gosia.ruiz 12.08.04, 12:23 Czy ktos moglby mi doradzic, jak sie umieszcza zdjecia na forum? Widze tyle slicznych zdjec waszych pociech i chcialabym sie rowniez przylaczyc, ale nie mam zielonego pojecia jak. Z gory dziekuje. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Zdjecia na forum 12.08.04, 12:32 Musisz wejść na forum Zobaczcie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621 i nad wszystkimi postami jest Instrukcja Umieszczania Zdjęć. Na końcu, jak już zdjęcia się pojawią (czasem trzeba odczekać kilka godzin) to potem trzeba wejść na tzw Moje Forum i tam je dołączyć do tzw sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.ruiz Re: Zdjecia na forum 12.08.04, 12:56 Jagienko, Dziekuje ci bardzo. Chyba teraz mniej wiecej wiem. Pobawie sie z tym w wolnej chwili. By the way, Dominik to naprawde przystojniak. Na pewno jestes z niego bardzo dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Zdjecia na forum 12.08.04, 12:59 jestem bardzo dumna, dziękuję. Codziennie mnie czymś zaskakuje. Nie wiem jak wytrzymam z nim rozstanie jak pójdę na studia! Mam nadzieję że Ty też niedługo się pochwalisz swoją pociechą! Odpowiedz Link Zgłoś