wcielo_zupe 18.03.12, 23:34 chyba rzucili dzisiaj sie nie dopchalem ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: truskawki 18.03.12, 23:44 wcielo_zupe napisał: > chyba rzucili dzisiaj sie nie dopchalem ( Zalosny jestes z tymi truskawkami. Ani truskawki ani maliny nie dadza rady przeslonic tego zdjecia w bagazniku. To jest numer tysiaclecia hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u Re: truskawki 19.03.12, 00:13 pewnie ze nie do dzisiaj ci gula cieciu lata buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u Re: truskawki 19.03.12, 00:33 forum.gazeta.pl/forum/w,44,102763722,102954281,Re_Vanquish_S.html buahahahahahah ty golodupcu! Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter ha ha Czosnek! 19.03.12, 00:45 Brawo lej tego gupiego chooya po tym goopim szczurzym ryju! Niech mu gul wypadnie za zlosci scierwo niezle dostalo od ciebie popalic tak ze sie teraz przyczailo i wypelznie dopiero jak wszyscy pojda spac. Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: ha ha Czosnek! 19.03.12, 01:27 dzisiaj nie wypelznie bo mam nocna zmiane wec bede tu go co chwila utracal. szczurza doopa juz cienko przedzie, slysze lkanie w dno butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Hehehe, kundle dalej na warcie? 19.03.12, 01:47 Ostatnio sie slabo starali i dostali w peezde od sierzanta i tylko pol miski kaszy. Teraz sie musza bardziej przykladac do pompowania. Glod to silny motywator hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Hehehe, kundle dalej na warcie? 19.03.12, 02:06 ehehhe kundlom przestali placic nadgodziny ,juz nie siedza po nocach !!,,ehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Krotka pilka 19.03.12, 02:14 wcielo_zupe napisał: > chyba rzucili dzisiaj sie nie dopchalem ( Ile razy jadles juz w tym roku truskawki? No widzisz hehehe O raspberries nawet nie ma co pytac. Rozejrzyj sie na zapleczu BiednejRenki, tam podobno banany dajom hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: Krotka pilka 19.03.12, 02:18 co tam ja, pochwal sie ile ty razy adles te pyszne truskawki w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Krotka pilka 19.03.12, 02:25 wcielo_zupe napisał: > co tam ja, pochwal sie ile ty razy adles te pyszne truskawki w tym roku? Nie pamietam dokladnie. Kilkanascie razy? Zona mi przyrzadza pyszne milk shake z truskawkami. Prawie wcale nie czuc goowna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: Krotka pilka 19.03.12, 02:35 nastepny palant ktory kupuje browar zeby sie piwa napic Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Krotka pilka 19.03.12, 02:50 wcielo_zupe napisał: > nastepny palant ktory kupuje browar zeby sie piwa napic Piwo z wlasnego browaru lepiej smakuje, bo jest warzone pod wlasny smak. Dobrego piwa sie nie pije tylko nim delektuje. Pozdrow zone i dzieci hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Pierdolony przegraniec, hehehehe 19.03.12, 03:52 Kolejny kop na jego obsraną dupę Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe czesc wyjcu, hehehehe 19.03.12, 04:31 bez wulgaryzmow masz zerowe slownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś