Gość: Mily IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 01:42 dac tak po prostu, normalnie po ryju temu co pisze spod NETCOM.COM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drapieznik Mily, 17.03.02, 01:52 kto to jest spod netcom.com? A wracajac do pytania, to nie. Pozbylem sie agresji po wyjezdzie z Polski. Teraz czekam az mnie ktos zamaluje i oby bylo duzo swiadkow. Raz, rozmawialem z recydwista ktory opowiadal o swoim zyciu. Jak to przesiedzial w kiciu cos 15 lat. Angola, Texas, McAlister, Mississippi. Wszystkie najgorsze wiezienia. Mowil ze zawsze byl pierwszy do wymierzenia ciosu w szczeke. Nosil noz w cholewie. Raz tam czegos mu nie udowodnili to dostal kilka lat za jakis drobiazg. No wiec zapytalem go czy jeszcze jest taki wojowniczy. Powiedzial, cos ty to bylo wtedy. Teraz wiem lepiej. Martwi sie o emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Mily, IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 01:57 Poszperaj po postach. jak znajdziesz temat typu: "Po czym rozpoznac bialego murzyna w cerwonym krawacie" lub " Zwiazki szwedzkich kucharek z japonskimi akrobatami" lub "Czy lubicie sie onanizowac o 4 rano" to najprawdopodaobniej jest temat zarzucony przez goscia, ktory pisze z Netcom .CA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Mily, IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 02:01 drapieznik napisał(a): > kto to jest spod netcom.com? > > A wracajac do pytania, to nie. Pozbylem sie agresji po wyjezdzie z Polski. > Teraz czekam az mnie ktos zamaluje i oby bylo duzo swiadkow. > > Raz, rozmawialem z recydwista ktory opowiadal o swoim zyciu. Jak to > przesiedzial w kiciu cos 15 lat. Angola, Texas, McAlister, Mississippi. > Wszystkie najgorsze wiezienia. Mowil ze zawsze byl pierwszy do wymierzenia > ciosu w szczeke. Nosil noz w cholewie. Raz tam czegos mu nie udowodnili to > dostal kilka lat za jakis drobiazg. No wiec zapytalem go czy jeszcze jest taki > wojowniczy. Powiedzial, cos ty to bylo wtedy. Teraz wiem lepiej. Martwi sie o > emeryture. I ze mna jest podobnie. Kiedys bilem za glupia uwage, potem mniej, potem wcale. Sam dostalem nie raz. To z czasem mija. A potem mijaja lata, czlowiek pije w barze i jak jest jakis zamet, to zmyka gdzie pieprz rosnie... Az ktoregos dnia siada do komputera i wszystko wraca jak za dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 To fajniescie sobie pogadali 17.03.02, 02:23 drapieznik napisa?(a): > Raz, rozmawialem z recydwista ktory opowiadal o swoim zyciu. Jak to > przesiedzial w kiciu cos 15 lat. Angola, Texas, McAlister, Mississippi. > Wszystkie najgorsze wiezienia. A w jakim szpitalu to bylo, pamietasz jeszcze? O wydzial to nawet nie pytam, bo mozna sie dosc latwo domyslec ... Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Belus77, 17.03.02, 02:35 Pamietasz taki film polski w ktorym glowny bohater, amator, mial na imie Belus? Co to za tytul? Z tego filmu pochodzi fraza: robi mu koguta. W lozku? Panie wladzo, prawdziwy kogut w lozku? Facet robil remont mojego domu. Bardzo dobry fachowiec wiec zaprzyjaznilismy sie. Ja mu placilem za godziny opowiadan a on sobie odpoczywal. Niktore opowiadania to mial takie ze... McAlisterklahoma Angola=Alabama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 02:18 Rajd gwiazdzisty szlakami Lenina Autor: Gość portalu: Nawrot Data: 17-03-2002 02:16 adres: *.netcom.ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Milemu dac po ryju IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.02, 02:24 Tobie dac po ryju, ty gnoju obsrany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Milemu dac po ryju IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 03:04 Gość portalu: Dzik napisał(a): > Tobie dac po ryju, ty gnoju obsrany! Logika, logika przyjacielu !! Nie wyszlo z ta edukacja? Dzieci beda mialy lepiej? Ano, to i pracowac ciezko teraz trzeba. Nie chcialo sie nosic teczki, teraz trzeba nosic woreczki. Gnoj obsrany, to tak jak maslo maslane. To tak jak glupi idiota. Obsrana to masz dupe zanim siegniesz do niej palcem i wydlubiesz to co tam wisi na fredzelkach. Wtedy masz obsrany palec. Nigdy, pamietaj, nigdy, nie jest zas obsrany gnoj, bo gnoj to wlasnie gowno...Albo glownie gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: Milemu dac po ryju IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.02, 04:03 Mily, Ales ty zglebil ten temat! Tak obrazowo piszesz o tym wkladaniu palca do dupy, ze nie ma watpliwosci, ze robiles to wielokrotnie z doskonalym wynikiem. Niniejszym kajam sie za brak logiki w moim sformulowaniu a tobie polecam zrobienie doktoratu na temat "Logiczne aspekty sformulowan o zabarwieniu obrazliwym w jezyku polskim potocznym". PhD murowane! Gość portalu: Mily napisał(a): Logika, logika przyjacielu !! Nie wyszlo z ta edukacja? Dzieci beda mialy lepie > j? > Ano, to i pracowac ciezko teraz trzeba. Nie chcialo sie nosic teczki, teraz > trzeba nosic woreczki. > Gnoj obsrany, to tak jak maslo maslane. > To tak jak glupi idiota. > Obsrana to masz dupe zanim siegniesz do niej palcem i wydlubiesz to co tam wisi > > na fredzelkach. > Wtedy masz obsrany palec. > Nigdy, pamietaj, nigdy, nie jest zas obsrany gnoj, bo gnoj to wlasnie > gowno...Albo glownie gowno. > > Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! 17.03.02, 02:57 A tos go zdemaskowal! Gratuluje. Teraz bedzie sie musial napracowac i zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Mily nie jest calkiem glupi! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.02, 04:13 Wlasnie przeczytalem jego wypowiedz na forum Dowcipy n.t. Komentatora. Dobrze gadasz, Mily. Jak to jest, ze czasem potrafisz jak homo sapiens a czasem jak goryl chcesz lac po pyskach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: 213.156.54.* 17.03.02, 04:19 >Widzisz Mily,jest takia chinska filozofia:Jezeli chcesz zemscic sie na kims,to usiac na brzegu rzeki i poczekaj az jego zloki przeplyna.Jak przeplywales to ci nawet pomachalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: 170.28.16.* 18.03.02, 20:17 Gość portalu: tato napisał(a): > >Widzisz Mily,jest takia chinska filozofia:Jezeli chcesz zemscic sie na kims > ,to > usiac na brzegu rzeki i poczekaj az jego zloki przeplyna.Jak przeplywales to ci > > nawet pomachalem. Doktor nie powiedzial, ze te tabletki trzeba lykac a nie wyrzucac do kibla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: 213.156.54.* 18.03.02, 20:28 Mily,nie jestem .com.ustralia,ale ci goscie to jedyn O.K.Jak ich dotkniesz to cie spale.Czerwony ryj to tylko polemika,nie wpierdalaj ninych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: 170.28.16.* 18.03.02, 20:31 Gość portalu: tato napisał(a): > Mily,nie jestem .com.ustralia,ale ci goscie to jedyn O.K.Jak ich dotkniesz to > cie spale.Czerwony ryj to tylko polemika,nie wpierdalaj ninych. Czy ty uwazasz, ze jest na swiecie chociaz jedna osoba, ktora ma pojecie o czym ty piszesz? O co tobie czlowieku chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: No i prosze bardzo Drapieznik !!!!!!! IP: 213.156.54.* 18.03.02, 20:36 O bezsennosc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily No wiec ogien czy woda Tato ? IP: 170.28.16.* 18.03.02, 20:36 Gość portalu: tato napisał(a): > Mily,nie jestem .com.ustralia,ale ci goscie to jedyn O.K.Jak ich dotkniesz to > cie spale.Czerwony ryj to tylko polemika,nie wpierdalaj ninych. >Widzisz Mily,jest takia chinska filozofia:Jezeli chcesz zemscic sie na kims,to usiac na brzegu rzeki i poczekaj az jego zloki przeplyna.Jak przeplywales to ci nawet pomachalem. No wiec sie zdecyduj w koncu. Bo jak mnie podpalisz a potem wrzucisz do wody, to zgasne i co wtedy ? Twoj trud na marne. Pomysl najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: No wiec ogien czy woda Tato ? IP: 213.156.54.* 18.03.02, 20:56 Widzisz Mily,Jestem Panem Polskim.Mozesz mnie nienawidzic,ale zawsze bede za wolnoscia "Polska".Dla ciebie to frytki,,(Jestem przygotowany).Zawsze bede obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: No wiec ogien czy woda Tato ? 18.03.02, 21:11 Woda ognista. Wydaje sie, ze nie wyjdziecie z tego impasu bez negocjatora. Ty Tato zwolnil troche, albo polewajcie troche mniejsze dzialki, a Ty Mily lepiej wroc do dzialu "Gospodarka" gdzie Twoja cenna "ekspertyza" jest zawsze mile widziana. No, nie ma za co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: No wiec ogien czy woda Tato ? IP: 170.28.16.* 18.03.02, 21:15 belus77 napisał(a): > Woda ognista. Wydaje sie, ze nie wyjdziecie z tego impasu bez > negocjatora. Ty Tato zwolnil troche, albo polewajcie troche mniejsze > dzialki, a Ty Mily lepiej wroc do dzialu "Gospodarka" gdzie Twoja cenna > "ekspertyza" jest zawsze mile widziana. No, nie ma za co! Z Tata nie pije. W "Gospodarce" wieje nuda, od kiedy Komentator stracil impet. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Nie pekaj Mily! 18.03.02, 21:28 No wiec sam zacznij jakis istotny temat, cos jak: "Dlaczego elektrim byl skazany na upadek". Zobaczysz, wszyscy beda mieli cos do powiedzenia. Nawet ci co mysla, ze Elektrim to nowe disco dla dresiarzy na Mokotowie. Za to kocham to Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Nie pekaj Mily! IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 22:39 belus77 napisał(a): > No wiec sam zacznij jakis istotny temat, cos jak: "Dlaczego elektrim byl > skazany na upadek". Zobaczysz, wszyscy beda mieli cos do powiedzenia. > Nawet ci co mysla, ze Elektrim to nowe disco dla dresiarzy na Mokotowie. > Za to kocham to Forum! Cha, cha, zauwaz jednakze, ze ja pierdole Elektrim i wszystkie tego typu historie. interesuje mnie to, co moze mnie dotyczyc bezposrednio, finansowo, eknomicznie, politycznie. Ewentualnie styk Polska- Emigracja, takze pod tym katem. Mozesz to zauwazyc w wiekszosci mych postow chyba. Tluczenie piany w rodzaju , 5000 trylionow zadluzenia amerykanskiej gospodarki ktora zyje na kredyt, czarna dziura , zielony kondom, to strata czasu. juz wole sobie tu popstrykac dla zwyklej rozrywki ! Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Nie pekaj Mily! 18.03.02, 23:36 Gos´c´ portalu: Mily napisa?(a): > Cha, cha, zauwaz jednakze, ze ja pierdole Elektrim i wszystkie tego typu > historie. interesuje mnie to, co moze mnie dotyczyc bezposrednio, > finansowo, eknomicznie,politycznie. Ewentualnie styk Polska- Emigracja, > takze pod tym katem. Mozesz to zauwazyc w wiekszosci mych postow > chyba. > Tluczenie piany w rodzaju , 5000 trylionow zadluzenia amerykanskiej > gospodarki ktora zyje na kredyt, czarna dziura , zielony kondom, to strata > czasu. juz wole sobie tu popstrykac dla zwyklej rozrywki! > Easy, my friend, to byl tylko przyklad. Jednak ewentualny upadek Elektrimu bedzie mial piorunujacy efekt na ten caly cyrk w Polsce, nie mam co do tego najmniejszych watpliwosci. Jesli chcesz troche rozrywki, to zajrzyj na watek: "Telefon", gdzie nasz bohater niezle daje do pieca (Xenon). Dopiero co tam bylem ... Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Mily pekl IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 05:38 belus77 napisał(a): > Gos´c´ portalu: Mily napisa?(a): > > > Cha, cha, zauwaz jednakze, ze ja pierdole Elektrim i wszystkie tego typu > > historie. interesuje mnie to, co moze mnie dotyczyc bezposrednio, > > finansowo, eknomicznie,politycznie. Ewentualnie styk Polska- Emigracja, > > takze pod tym katem. Mozesz to zauwazyc w wiekszosci mych postow > > chyba. > > Tluczenie piany w rodzaju , 5000 trylionow zadluzenia amerykanskiej > > gospodarki ktora zyje na kredyt, czarna dziura , zielony kondom, to strata > > > czasu. juz wole sobie tu popstrykac dla zwyklej rozrywki! > > > > Easy, my friend, to byl tylko przyklad. Jednak ewentualny upadek Elektrimu > bedzie mial piorunujacy efekt na ten caly cyrk w Polsce, nie mam co do tego > najmniejszych watpliwosci. > Jesli chcesz troche rozrywki, to zajrzyj na watek: "Telefon", gdzie nasz > bohater niezle daje do pieca (Xenon). Dopiero co tam bylem ... Ahoj! Tylko musisz wiedziec, ze ja klade chuj na Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenon Re: Nie pekaj Mily! IP: *.netcom.ca 20.03.02, 04:47 Nie podburzaj Belus leszczy niepotrzebnie bo Xenon bedzie zly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Nie pekaj Mily! IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 05:03 Gość portalu: Xenon napisał(a): > Nie podburzaj Belus leszczy niepotrzebnie bo Xenon bedzie zly! ...ale prawdziwy chuj to ja klade na Kanade. Dziekuje, ale mi sie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś