jagienka.harrison 19.05.04, 20:04 Dziewczyny, Znacie jakieś takie stronki? Chodzi mi o taką, żeby ludzie z Polski mogli do mnie wysyłać smsa z internetu (na komórkę angielską), a także żebym ja mogła wysłać na polską komórkę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabulka Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 19.05.04, 22:16 ja wysylam sms-y z gadugadu ale w polsce, nie wiem jak to sie ma z komorki polskiej na ang mozesz spróbowacale najpierw oczywiscie 0048... albo +48... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 19.05.04, 22:30 na Idea sms.idea.pl/ do Ery www.eraomnix.pl/sms/login/login.jsp do Plus GSM www.text.plusgsm.pl/sms/ Pozdrawiam Dorota www.pomozrafalkowi.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewagrant Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 19.05.04, 23:28 Jagienko bardzo prosto. Wejdz na strone www swojej sieci. Powiedzmy ze masz T Mobile. www.tmobile.com szukasz opcje text messages i wysylasz po polsku zwanego sms-a. Odpowiedz Link Zgłoś
ewagrant Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 19.05.04, 23:29 namieszalam Podaj zanjomym ta strone i wyjasnij gdzie co i jak Dzieki temu bedziesz w stalym kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 20.05.04, 10:19 Nie wiem, jak jest teraz, Ja walczyłam z smsami jakiś rok temu, i nie znalazłam darmowej strony, z której mogłabym wysłac smsa. Ale to zalezy od operatora. Ja akurat potrzebowałam wysłac do Vodafon. Można wysyłać, ale jest to płate, niestety. Wykupuje sie abonament, który doliczają do abonamentu za telefon. Do Polski ze stron GSM, nie mozna jedynie wysyłać smsów na PLUSa. Wejdz na strone domowa swojego operatora i sprawdz, czy udostepnił usługę sms przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 20.05.04, 14:16 Ja uzywam ICQ. Wysylam SMS-sy z Kanady do ludzi w Polsce. To jest cos w rodzaju polskiego gadu-gadu. Program mozna sobie zaladowac do komputera za darmo. web.icq.com/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 20.05.04, 14:23 Jeśli chodzi o te smsy do Anglii z Polski, to nic nie mogę znaleźć. Wszędzie muszę się rejestrować itp, a jeśli chodzi o 02 (moja firma) to też trzeba się rejestrować lub podać nr swojego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 20.05.04, 14:57 jagienka.harrison napisała: > Jeśli chodzi o te smsy do Anglii z Polski, to nic nie mogę znaleźć. Wszędzie > muszę się rejestrować itp, a jeśli chodzi o 02 (moja firma) to też trzeba się > rejestrować lub podać nr swojego telefonu. A probowalas ICQ? Z Polski do Kanady tez przesylaja SMS-y. Trzeba miec swoj numer ICQ zeby sie zalogowac. I mozesz wysylac. Co rozumiesz przez to, ze trzeba sie zarejstrowac? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gretka1 Re: Do ma.pi 21.05.04, 13:50 Mam pytanko, czy ICQ w każdej wersji jest za darmo? Bo pewnie są różne pozdrawiam, Gretka Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Do ma.pi 21.05.04, 15:13 gretka1 napisała: > Mam pytanko, czy ICQ w każdej wersji jest za darmo? > Bo pewnie są różne > pozdrawiam, Gretka Gretka, nie wiem ja uzywam angielskiej i jest za darmo. Pozdr. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 21.05.04, 14:06 No weszłam na stronę www O2 i żeby wysłać SMS to trzeba sie 'register' i podać swój nr telefonu i takie jakieś komplikacje...moja koleżanka słabo mówi po angielsku i szukałam zwykłej trony www, darmowej, wpisujesz numerek i tyle a tu do każdego operatora inna stronka. I tysiące komplikacji No nic. A mój mąż to nic mi nie pozwlala ściągać (zwłaszcza czatopodobnych) po tym jak kiedyś przez pomyłkę jakiś wirus (!) nam zniszczył różne tam pliki. I ja też wolę niczego nie ściągać. Ale dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1974kr Re: Strony www gdzie mozna przeslac SMSa 21.05.04, 15:06 Jagienka, podobno z tej strony mozna wysylac sms na caly swiat ale tez trzeba sie rejestrowac. www.1rstwap.com/ Odpowiedz Link Zgłoś