12.01.11, 15:51
Perspektywa pracy za grosze.Chca miec nowych niewolnikow z Polakow.Ja mowie nie .Co najwyzej moge sie wysrac pod Brama Brandenbuska.Trzeba pamietac ze Niemcy to bandyci ktorzy wymordowali 6 milionow obywateli polskich.
Obserwuj wątek
    • artur666 Re: Niemcy 12.01.11, 16:08
      Zabolalo cie stary chooyu ze mamy lepiej od ciebie. smile)))))))

To dobrze gdy takich bolkow cos zaboli. Latwo cie trafic fjucie. smile))))))
      • bruno5 Arturku 12.01.11, 16:30
        Niemcy na Ciebie szczaja i nie chca miec z Toba zadnych kontaktow.Mimo ze masz pochodzenie bandyckiePies Cie jebal folksdojczu..Ja mam lepiej od Ciebie bo mam 1700 dolarow renty i jeszcze dorabiam na wodce i papierosach i moge na wczsy poleciec w kazdej chwili nawet na Meladiwy.Tesknisz do ludzi i dlatego tu przychodzisz na to forum.
        • artur666 Drogi polaczku. 12.01.11, 16:38
          ...najbardziej zazdroszcze ci tego urlopu na Meladiwach. smile

• jot-23 Re: Niemcy 12.01.11, 16:33
      bruno5 napisał:

> .Co najwyzej moge sie wysrac pod Brama Brandenbuska.

mineta, nie dorabiaj ideologii do faktu ze zal ci 1 ojro na kibel
      • bezrolny_wyrobnik Re: Niemcy 12.01.11, 18:27
        A ja powiem,ze w Niemczech zle nie jest. Mozna dobrze zarobic i blisko do domu.
        Na Wyspach pracowalem tez-obecnie na moje jest tam masakra. Nie tak jak w takich Niemczech.Ja tam nie narzekam.
        Nie wyobrazam sobie po za tym mieszkac tysiace kilmoetrow od Polski.Bylbym chyba caly czas zdolowany. A tak po pracy w piatek wsiadam w wozek i wieczorem juz mamusina kolacyjka.Nie mi kto mowi co chce,ale co u siebie to u siebie.
    • ratpoles_tamer Re: Niemcy 12.01.11, 19:59
      bruno5 napisał:

> Trzeba pamietac ze Niemcy to bandyci ktorzy wymordowali 6 milionow obywateli polskich.

No ale nie Polaków przecież.

Muszę powiedzieć, że ze wszystkich moich licznych wojaży najlepiej wspominam RFN właśnie.
      Czyste, przepiękne miasteczka, gasthofy, ulice i porządne, z cegły wymuskane domy, najnowsza, niezawodna i przyjazna technologia budowlana, hydrauliczna, elektryczna, najlepsze samochody, no i te przepiękne i wygodne autostrady, przy których co kilkanaście km można w jakimś slowfoodzie zjeść coś naprawdę fantastycznego i po których można sobie mknąć ile fabryka dała i to on the right side ma się rozumieć.
      • cc_rat Re: Niemcy 12.01.11, 23:44
        to przedewszystkim kupa polskich gassarbajterow pracujacych za grosze i polowe stawki ktora dostaje Niemiec,do tego dochodzi tysicae turkow na kazdej ulicy i zakutane w szmaty ich baby
        Natomiast nieliczna grupa tzw. polskich "volks - wagenow" siedzi na zasilku socjalnym lub arbietlosse wiekszosc zycia.
        • rat_canals gassaj 13.01.11, 00:33
          skad ty to wszystko tak dokladnie wiesz? corka do ciebie pisze?
          • cc_rat rataj! 13.01.11, 02:37
            nie jestem zadnym gassaj , Japo !! ,cos ci glowa sie przestawilo !!

jak naprawde jest w Niemczech to kazdy wie ! kto zna troche Europe od strony starania sie o prace,a najlepiej to ci wyjasni nasz kolega Bruner !!
            • gassarbaiter hamericzka sie skonczyla! 13.01.11, 13:09
              tylko nemcy sie licza! dlatego gassajowi tak gula lata !
              • gassarbaiter no i z powodu BMW szwagra 13.01.11, 13:16
                takze!, szwagier kladac plytki na niemieckiej budowie zarabia 3 razy tyle ile gassaj noszac tubajfory na budowie w chicago, szwagier wsiada w swoje BMW i na weekend jet w Polsce gassaj wsiada do swojego przegnitego 8 letniego dzipa "lincolna" i przeklina ze nie posluchal szwagra i nie pojechal z nim do niemiec tylko wybral kariere wyrobnika tulacza za oceanem.
                • warcholski Re: no i z powodu BMW szwagra 13.01.11, 14:40
                  cus o tym wiesz musi przykre doswiadczenia i przy plytkach i przy sztachetach
                  • _czosnek_ Re: no i z powodu BMW szwagra 13.01.11, 14:59
                    Bardzo dobrze ze te polskie ciecie z hameryczki tak mysla. Szczena tym bardziej im opada. buahahaha
                    • warcholski Re: no i z powodu BMW szwagra 13.01.11, 15:09
                      bmw wyklepane prosto ze zlomu
                      to tak przy tych zbiorach czosnku , lepiej?
                      • warcholski jest robota u szwagra 13.01.11, 15:35
                        etransport.pl/forum55588.1.html
                        hehe az gula lata ze smiechu
                        • gassarbaiter gula smiga az milo! 13.01.11, 16:29
                          nikt nie bedzie robic u polaczka cwaniaczka! to nie chicago w dodatku od maja wszystko legalnie z pelnym ubezpieczeniem nie to co niewolnictwo w usa!
                          a gula smiga ze hey!
                          • bruno5 Tak jest w Toronto 13.01.11, 16:39
                            Moja znajoma ma rente wypadkowa 2000 dolarow na miesiac.Na czrno sprzata chalupki i ma na godzine 15 dolarow.Jeden domek sprzata 8 godzin i wcale nie musi sie spieszyc.W Niemcach w zyciu by tego nie zarobila.Przy pakowaniu owocow placa 6 ojro na godzine i jeszcze trzeba zaplacic podatek.Kucharz zarabia 10 ojro i jeszcze musi znac dobrze niemiecki i placi podateczek.Niemcy to kicha w porownaniuz Kanada.
                            • gassarbaiter Re: Tak jest w Toronto 13.01.11, 16:42
                              ta kucharz zarabia 10 euro buahahahahha chyba na stacji benzynowej!
    • gassarbaiter bruno ty jestes zwykly luj! 13.01.11, 16:51
      tak dobrze sie w tej kanadzie macie wyludzacie renty bo skoro moze czyscic domki to znaczy ze renta jej niepotrzebna i jeszcze na ta kanade plujecie!
      • bruno5 Gass 13.01.11, 17:04
        Poczytaj dzisiaj w GW artykul na tenmat plac w Niemczech.Kanada jest wspaniala Bruno ma 1700 dolarow i jeszcze dorabia na wodce i papierosach.To nie to co w Helmutowie.
        • cc_rat ratpole tamers 13.01.11, 23:55
          siedzi w Rajchu i boi sie po polsku odezwac !,bo mu roboty nie dadza Helmuty a reszta polskich "volkswagenow" siedzi na socjalu i arbeitlose ,pobierajac pol zycia zasilki z Arbeitsamtu

Bruno masz racje mozna tylko kupe zrobic pod bramom bradenburska !
          • gassarbaiter zgadza sie gassaj 14.01.11, 01:52
            ty mozesz tylko kupe zrobic w bejsmencie i zgrzytac z zazdrosci zebami
            • cc_rat ja japo 14.01.11, 03:12
              wiem wszystko o Miemcach podobnie jak moj kolega Brunerek ,a ty maly zazdrosny czlowieczku nie porownuj mnie do jakis gasajow, bo ja mam tytul profesora, a ty lepiej przeprowdaz sobie psychanalize
              • donk Re: ja japo 14.01.11, 11:06
                To my to wiencej profesoruw jestesmy. Jak gites, doktur ortalion tez jest. heheheheheheheheheheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka