fuck_u 28.11.12, 01:39 jako model u malarza portretow ,pozuje do obrazu pt. = ofiara losu= yhyhyhhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyhhyyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhyhhhhyhyhhy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_super Re: czoZZnek ma nowa prace 28.11.12, 05:41 pomylilo ci sie, sadzac po twoich wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek nastepny obraz dyzio marzyciel 28.11.12, 08:56 czyli: forum.gazeta.pl/forum/w,44,41754750,41754750,wracam_do_Polski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u nastepny obraz ofiara peknietego 28.11.12, 23:45 kondona,,w roli glownej czoZZnek !!!ahahahahahahahaahahahahahhahahaahahahahhahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: nastepny obraz ofiara peknietego 29.11.12, 00:39 On chce jako: chce wracac do Polski ale jestem przegrany golas. buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek he he he przeciez napisalz 29.11.12, 00:42 e już kupił! "ja juz kupilem we Wroclaw - Grabiszynek !! na 2 gim pietrze 60 m kw. z balkonem i miejscem na samochod pod blokiem ,jedynie co mnie zaskoczylo ze licza sobie osobno za powierzchnie balkonu i miejsce pod blokiem w piwnicach jako garaz. Ale jest piekne ,eleganckie i ma nowoczesne architektoniczne rozwiazania ,duze panoramiczne okna frontowe i duza lazienka. Juz jest rowniez pod kontraktem ,wynajmuje firma z Essen !!! NRF !!! placa bez gadania i targowania dla swych ludzi = 2500 zlotych miesiecznie , oraz wszystkie osobne oplaty jak ogrzewanie i ciepla woda,ja tylko kasuje !!!!!!!!! na czysto na reke !!! Moje ciezko zarobione pieniadze na Zachodzie pracuja juz na mnie !!! Oczywiscie nigdzie indziej w Polsce poza Warszawa i Wroclawiem takich pieniedzy nie dostaniesz ,bo nie ma gdzie indziej takiej ilosci biznesmanow zachodnio europejskich ktorzy mieszkaja tylko w Warszawie i Wroclawiu ,bo do malych pipidowek nikt nie przyjezdrza." nie dość że marzyciel to do tego jeszcze oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: he he he czZZnek masz fantazje 29.11.12, 00:56 jak w psychiatryku !!!!!! ,,,yhyhyhyyhyhyhyhyhhyyhhyhyyhyhhyhyhyhyhhyhyhyyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: to twoje urojenie czoZznek 29.11.12, 02:36 hahhhaahhahahahahhahahhahaahahhaahhahahaahhahaahhahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: to twoje urojenie czoZznek 29.11.12, 22:41 ihihhihihihihihhihihiihhihiihhiihihihhiihihihihihihihihihihiihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: to twoje urojenie czoZznek 29.11.12, 23:41 yhhyhhhhyhyyhyhyhhyyhhhyhhhhyhyhyhyyhhy Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u jak tam nowa praca modela czoZZnek 30.11.12, 23:17 eheheheehehehheehehheehhhehehehehehehehheheehehheh Odpowiedz Link Zgłoś