IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:53
Telewizja Polonia zniknela z Australii
Z powodu upadlosci firmy dystrybucyjnej TARBS World TV przerwano emisje
programu TV Polonia w Australii. TVP szuka nowego dystrybutora, ale nie da sie
okreslic, kiedy Polacy z Australii beda mogli znów ogladac ten program.

Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Australia 13.07.04, 17:55
      Gość portalu: telewizor napisał(a):

> Telewizja Polonia zniknela z Australii
      > Z powodu upadlosci firmy dystrybucyjnej TARBS World TV przerwano emisje
      > programu TV Polonia w Australii. TVP szuka nowego dystrybutora, ale nie da sie
      > okreslic, kiedy Polacy z Australii beda mogli znów ogladac ten program.
      >

o boze! nie! jak oni przezyja bez transmisji nastepnego festiwalu piosenki
      zydowskiej?!?!?!
      • Gość: VIP-1 Re: Australia IP: *.cwshs.com 13.07.04, 18:01
        albo bez kolejnego odcinka klanu, hehehe
        ale jak mniej przed tv siedziec beda
        to moze na forumie pitkoludki bardziej aktywne beda
        • jot-23 Re: Australia 13.07.04, 18:05
          Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> albo bez kolejnego odcinka klanu, hehehe
          > ale jak mniej przed tv siedziec beda
          > to moze na forumie pitkoludki bardziej aktywne beda

ja powaznie mowiem! hehe, co nie przelacze na polonie to Zborowski w chalacie
          yodluje cos do dzwieku skrzypeczek.... hehe a sala pelna i zasluchana po uszy...
          • kan_z_oz Re: Australia 14.07.04, 10:56
            Mam ten problem z glowy, nigdy z tego nie korzystalam. Nie, nie dlatego, ze
            mnie nie bylo stac, olewam ten jak rowniez inne programy. Moge zyc bez.
            Pzd
            • Gość: Antypod Re: Australia IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.07.04, 12:19
              bo my tu w OZ porzucilismy kapcie, papucie i inne pantofelki i stalismy sie
              wyznawcami religii OUTDOOR FUN, a telewizory wyrzucamy przez okno prosto do
              basenu; podlaczone do pradu oczywiscie, a la Chris Moon (The Who) smile
              • Gość: kan_z_oz Re: Australia IP: *.mega.tmns.net.au 14.07.04, 12:23
                Co cie ugryzlo Antypod? Kan i jej maz sa od 'fikolkow', telewizory zostaly juz
                wurzucone w RP. Outdoor to nasze zycie, kazdy wpisuje sie tutaj sam za siebie.
                Dodaj cos do dyskusji, i zycze powodzenia w poszukiwaniu 'milej' baby.
                Pzd
                • Gość: Antypod Re: Australia IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.07.04, 12:26
                  a telewizory w hotelach? przeciez jest odnosnik do slynacego z podobnych zagran
                  perkusisty The Who
                • Gość: Antypod Re: Australia IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.07.04, 12:43
                  nie do was pilem; ja tez nie mam telewizora, wiec po co mi TV Poloniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka