starypierdola 21.05.04, 15:31 Co sie dzieje?? Nie ma Cie tu juz od tygodni! Wywalili Cie z pracy czy co?? SP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Re: ostatni post 14 maja 21.05.04, 15:39 Widac ze ja jestem "missing". Myslalem ze nie pisze juz z miesiac!!! No ale nawet tydzien to jak na Luize duzo!!! SP Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nieobecnosc usprawiedliwiona 22.05.04, 12:01 starypierdola napisał: > Co sie dzieje?? Nie ma Cie tu juz od tygodni! Wywalili Cie z pracy czy co?? Prosze, prosze, milczac czytalam Forum przez tydzien i widze ze przynajmniej SP brakuje mojej gadaniny. Pierdolo, nie wywalili mnie z pracy, a wrecz przeciwnie - czyli robie za dwoch plus intensywnie sie doksztalcam. Dlatego milcze - nie ma kiedy dopasc klawiatury w pracy, po pracy tez nie. Wiecej plywam a w weekendy zazwyczaj siedze gdzies w buszu albo na skalkach (jest jesien, czyli poczatek sezonu turystyki pieszej i skalkowej). Do tego objawil sie moj byly maz. Corka chorowala. Chodze na kominki do przyjaciol. Kiedy tu pisac? Zajrzalam na Net, zeby sprawdzic poczte, z przyzwyczajenia zerknelam na FP i zobaczylam ten watek, wiec odpowiadam. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy o mnie pytaja ;oD Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marrano Nie tylko Stary P., wszyscy sie niepokoilismy IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.05.04, 12:18 a twoj post wcale nas nie uspokoil. Dalej sie zamartwiamy. Tylko popatrz: > Pierdolo, nie wywalili mnie z pracy, a wrecz przeciwnie Co? Pie. cie w pracy? Kto? - czyli robie za dwoch Robisz na drutach? > plus intensywnie sie doksztalcam. Francuski? > Dlatego milcze - nie ma kiedy dopasc klawiatury w pracy, A co klawisze tam robia? > po pracy tez nie. Wiecej plywam Uwazaj! > a w weekendy zazwyczaj siedze gdzies w buszu albo na skalkach (jest jesien, czyli poczatek sezonu turystyki pieszej i skalkowej). Do tego objawil sie moj byly maz. To nie okazal sie on krypto-pedalem? > Corka chorowala. Chodze na kominki do przyjaciol. Kiedy tu pisac? > Zajrzalam na Net, zeby sprawdzic poczte, z przyzwyczajenia zerknelam na FP i > zobaczylam ten watek, wiec odpowiadam. Pozdr Marrano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Nieobecnosc usprawiedliwiona IP: *.e-loko.pl 22.05.04, 13:41 Na ktorym bazarze sprzedajesz cebule? I czy aby swieza? Odpowiedz Link Zgłoś