starypierdola Bede tu czasami pisal?? 15.04.04, 19:52 No to widze ze ja bede musial przestac pisywac. SP-Albertan. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Bede tu czasami pisal?? 15.04.04, 19:55 no ale nie napisales czy sie cieszysz Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Bede tu czasami pisal?? 15.04.04, 20:01 >>no ale nie napisales czy sie cieszysz<< Bardzo! Nareszcie nie bede sie musial wysilac i glowkowac co tu napisac ... SP-Albertan Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_vipa No to zagrajmy cos swojskiego na akordeonach! 15.04.04, 19:56 Vipciu-debilu daj wysokie C! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: No to zagrajmy cos swojskiego na akordeonach! 15.04.04, 19:58 nic z tego, nie mam akordeonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 tak ciociu, to ja IP: *.cwshs.com 16.04.04, 12:23 ciesze sie ze wszedzie MNIE widzisz ale z drugiej strony to martwi mnie ta twoja kurza slepota, no i jakos ostatnio dziwne upodobania muzyczne miewasz Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Bede tu czasami pisal?? 15.04.04, 20:46 starypierdola napisał: > No to widze ze ja bede musial przestac pisywac. > SP-Albertan. A przynajmniej klamac. Pogloski jakoby w Albercie ktos mieszkal sa podlym klamstwem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Alberta... 15.04.04, 21:30 >>Pogloski jakoby w Albercie ktos mieszkal sa podlym klamstwem, hehehe <<< Wiem ze trudno zobaczyc bo albo wszystko biale albo komary zaslaniaja. Ale jak sie sprezysz to zobaczysz tu troche zycia. W koncu ktos Ci musi podsunac wolowine, przszenice, olej rzepakowy (!!) i dostarczyc rope !! SP Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Alberta... 15.04.04, 21:36 starypierdola napisał: > >>Pogloski jakoby w Albercie ktos mieszkal sa podlym klamstwem, hehehe > 60<< > > Wiem ze trudno zobaczyc bo albo wszystko biale albo komary zaslaniaja. Ale jak > sie sprezysz to zobaczysz tu troche zycia. W koncu ktos Ci musi podsunac > wolowine Wsciekles sie? To akurat mozecie sobie darowac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: od dzisiaj bede tu czasami pisal 15.04.04, 20:44 ontarian napisał: > cieszycie sie? Ja to sie c(i)(z)esze byle czym, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś