warcholski
26.06.11, 21:35
Tego jeszcze nie bylo w zadnym normalnum kraju, ale takie rzeczy sa tylko mozliwe nad Wisla miedzy Kargulami i Pawlakami – jedni i drudzy przynosza wstyd Polsce gdy swiat was ocenia po waszych wydartych japach. Pieknie sie zapowiada polska prezydencja.
Jeden jedzie urzalac sie do Uni, ze „czuje się on jak w państwie totalitarnym.” ...ja sie wcale nie dziwe.
Zas drugi „mocher”, ktory nie dawno ochlal sie wina cus bredzi z braku innego zajecia? ...zamiast sie zajac powaznymi sprawami, obuza sie na krytyke i zachowuje sie jak pospolity skarzypyta, wzorem ormowca do „dorzynania choloty”, postepujecie jako kandydat na obserwacje w Tworkach.
...
“Waszczykowski powiedział, że nota ministra Sikorskiego "jest to forma donosu, jest to forma skargi na obywatela polskiego do innego państwa". "To jest dla mnie nie do przyjęcia. Po prostu, nie rozumiem tego. Nidy w życiu nie spotkałem się z sytuacją taką, aby minister spraw zagranicznych Polski donosił do innego państwa na polskiego obywatela" - podkreślił były wiceminister.”
I co, czego oczekuje samozwanczy wlasciciel Rzeczpospolitej?...kuria wezwie "nieposlusznego" i pblicznie wychlosta?
A wy wszystkie POparance nadal bedziecie posmiewiskiem, swoim zachowaniem udawadniacie nie tylko totalitaryzm ale wstyd przynosicie niedokonczonymi autostradami i stadionami... smrod w pociagach PKP , smrud miliarda rozrzuconych psich klockow w parkach, plazach i wizytowkach turystycznych.