzie masz Cosnka !! spi ? po dyzurze calodziennym !! heehehehehehehehehehehe

==============================================================
                    • tata_japoxa Re: wizu ? - NIET !! 22.11.10, 00:16
                      he he wku...a cie fest szwagier co?
                      napie... sie zes nieudacznik co? ale ty mu jeszcze udowodnisz sprezysz sie i sie zesrasz w spodnie hhee
                      • rat_canals gass 22.11.10, 00:32
                        przed indykiem dostal amoku, recesja i boss ze zlomowiska nie wyjezdza, nie bedzie grzebania w lodowce hehe bossa
                        • gassarbajter Wizu?? NIET ! 23.11.10, 02:38
                          i znowu po jajach dostaliscie !!!,ehheehheheh bo ktos z "elity" japoxa i innych balwankow forumowych zgrabnie pousuwal reszte niewygodnych postow ,oczywscie na swoja korzysc,,wniosek stad jeden ze ktos z Redakcji steruje wpisami i postami na swoja korzysc ,czyli PRL BISi cenzura sie klania !!,,heheehehehehehhe!!!!==========================================================
                          • bruno.555 Re: Wizu?? NIET ! 23.11.10, 03:28
                            ty, jakie posty pousuwano, tak w skrocie? No bo jezeli to prawda, to qva granda jak z lat 50-tych.
          • bruno.555 maciek 23.11.10, 03:30
            niestety zmartwie cie, z twoich planow do Indii, potem chin a nastepnie do australii, zaraz po ktorej na route 66 to niestety raczej nic nie bedzie chyba ze stara metoda palcem po mapie. Skad wiem? Ano takie zycie, qva.
            • maciekqbn Re: maciek 23.11.10, 21:40
              Nie... o ile Australia rzeczywiście mało prawdopodobna (a szkoda), to Indie są tylko kwestią czasu, zwłaszcza, że prawie całą EU mam zaliczoną i trzeba w końcu jakiś pieczątek w paszporcie nazbierać wink
              • bruno.555 Re: maciek 24.11.10, 01:22
                nie wierze... jak zycie znam to wszystko sie pokicka zaraz po obejrzeniu mapy.
              • ratpole Re: maciek 24.11.10, 02:49
                maciekqbn napisał:

> Nie... o ile Australia rzeczywiście mało prawdopodobna (a szkoda), to Indie są
                > tylko kwestią czasu, zwłaszcza, że prawie całą EU mam zaliczoną

Zaliczasz dla samego zaliczenia czy moze wyciagasz jakies wnioski?
                Bo mowia, ze podroze ksztalca, ale po tobie za Indie nie widac hehehe
                • ontarian Re: maciek 24.11.10, 17:05
                  ratpole napisał:

> Bo mowia, ze podroze ksztalca,
                  ale wyksztalconych
    • ratpoles_tamer Łeee... Myślałem, że do Rosji !! 23.11.10, 23:32
      Prawdziwe interesa robi się teraz na Wschodzie. Tam są teraz konkretne przychody.
      Tylko te rosyjskie wizy są upierdliwe.
      Na Zachodzie to tylko "zarabianie", czyli praca wyrobnika.
      Liczę na grudniowe spotkanie prezydentów Polski i Rosji.
      3mcie kciuki !
      • gassarbajter Myślałem, że do Rosji !z dzinsami i wodka 24.11.10, 00:02
        dalej to jest w modzie jak za czasow Brezniewa ,niewiele sie zmienilo !! a polski "podroznik" dalej ten sam w nie ogrzewanym brudnym wagonie z zasranymi toaletami i zoltymi od starosci firankami w oknach przedzialu, z plecakiem pelnym dzinsow i butelka Stolicznaja w kieszeni ,targujacy sie z ruskimi na miejscowych bazarach.

Nastepny etap to INDIE !!!
        ,pasuje jak ulal do wymagan polskiego podroznika ,podroz na dachu ciuchci waskotorowej wsrod tlumu rozwrzeszczanych tubylcow w turbanach ,niemytych od tygodni,cuchnacych potem na mile,ale polski "odkrywca kontynentow" czuje sie w tym swojsko ,bo przeciez ciuchcia z wagonami pamietajacymi krolowa Victorie ,niewiele rozni sie od PKP na dalekobieznej trasie Szczecin- Przemysl a do tego komfort jazdy niemal ten sam !!,,,,yhyhhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhyyhyhhyhyyhyhyhhyhhhhyyh!!!

============================================================
        • bruno.555 Re: Myślałem, że do Rosji !z dzinsami i wodka 24.11.10, 01:23
          w 80 dni dookola swiata, hehehe
        • rat_canals gass 24.11.10, 01:24
          zebys ty bossy chooyu byl tak czysty jak hindusi
          • gassarbajter Indie i kupa kaziowa !! 24.11.10, 02:42
            ty Czosnek tam pasujesz !! do nich ,tylko turban ci na ten durny leb zaloazyc !!,heheheehehhehhhe i wsadzic na dach wagonu zebys mial widok jak z balkonu !,hehehehehehhehh

========================================================
        • ratpoles_tamer Re: Myślałem, że do Rosji !z dzinsami i wodka 24.11.10, 08:57
          gassarbajter napisał:

> dalej to jest w modzie jak za czasow Brezniewa ,niewiele sie zmienilo !! a
          > polski "podroznik" dalej ten sam w nie ogrzewanym brudnym wagonie z zasr
          > anymi toaletami i zoltymi od starosci firankami w oknach przedzialu, z ple
          > cakiem pelnym dzinsow i butelka Stolicznaja w kieszeni ,targujacy sie z ruski
          > mi na miejscowych bazarach.

Masz ty chopie pojęcie o świecie, he, he

www.npointercos.jp/Moscow.html
          Wow! Zatrzymałeś się gdzieś tam w swojej młodości.
          Ale to dobrze, bo to znaczy, że już taki geriatryk jak ty długo już nie pociągnie, he, he
          Czyli gassarbajte to jakiś starzec, były esbek, który spyerdzielił na ten słynny w jego młodości "Zachód", he, he. Wierny słuchacz i donator Radyja Ma Ryja, zwolennik kartoflanego prezesa i reszty Pisuarów, he, he
          Eutanazji w tym twoim wolnym kraju jeszcze tam nie wprowadzili?

• ratpoles_tamer Re: Myślałem, że do Rosji !z dzinsami i wodka 24.11.10, 09:11
            Nasze wspomnienia:

www.travelforum.pl/rosja/7773-nieoficjalna-relacja-prosto-z-moskwy.html
            Oryginalne i dużo ciekawsze, niż tych polonijnych ścierw.
            • ratpoles_temar jade na pomniki Sovieckie w Berlinie 21.06.11, 22:17
              stary komuch ratpoles_tamer jezdzi oddawac hold pomnikom Sovieckim w Berlnie,kiedy tylko wybuduja autostrade bezie tam co weekend !!!!

stary komuch !!...hehehehehehehhheh
              • _czosnek_ Re: jade na pomniki Sovieckie w Berlinie 21.06.11, 22:21
                buahahahaha

napie... gula. buahahahaha
                • fuck_u Re: jade na pomniki Sovieckie w Berlinie 21.06.11, 22:43
                  .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka