Dodaj do ulubionych

dziecko do reklamy

27.07.04, 18:57
Dziewczyny napiszcie co o tym sadzicie, bo my dostalismy ostatnio list z
agencji, ktora posredniczy w takich sprawach. Posrednictwo jest oczywiscie
platne-630$ na wstepie. Moze ktoras z was juz przez to przechodzila. Czekam
na odzew.
Obserwuj wątek
    • magdapol75 Re: dziecko do reklamy 27.07.04, 20:03
      Wiesz co,z tego co wiem to takie agencje ktore pobieraja oplaty to najczesciej
      lipa,zaplacisz i tyle.
      Najlepiej znajdz przez internet agencje ktora takich oplat nie pobiera,jak bys
      mieszkala w Londynie to dalabym Ci namiary (jak ktoras z mam z Londynu chce to
      bardzo prosze).
      Pozdrawiam Magda
      • edytkus Re: dziecko do reklamy 28.07.04, 00:00
        My tez dostalismy kiedys taki list i pojechalismy na interview. Pan obejrzal zdjecia - pochwalil, na
        "zywe" dziecko okiem nie rzucil i przeszedl do szczegolow -$500 za rok, do tego koszty portfolio itp
        itd. Jak moj maz to uslyszal, stanowczo rzekl "no way." Pan sie zerwal, kultruralnie wink odrzekl ze "w
        takim razie nie mamy o czym rozmawiac, wyjscie jest tam" i pokazal na tylnie! drzwi. I tak sie skonczyla
        nasza przygoda z reklama. Nie zawracaj sobie glowy, jesli bardzo Ci zalezy sama wyszukuj ogloszenia
        o castingach lub poszukaj prawdziwych agencji a nie posredniczacych. Acha, oni biora dane z np.
        zakupow z ToysRUs oplacanych karta kredytowa i stad wiedza ze masz dziecko (swoja droga to jest
        nielegalne).
      • dorotafrancis Re: dziecko do reklamy 30.07.04, 00:48
        Bardzo cie prosze, podaj mi namiary na te agencje... Moje gg 2922140, email:
        dolgij@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka