Dodaj do ulubionych

Ino patrzec

12.11.11, 04:42
jak sie na bulwiastych "drogach" zaroi od tych samochodow (przynajmniej z artykulu tak wynika) hehehehe
Zwlaszcza te 6.4L beda sie sprzedawac jak cieple bulki.
4 sztuki na rok hehehe

moto.pl/MotoPL/1,88571,10631091,Najmocniejszy_Jeep_w_historii_w_Polskich_salonach.html
Obserwuj wątek
    • rat_canals Re: Ino patrzec 12.11.11, 10:22
      odezwal siem wlasciciel bucika 96 hehehehe
      • aldi_king Re: Ino patrzec 12.11.11, 16:33
        ale prawie ze splacony i wygodny, to sie liczy!
    • czapaiew_pl imitujące włókno węglowe 12.11.11, 13:36
      "Za drzwiami gości mieszanka skóry nappa, wstawek imitujących włókno węglowe oraz sportowe fotele i podgrzewane koło kierownicy z aluminiowymi elementami."

he he he luxus po hamerykańsku! dlatego właśnie durny cieciu sprzedadzą się 4 sztuki
      normalni ludzie wybiorą mercedesy bmw audi czy land rovery mimo że dużo droższe niż tą amerykańską tandetę z przestarzałym wyglądem i trzeszczącymi źle spasowanymi imitacjami wszystkiego co w europejskim luksusowym aucie jest standardem.
      • ratpole Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 16:39
        czapaiew_pl napisał:

> normalni ludzie wybiorą mercedesy bmw audi czy land rovery

Nie dziwi wiec, ze bulwa nie jest normalnym krajem, bo te marki wystepuja w niej w ilosciach sladowych hehehe
        Dzisiaj przeczytalem w necie, ze najbardziej zawzietymi krytykami iPhona sa ci, ktorzy nie moga sobie na niego pozwolic hehehe
        W waszym przypadku to sie odnosi do wszystkiego
        • czapaiew_pl Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 18:17
          a skad ty mozesz wiedziec ile ich jest odwiedz swoj wroclaw to sie zdziwisz i gul ci snow smignie, co roku wzrasta ilosc sprzedawanych luksuowych samochodow w polsce naturalne ze nie kazdy polak ba znakomita wiekszosc nie moze sobie na nie pozwolic w tym ty takze, co jest powodem tych wymiocin na tym forum ale nie zmienia to faktu ze wzrost nastepuje, moge sie zalozyc ze wsrod twoich znajomych w polsce sa ludzie ktorzy takimi autami jezdza, a co do iphona masz racje najbardziej go krytykuja ci co nie moga sobie na niego pozwolic i w twoim przypadku odnosi sie to takze do ciebie pamietam jak tu mercedesy krytykowales.
          btw a to juz blackberry nie jest najlepsiejszym telefonem na swiecie dorobiles sie wreszcie iphona
          gratuluje to moze i mercedesa sl amg sie dorobisz w 2118 roku.
          • ratpole Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 18:41
            czapaiew_pl napisał:

> nie zmienia to faktu ze wzrost nastepuje

Oczywiscie, ze wzrost nastepuje. Slysze to od dziecka. Bulwa rosnie w sile, a ludziom sie zyje dostatniej hehehe Tylko, ze ja sie balem, ze mnie zycia zabraknie zeby sie doczekac kiedy ten wzrost przestanie nastepowac i w koncu da sie zyc hehehe No i paczpan, nie pomylilem sie

> moge sie zalozyc ze wsrod twoich znajomych w polsce sa ludzie ktorzy takimi autami jezdza

Pewnie, ze sa. Zeby tak krasc jak oni to trzeba miec talent. Ja go nie mialem. Tylko dlaczego mi zazdroszcza? hehehe

> a co do iphona masz racje najbardziej go krytykuja ci co nie moga sobie na niego pozwolic i w twoim przypadku odnosi sie to takze do ciebie pamietam jak tu mercedesy krytykowales.

W zyciu nie krytykowalem Mercedesa, nic mi nie zrobil. To tylko puszka z blachy

> btw a to juz blackberry nie jest najlepsiejszym telefonem na swiecie dorobiles
            > sie wreszcie iphona
            > gratuluje to moze i mercedesa sl amg sie dorobisz w 2118 roku

Aha, znaczy sie ty juz go masz? hehehe
            Tak niewiele ci do pelni szczescia potrzeba? Ile ty smrodzie masz lat?
            • czapaiew_pl Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 18:51
              > nie zmienia to faktu ze wzrost nastepuje
              >
              > Oczywiscie, ze wzrost nastepuje. Slysze to od dziecka. Bulwa rosnie w sile, a l
              > udziom sie zyje dostatniej hehehe Tylko, ze ja sie balem, ze mnie zycia zabrakn
              > ie zeby sie doczekac kiedy ten wzrost przestanie nastepowac i w koncu da sie zy
              > c hehehe No i paczpan, nie pomylilem sie

w twoim przypadku to nie problem geografii tylko problem w tobie

> Pewnie, ze sa. Zeby tak krasc jak oni to trzeba miec talent. Ja go nie mialem.
              > Tylko dlaczego mi zazdroszcza? hehehe
              >
              nie pieprz glupot typowe gadanie polaczka nieudacznika ma to musial ukrasc
              a czego oni ci moga zazdroscic co? jak cie moga 100 razy kupic?
              no chyba nie spokoju ducha heheh

> W zyciu nie krytykowalem Mercedesa, nic mi nie zrobil. To tylko puszka z blachy

jak to nie poszukaj dobrze nawet sie odgrazales ze juz wiecej w zyciu mercedesa nie kupisz

> btw a to juz blackberry nie jest najlepsiejszym telefonem na swiecie doro
              > biles
              > > sie wreszcie iphona
              > > gratuluje to moze i mercedesa sl amg sie dorobisz w 2118 roku
              >
              > Aha, znaczy sie ty juz go masz? hehehe
              > Tak niewiele ci do pelni szczescia potrzeba? Ile ty smrodzie masz lat?
              >
              tak mam ale jakos poziom szczescia mi od tego nie wzrosl tylko pamietam twoj zachwyt nad blackberry

to nie ja sie niezdrowo podniecam jakimis gownianymi imitacjami wlokna weglowego tylko ty
              i nie jest twoim najwiekszym zmartieniem to ze nie ty sobie go kupisz bo cie nie stac tylko ze gdzies tam 8 tysiecy kilometrow dalej ktos inny sobie go nie kupi wiec ile ty masz lat?

zamiast pociskac tu koloczki na forum to sie wez za robote wtedy nie bedziesz tak sfrustrowany i moze cos zarobisz

• ratpole Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 20:11
                czapaiew_pl napisał:

> tak mam ale jakos poziom szczescia mi od tego nie wzrosl

Uwazaj, zeby ci go nie porysowali, bo ci poziom szczescia spadnie jeszcze nizej, polacki smrodzie hehehe
                • czapaiew_pl Re: imitujące włókno węglowe 12.11.11, 21:16
                  smrodem to jestes ty bezpanstwowym sfrustrowanym i wiecznie niezadowolonym
                  • donk A wstzystkiemu winne brak Lambo i chalupki 13.11.11, 19:05
                    heheh O braku czensci mozgu juz nie fspomnem.

A ja myslalem, ze ten bezzembny tokarz albo moze nawet spawacz z PRL ma Lamborgini i chalupkiem na florytce i Malibu i czas wolny spendza na polu golfowym.heheh
                    A tu kupa, querwa jakie to zycie niesprawiedliwe dla niego.
                    On musi siem tutaj odfrustrowywac i chwalic ze udalo mu siem most w PRL zmienic na most w NY.
                    Quervvva jak ja im zazdroszczem. heheheheheheheheheheheheheh
    • mcov Hehehehehehe, marzenia, marzenia 12.11.11, 18:36
      A na koniec zbita dupa, hehehehehehehehe
      • fuck_u Re: Hehehehehehe, marzenia, marzenia 13.11.11, 15:44
        i na koniec rower marki 'Ykraina" ehehehehheehhhehehehhe
      • _czosnek_ Re: Hehehehehehe, marzenia, marzenia 13.11.11, 16:04
        Hamericzku zawiazalo nowa kolalicje.

Nie chce martwic cieciu, nowymi partnerami beda kraje oceanu poludniowego.
        Daj mi sie zastanowic jakie to sa kraje, Hulagula? No to mocnych partnerow ma teraz hamericzku do wywyrzszania sie. Kosc w nosie i piroga na rzece. hehe
        Nie czytales w waszych newsach durny cieciu?
        buahahahahahahahahahahahahahah
        • czapaiew_pl Re: Hehehehehehe, marzenia, marzenia 13.11.11, 18:50
          marzenia marzenia !

www.florenceandsimon.com/pics/dl5x2006.htm
          a tu pozostaje tylko stary bucik nic dziwnego ze malpiatko chodzi do wlocha lody robic za joyride ferrari hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka