Dodaj do ulubionych

"Oszukane Pokolenie", hehehehe

03.11.12, 03:23
- Wolę fizycznie pracować na emigracji, niż w Polsce klepać biedę. Wyjeżdżam - mówi Daniel. Młodzi znowu lepszego życia szukają gdzie indziej. Ci co zostaną, będą mieli jeszcze trudniej

Polaki biedaki, hehehehhehehe

wiadomosci.onet.pl/raporty/oszukane-pokolenie/spadamy,1,5287171,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • gassarbaiter Re: "Oszukane Pokolenie", hehehehe 03.11.12, 11:00
      wyj suko jeszcze głośniej wyj hehehe
      tyś turystycznie wyjechał do hamericzku. Zwiedzasz już tą hamericzkę tak 20 rok z kielnią i poziomicą w ręku hehehehe.
    • nad_oceanem Re: "Oszukane Pokolenie", hehehehe 03.11.12, 17:37
      mcov napisał:

> - Wolę fizycznie pracować na emigracji, niż w Polsce klepać biedę. Wyjeżdżam -
      > mówi Daniel. Młodzi znowu lepszego życia szukają gdzie indziej. Ci co zostaną,
      > będą mieli jeszcze trudniej

no co mkał, przeciez to o tobie.
      hehehe.
    • joanna_super Re: "Oszukane Pokolenie", hehehehe 03.11.12, 18:53
      wiesz co, zacznij sie martwic olejem bo jak ci przyjdzie kupic 833 galeony po 4 dulcze tonawet masazysta numer dwa nie pomoze ci w wywiadach.
      • gassarbajter zarobic mozna na pieczarkach 4zl/godz 03.11.12, 23:16
        tyle placi czoZZZnek pieczarkarz swoim robotnikom ,a oni zaciskaja piesci i klna na czym swiat stoi ,chetnie by mu podpalili te bude z nawozem konskim ,,,hehehehehhehehheh

==========================================================
        • gassarbaiter Re: zarobic mozna na pieczarkach 4zl/godz 04.11.12, 00:36
          Nie hotdog zarobić to można na mieszkaniach w Grabiszynku ale trzeba mieć $$$ hehehehe
    • polonus5 Spadamy 04.11.12, 00:16
      ~karpik:
      Uciekajcie z tego kraju młodzi bo tu nie ma przyszłości. Gdybym był młodszy już dawno siedziałbym w samolocie. Pseudodemokracja, złodziejskie rządy, praca za miskę ryżu, życie w ubóstwie, chorzy skazani na śmierć przez rządowe instytucje takie jak ZUS czy NFZ, brak jakichkolwiek perspektyw na założenie rodziny. To właśnie Polska zaproponowana przez nieudaczników począwszy od wałęsy do tuska. Jeszcze ktoś usiłuje się odwołać do patriotyzmu, ale jak o nim mówić w kraju gdzie żyd ma większe prawa i przywileje niż Polak.

~mojo:
      Mieszkam i pracuje w Belgii od kilku lat, ludzie tutaj nie traktuja siebie jak psy, w Polsce pracowalam w biurze i traktowano mnie jak smiecia nie wspomne o zarobkach i atmosferze w pracy. W Belgii zaczynalam od szmaty jak kazdy a mimo to nie ponizano mnie i stac mnie bylo na godne zycie odlozenie ok. 3 tys zl miesiecznie.. teraz pracuje w biurze ksztalce sie ucze sie jezykow i mam szanse na jakikolwiek awans. Mam zamiar zalozyc tu rodzine i piep..e wracanie do wegetacji w tej absurdalnej polskiej rzeczywistosci!!

~Darek:
      Mam 37 lat, stertę uprawnień i dyplomów swojej branży. Kilka lat temu otworzyłem swoją działalność i miałem nadzieję prowadzić ją rzetelnie i uczciwie ciężko pracując od świtu do nocy. Szybko się okazało, że bez przekrętów, kantów , oszustw i '' układów'' nie ma szansy na przebicie betonu. Wszędzie łapówy i przewałki aż się rzygać chce ; byle urzędniczyna za przepchnięcie przetargu czy czegokolwiek życzy sobie 10 do 15% na dzień dobry, a potem co chwila łapę wyciąga a rozpisanie kwitów na twojej głowie. Chciałem uzyskać dotację ze środków unijnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka