roseanne 27.03.02, 15:35 prosze pieknie, niech mnie kto oswieci: gdzie i jak sie posyla zdjecia? leniwie rozwazam pomysl pozowania w galerii. Moze byc info na skrzynke. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narval do specjalnosc Klikena// IP: *.abo.wanadoo.fr 27.03.02, 21:16 wyslij swoje zdjecie (nie moze byc wieksze ni 1 MB) na address laura_leeno@hotmail.com _____________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Wyslalem moj PIC,tylko nie uciekac od PC,please;-) IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 23:31 Brrrrr.Nie lubie wlasnych zdjec,ale skoro "Twarze forum" istnieja,to ja daje swoja twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: twarze forum, po raz kolejny 27.03.02, 21:54 A gdzie jest ta galeria? Zajrzalabym......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eduardo Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.02, 21:59 roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 23:22 Jak wyslac taki PIC? Na jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: twarze forum, po raz kolejny 27.03.02, 22:00 e.n.o.l.a napisał(a): > A gdzie jest ta galeria? Zajrzalabym......... sluze adresem roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: twarze forum, po raz kolejny 27.03.02, 22:05 Zajrzalam. Cos malo was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval do enola IP: *.abo.wanadoo.fr 27.03.02, 22:46 Enola, Was to i Ciebie; wyslij fotke to i galeria sie wzbogaci! Adres juz masz; jak druga szychta zza Oceanu przyjdzie strozowac, to i Kliken cos wiecej doda/ujmie/sprostuje/dorzuci! Trzeba wiedziec, ze ok. 7godz. roznicy miedzy Europa i Ameryka, takze jeszcze deczko za wczesnie na nich! No to by bylo na tyle; Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: do enola 28.03.02, 20:34 Gość portalu: narval napisał(a): > Enola, Was to i Ciebie; wyslij fotke to i galeria sie wzbogaci! Ja tu troche za krotko siedze, kilka dni dopiero, wiec za wczesnie na rzucanie sie fotkami. Niech mnie polubia/znielubia za moje posty, nie wyglad, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: twarze forum, po raz kolejny 27.03.02, 22:06 aha, zapomnialam podziekowac za adresik Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: twarze forum, po raz kolejny 27.03.02, 22:01 I co, jak wrazenia? Zajrzales (-las juz)? Pozdrowienia ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.03.02, 00:35 Roseanne... roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.sympatico.ca 29.03.02, 00:54 Gość portalu: Kliken napisał(a): > Roseanne... > <a href="http://roscar.hypermart.net/forum.htm"target="_blank">roscar.hypermart > .net/forum.htm</a> > a skad wiedzialec, ze ja mam autko w tym kolorze ? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.ipt.aol.com 29.03.02, 00:59 Witaj Roseanne ::)))))) Swateczny Scisk dla dzieciskow, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: twarze forum, po raz kolejny 29.03.02, 01:25 Dziekuje i wzajemnie powodzenia w "probach" roseanne Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: twarze forum, po raz kolejny 30.03.02, 20:47 Mamy ladne babki na forum-nie ma czego sie wstydzic w konkurencji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.gwdg.de 29.03.02, 00:37 jak jestes dziewczyna to mozesz zdjeciea wyslac do mnie w przeciwnym wypadku stworz strone internetowa i zaprezentuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 03:41 A co jaro, juz jestes taki leniwy, ze "Kliken gallery" nie chce sie otwierac. Oj szalejesz Roseanne, szalejesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.abo.wanadoo.fr 30.03.02, 20:36 Ach, to jednak adres Klikena aktualny i zadzialalo! No, Rozan (to taki fonetyczny skrot), duze brawa za odwage ujawnienia sie, ktorej niestety brakuje wielu na tym forum, oczywiscie nie zapominajac o mnie) fotomontaz to Twoj czy Klikena koncept? Nie powiem, udany! Jednak to niezla rzecz ta galeria! Jeszcze raz klask-klask za wyjscie z anonimowosci! No a cala reszta "incognito" kiedy popchnie ten fotkowy "Schmilblick" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.sympatico.ca 30.03.02, 22:03 Z tym montazem, to bylo tak. Kieliszek jest autentyczny, z szampanem dodam. Autko, to juz pomysl Klikena. Kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: twarze forum, po raz kolejny IP: *.sympatico.ca 30.03.02, 22:41 Gość portalu: roseanne napisał(a): > Z tym montazem, to bylo tak. Kieliszek jest autentyczny, z szampanem dodam. > Autko, to juz pomysl Klikena. > Kto nastepny? Ja, tylko najpierw musialabym wyslac do Ciebie swoje zdjecie - poczta Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: twarze forum, po raz kolejny 30.03.02, 23:58 Gość portalu: Biala napisał(a): > > Ja, tylko najpierw musialabym wyslac do Ciebie swoje zdjecie - poczta dlaczego akurat do mnie ? ale czemu nie, skrzynka czeka roseanne@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Skaner IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.02, 15:48 Moze lepiej kup skaner? Drukarka + skaner ( Cannon ) za $99 !!! Lepszego dealu nie znajdziesz na swiecie www.polishdatingclub.com/age_select_women.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Skaner IP: *.qc.sympatico.ca 03.04.02, 22:37 Gość portalu: Kliken napisał(a): > Moze lepiej kup skaner? Drukarka + skaner ( Cannon ) za $99 !!! Lepszego dealu > nie znajdziesz na swiecie > <a href="http://www.polishdatingclub.com/age_select_women.html"target="_blank"> > www.polishdatingclub.com/age_select_women.html</a> > Ok, mam zeskanowane zdjecie (jakosc watpliwa). Dzisiaj podejme proby przeslania do Klikena. Nie pamietam jaka objetosc jest dozwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Do administratora: Twarze FORUM 03.04.02, 23:23 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: Kliken napisał(a): > > > Moze lepiej kup skaner? Drukarka + skaner ( Cannon ) za $99 !!! Lepszego d > ealu > > nie znajdziesz na swiecie > > <a href="www.polishdatingclub.com/age_select_women.html"target=" > _blank"> > > www.polishdatingclub.com/age_select_women.html</a> > > > > Ok, mam zeskanowane zdjecie (jakosc watpliwa). Dzisiaj podejme proby przeslania > > do Klikena. Nie pamietam jaka objetosc jest dozwolona. Chyba udalo sie. Kliken daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval ___________NOWA TWARZ____________ IP: *.abo.wanadoo.fr 04.04.02, 22:13 Wyplynely <TWARZE FORUM nr. 3>, a tam, zadnego wpisu, nie dopatrzylam sie?! Ale, z babskiej ciekawosci zerknelam do "Ksiegi wieczystej" i .....no, no! Mamy James Bond-girl! Welcome! Jesli to pomysl Klikena,to dopracowany! Pozycja Bialej...hollywood'zka! Kaliber, prosto we mnie wymierzony)Az strach, zeby nie wypalil) Brawo, za odwage....'objawienia' pzed reszta trupkow! Wiosenne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: ___________NOWA TWARZ____________ 04.04.02, 22:26 Gość portalu: narval napisał(a): > Wyplynely <TWARZE FORUM nr. 3>, a tam, zadnego wpisu, nie dopatrzylam sie > ?! > Ale, z babskiej ciekawosci zerknelam do "Ksiegi wieczystej" i .....no, no! > Mamy James Bond-girl! Welcome! > Jesli to pomysl Klikena,to dopracowany! Pozycja Bialej...hollywood'zka! > Kaliber, prosto we mnie wymierzony)Az strach, zeby nie wypalil) > Brawo, za odwage....'objawienia' pzed reszta trupkow! > > Wiosenne pozdrowienia A Biala to po lewo czy po prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: ___________NOWA TWARZ____________ IP: *.qc.sympatico.ca 04.04.02, 23:11 don2 napisał(a): > A Biala to po lewo czy po prawo? Jak to, nie poznajesz? To ja, Killer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: ___________NOWA TWARZ____________ IP: *.qc.sympatico.ca 04.04.02, 22:35 Gość portalu: narval napisał(a): > Wyplynely <TWARZE FORUM nr. 3>, a tam, zadnego wpisu, nie dopatrzylam sie > ?! > Ale, z babskiej ciekawosci zerknelam do "Ksiegi wieczystej" i .....no, no! > Mamy James Bond-girl! Welcome! > Jesli to pomysl Klikena,to dopracowany! Pozycja Bialej...hollywood'zka! > Kaliber, prosto we mnie wymierzony)Az strach, zeby nie wypalil) > Brawo, za odwage....'objawienia' pzed reszta trupkow! > > Wiosenne pozdrowienia Czesc Narval, nie jestem az taka odwazna za jaka mnie masz. Dlatego przeslalam zdjecie z gunem. Kliken umiescil mnie w adekwatnej scenerii, za co mu dziekuje Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś