10.02.11, 03:10
jak czytam komentarze muodego bulwiactwa pod takim filmikami to musze przyznac, ze maja racje.
Bulwa is the greatest country in the whole wide world. Best place on Earth!
Nigdzie nie ma takich rzek, lasow i pagorkow jak tylko w ukochany ojszczyznie.
Nigdzie jedyne budowle jakimi mozna sie pochwalic na jutubowskim filmiku nie zostaly zbudowane albo przez szwabow, albo przez ruskich, albo przez zydow albo dla zydow hehehe
Wyjatkowy kraj, jezdem durny z bycia bulwiakiem!

www.youtube.com/watch?v=oU0zfkH2D4M&feature=related
Przy okazji obejrzyjta inne filmiki nakrencone w bulwie rencami obcych. Boki zrywac ze wstydu hehehe
Obserwuj wątek
    • maciekqbn Re: Mieli szczescie 10.02.11, 07:34
      > Mieli szczescie na luzny pociag PKP.

Jechali IC. Tam nie ma tłoku a kibelki są czyste, bo bydła nie stać na IC. Jak nie ma miejsc, to nie sprzedadzą biletu. Sam się tak raz naciąłem. Musiałem kupić bilet na następny.
      • pryszczaty.edek Re: Mieli szczescie 10.02.11, 07:47
        panie Maciek, chcesz pan powiedziec, ze bydlo jezdzi tanszymi pociagami w Polsce? a nie przypadkiem PKP traktuje ludzi, jak bydlo? nie ladnie panie Maciek oj nie ladnie tym bardziej,jak sadze jest pan mlodym czlowiekiem
        • ratpole Panie Edwardzie 10.02.11, 07:54
          Pan naprawde ma trądzik?
          • pryszczaty.edek Re: Panie Edwardzie 10.02.11, 09:24
            jaki tradzik panie, wnuczek mnie tak dla zabawy zapisal i tak zostalo a ja nie wiem za bardzo,jak to zmienic, ot wszystko
            • udupi Re: Panie Edwardzie 10.02.11, 19:02
              strach cos napisac o tym wnuczku.
        • maciekqbn Re: Mieli szczescie 10.02.11, 08:08
          pryszczaty.edek napisał:

> panie Maciek, chcesz pan powiedziec, ze bydlo jezdzi tanszymi pociagami w Polsc
          > e? a nie przypadkiem PKP traktuje ludzi, jak bydlo? nie ladnie panie Maciek oj
          > nie ladnie tym bardziej,jak sadze jest pan mlodym czlowiekiem

Nie tak. Bydła nie stać na IC - zmuszone jest jeździć tanimi pociagami. Niestety tymi samymi, tanimi pociagami podróżują biedni ale porządni ludzie - ich PKP traktuje tak samo jak bydło, które zanieczyszcza pociągi. Sądziłem, że to oczywiste.

Różnica w cenie biletu między pośpiesznym a IC to ok. 30-40 zł, więc chyba lepiej dopłacić i podróżować w miarę komfortowo.
          • ratpole Re: Mieli szczescie 10.02.11, 08:14
            maciekqbn napisał:

> Różnica w cenie biletu między pośpiesznym a IC to ok. 30-40 zł, więc chyba lepi
            > ej dopłacić i podróżować w miarę komfortowo.

Nie kazdy pracuje w "Radmorze" hehe
          • c_rat Re: Mieli szczescie 10.02.11, 16:42
            maciek, sa ludzie wokol ciebie ktorzy sie ciesza ze kupili chleb za 2 zl zamiast za 2.50 Moze o tym nie wiesz ale ci ludzie to nie bydlo, to ludzie po uniwersytetach, to ludzie w branzy IT (!) to ludzie tacy jak ty a chyba o wiele madrzejsi wagowo z poprawka na czasy. To ludzie ktorzy byli wieksi od ciebie, w czasach jak ty nie byles nawet proba generalna na chodniku (!) Jak myslisz, co sie im takiego strasznego w zyciu wydarzylo ze nei satak piekni, mlodzi, cwani i oblatani jak ty? Czy to ukaz z planety 2 miliony lat odleglej ich nagle przeprogramowal? Czy tez wybrali sobie taki spartansko ascetyczny tryb zycia.

W sumie, to koles pi_erdoli_sz jak pogryziony.
            • maciekqbn Re: Mieli szczescie 10.02.11, 22:49
              c_rat napisał:

> maciek, sa ludzie wokol ciebie ktorzy sie ciesza ze kupili chleb za 2 zl zamias
              > t za 2.50 Moze o tym nie wiesz ale ci ludzie to nie bydlo to ludzie po uniwers
              > ytetach, to ludzie w branzy IT (!) to ludzie tacy jak ty a chyba o wiele madrze
              > jsi wagowo z poprawka na czasy. To ludzie ktorzy byli wieksi od ciebie, w czas
              > ach jak ty nie byles nawet proba generalna na chodniku (!)

Oczywiście, że nie. Takich ludzi mi szkoda. Tym bardziej, że życie zmusiło ich do koegzystencji z bydłem. Bydło to nie biedni, tylko wandale, brudasy, typy zanieczyszczające publiczne toalety itd.
              Czy Wy wszyscy myślicie, że pogardzam biednymi i porządnymi, ciężko pracującymi ludźmi ?!
              Sam pochodzę z biednej rodziny więc wiem co to brak kasy. Szkoda gadać.
              • c_rat Re: Mieli szczescie 10.02.11, 22:55
                no cos w tym jest, ty chyba jednak powinienes studiowac prawo. Ostatnio czytalem o przypadku jak gosc byl u klienta w firmie zarabiajacej kolosalna forse i u tego wlascieciela smierdzialo tak ze nie mogl pracowac. bydlo, co? Mimo tej gigantycznej forsy?
    • maciekqbn Re: Mieli szczescie 10.02.11, 08:01
      > ratpole napisał:

> Czy mowiac o bydle, ktorego nie stac na IC masz moze na mysli wspolrodakow?

Mam na myśli wszystkich, którzy nie potrafią zachować czystości w toalecie.
      Nie należy tego nadinterpretować, tzn. nie każdy biedny to bydło, natomiast każdy brudas to bydło. Istnieje pewna korelacja między kulturą osobistą a zamożnością (choć jak zawsze są wyjątki, bogate chamstwo też się zdarza czasem). Niestety cierpią na tym ludzie kulturalni a biedni, którzy są zmuszeni do koegzystencji z bydłem np. w zatłoczonych pociągach osobowych/pośpiesznych.
      • ratpole Re: Mieli szczescie 10.02.11, 08:09
        maciekqbn napisał:

> Mam na myśli wszystkich, którzy nie potrafią zachować czystości w toalecie.
        > Nie należy tego nadinterpretować, tzn. nie każdy biedny to bydło, natomiast każ
        > dy brudas to bydło. Istnieje pewna korelacja między kulturą osobistą a zamożnoś
        > cią (choć jak zawsze są wyjątki, bogate chamstwo też się zdarza czasem). Nieste
        > ty cierpią na tym ludzie kulturalni a biedni, którzy są zmuszeni do koegzystenc
        > ji z bydłem np. w zatłoczonych pociągach osobowych/pośpiesznych.

Wekslujesz jak Mosziek za kominem. Napisales wyraznie "bydła nie stać na IC".
        Nienawidzisz Polakow, kropka.
        I rest my case
        • maciekqbn Re: Mieli szczescie 10.02.11, 08:15
          ratpole napisał:

> I rest my case

Etam, wysil się trochę, to coś jeszcze wymyślisz. Dobrze Ci idzie hehe
    • maciekqbn Re: maciek 10.02.11, 22:51
      Może nieprecyzyjnie się wyraziłem i wyszło generalizowanie. Ale ktoś, kto robi syf w toalecie w pociągu to bydło i zdania nie zmienię. Obojętnie czy to Polak/Żyd/Rosjanin/Niemiec/Amerykanin itd.
      • warcholski Re: maciek 11.02.11, 08:30
        maciekqbn napisał:

Ale ktoś, kto robi
        > syf w toalecie w pociągu to bydło i zdania nie zmienię.

jakie bydlo? - to sa swinie syny donka macuiory
        ale co mowia statystyki czy wiecej tego w Polsce A
        ...nio i co z klockami na trawnikach?

i kolejne pytanie czy wagonach dla "bydla" sa toalety, czy tylko w tych za extra 30 zetow?
        ...czy w ogole w kRaju sa toalety publiczne?
        • warcholski Re: maciek a co ikona peerelu? 11.02.11, 08:35

www.polishforums.com/society-culture-38/babcia-klozetowa-alive-well-44741/
        • maciekqbn Re: maciek 11.02.11, 09:18
          We wszystkich pociagach (poza podmiejskimi) są toalety. Tyle, że w tych tańszych masz sporą szansę natknąć się na syfozę w toalecie.
          Co do szaletów publicznych to jak najbardziej są, przy czym standard bardzo różny - od czystych i pachnących - takich jak w reszcie cywilizowanej EU po śmierdzące i brudne. Przy czym cena za wstęp nie zawsze odzwierciedla to, na co możesz liczyć w takim kibelku. Np. na dworcu Gdańsk-Wrzeszcz płacisz 2 PLN i masz syfozę. W ogóle płatne toalety w Polsce są stanowczo za drogie w stosunku do zarobków większości społeczeństwa. 1-2 PLN, gdzie na zachodzie EU jest to zwykle 50c.
          Za to na większości dużych stacji w Polsce benzynowych są darmowe i czyściutkie, pachnące (tak tak) toalety. Raz tylko trafiłem na śmierdzącą moczem gdzieś na trasie między Koszalinem a Kołobrzegiem. W Niemczech, Holandii czy Belgii na stacjach przeważnie płatne (choć nie zawsze).
          • warcholski Re: maciek 11.02.11, 10:13
            maciekqbn napisał:

>W ogóle płatne toalety w Polsce są stanowczo za drogie w stosunku do zarobków większości >społeczeństwa. 1-2 PLN

czyli tych co stac to.....j.w.
            pewnie wywodza sie z Polski -A
          • ontarian Re: maciek 11.02.11, 14:49
            maciekqbn napisał:

> We wszystkich pociagach (poza podmiejskimi) są toalety.
            no patrzaj pan, a w takiej bidnej kanatce i w podmiejskich som
            • _czosnek_ Re: maciek 11.02.11, 15:03
              Wiemy cieciu ze ty cieciu kariere stroza zaczeles od mycia kibli. buahaha
              • ontarian Re: maciek 11.02.11, 16:11
                ty psi hooyku zadnej kariery nie zaczynales
                bo pompowanie goovna nie jest zadnom karierom
                • _czosnek_ Re: maciek 11.02.11, 16:25
                  Mozesz mi bolku wylizac buty.
                  • ontarian Re: maciek 11.02.11, 16:42
                    przeciez ty amebo nie masz butuf
                    ale za to koza ma dupe ktorom mozesz jej wylizac
                    • _czosnek_ Re: maciek 11.02.11, 17:04
                      buahahaha Ty robolski smierdzielu. buahahahahahahahaha
      • c_rat Re: maciek 11.02.11, 15:28
        maciek europa to taki sobie zachUt bo na tym prawdziwym zachodzie to tualty som za darmo, choc czasem klucze sa z metrowa linijka.
    • c_rat ten pyeb dyzurny 11.02.11, 15:24
      okroil ten wontek niemilosiernie.

macius, bydlo to bydlo a ludzie to ludzie. a tlumaczeniem ze twoja rodzinka jest biedna (ergo pochodzi z bydla) nam nie zaimponujesz bo my tu wszyscy bogaci piekni jurni i zdrowi.
      • kapucyn36 Re: ten pyeb dyzurny 13.02.11, 03:58
        Maciek...,komuna z wielu zrobila chamow ale oni sa tylko chamami dla wdrazenia sie w czas, w sytuacje, potraktuj ich jako oportunistow, nie wnikaj glebiej a tym bardziej nie oceniaj.
        Ps. masz duzo racjii, A Twoj sposob wyraznaia swoich mysli w "polskim pismiennictwie"- za Rejem z Naglowic-zazdroszcze
        Kapucyn
        • ratpoles_temar Re: ten pyeb dyzurny 13.02.11, 05:35
          nareszcie wam utral te goopie pyski ,,hehehhehhheehheh!
          • w.s.2 Re: ten pyeb dyzurny 13.02.11, 06:50
            panie , dosyc tego. idz pan na inne forum a tu ma byc spokoj, sza!
        • w.s.2 Re: ten pyeb dyzurny 13.02.11, 06:49
          panie kapucyn, przestan pan wykorzystywac oportunistyczne okazje jwozac sie na doopie naszego pracownika.
          • rat_canals Re: ten pyeb dyzurny 13.02.11, 07:39
            hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka