Dodaj do ulubionych

MIESZKANIA W LONDYNIE!!!

IP: *.telia.com 15.08.01, 21:42
czy ktos moze zna jakas strone www na ktorej mozna kupic jakies male mieszkanie
w londynie w city??? albo chociaz uzyskac jakies info ile jakies kawalerki albo
dwupokojowe mieszkania kosztuja
Obserwuj wątek
    • Gość: sharky Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.hg.mdip.bt.net 16.08.01, 10:59
      z tego co widzialem w agencji nieruchomosci to jedna sypialnia z livingiem
      zaczyna sie gdzies tak od 200 k w sredniej dzielnicy (Shepherds Bush). 2
      sypialnie o jakies 50 k wiecej. Znajdz posrednikow w internecie.

• Gość: dr. dre Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.proxy.aol.com 16.08.01, 13:48
      na elephant&castle kupisz fajne mieszkanko (2sypialnie) w milym bloku z milymi
      sasiadami juz za ok.£50000
      powodzenia
    • Gość: Ochman Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: 194.203.162.* 16.08.01, 17:47
      www.ukpropertyshop.co.uk
      • Gość: Fifi Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.charmander.dialup.pol.co.uk 16.08.01, 22:31
        Czemu tak wszystkich ciagnie do tego Londynu? Ja mieszkam w malej wiosce i nie
        zamienilabym jej na 100 Londynow. Te poprzednie wiadomosci to chyba sie za
        bardzo nie zgadzaja, jezeli w Elephant and Castle mozna kupic male mieszkanie
        za L50.000 a w Shepherds Bush takie samo jest po dwa razy tyle to chyba sie za
        bardzo nie zgadza. W Oksfordzie kupisz mala kawalerke za L62.000, tu ceny sa
        zawrotne wiec jezeli tu jest drogo to w Londynie bedzie pewno drozej. Zobacza
        na stronachagentow nieruchomosci
    • esther Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! 17.08.01, 09:30
      Chyba nie chodzi ci o samo City? Tam raczej kupilbys biurosmile)

Sprobuj np yourmove.co.uk, maja ciekawe oferty. Ja kupilam dom na wsi, dojazdy
      do pracy w Londynie zajmuja mi mniej czasu niz kiedy mieszkalam w centrum. A
      wracajac do domu mam ogrod, cisze i spokojsmile))

Powodzenia
      • Gość: Do Fifi Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.hg.mdip.bt.net 17.08.01, 16:15
        Gdzie ty widziales kawalerke w Oxfordzie za 62k? Mieszkam tu i najtansze
        badziewiaskie mieszkanie kosztuje 90k wzwyz.
        • Gość: req Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.telia.com 18.08.01, 18:03
          dzieki za informacje. chce jechac do londynu na studia wiec po czterech latach
          i tak bym to sprzedal.
          k... co wy za jakies ceny tam macie? moglby ktos mi blizej opisac co to jest za
          dzielnica ta shepherd''s bush jacy ludzie tam mieszkaja, odleglosc od np.
          piccadilly circus itd. w londynie bylem tylko dwa trzy razy i to krotko wiec
          sie za bardzo nie orientuje w tych wszystkich area codes czy jak wy to tam
          nazywacie wiem tylko tyle ze w1 to jest scisle centrum a co jest pozniej?
          czy moze lepiej jest kupic cos pod londynem i dojezdzac metrem albo samochodem?
          jak uwazacie?
          • Gość: sharky Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.hg.mdip.bt.net 18.08.01, 20:03
            Shepherd''s Bush to generalnie nie najlepsza dzielnica: masa Afrykanczykow i
            lumpow. Niedaleko jest Hammersmith (nieoficjalna polska dzielnica). Nie mam
            przy sobie mapy metra ale jedzie sie do centrum jakies 15 min.
            • Gość: req Re: MIESZKANIA W LONDYNIE!!! IP: *.telia.com 19.08.01, 16:51
              Gość portalu: sharky napisał(a):

> Shepherd''''s Bush to generalnie nie najlepsza dzielnica: masa Afrykanczykow i
              > lumpow. Niedaleko jest Hammersmith (nieoficjalna polska dzielnica). Nie mam
              > przy sobie mapy metra ale jedzie sie do centrum jakies 15 min.

dzieki wszystkim za info!
              tak, wiec chyba zrezygnuje z shepherd''s bush, dzielnica o nazwie hammersmith
              raczej mnie nie pociaga, bo to chyba cos takiego jak greenpoint w ny prawda? brud
              i ogolny burdel...
              nie wiecie moze gdzie mozna dostac jakas kawalerke w dobrej dzielnicy jakies 15-
              20 min od centrum do 100k, czy jest to w ogole mozliwe w londynie? podajcie
              jakies fajne dzielnice to ja juz sobie cos poszukam na necie
              pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka