ursgmo 18.04.04, 21:58 Dziewczyny mam takie pytanie : czy po zapłaceniu za aukcje PAY PAL'em automatycznie na e-bay przy aukcji wyswietla sie PAID czy dopiero robi to sprzedajacy i do tego czasu pozostaje napis pay now? z góry BARDZO DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama5plus Re: pytanie o Pay Pal 18.04.04, 22:15 mi sie automatycznie wyswietla `paid`. Powinno tez przyjsc potwierdzenie transakcji na adres zarejestrowany w PP Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: pytanie o Pay Pal 19.04.04, 05:16 czasami trwa to troszke, moze odswiez strone, zobacz nastepnego dnia ale potwierdzenie z Pay pal winnas dostac niemal natychmias. ja ciagle cos place pay pal, lubie e -bay i nigdy nie mialam zadnych problemow z tranzakcjami. jesli masz watpliwosci wyslij maila do osoby ktorej placilas. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
rpg-1 Re: pytanie o Pay Pal 20.04.04, 04:19 U mnie to zawsze troche potrwa i czesto jest tak ze przyjdzie mi rachunek na adres e-mailowy a dopiero potem w tabelkach na e-bay wyswietla sie PAID Odpowiedz Link Zgłoś