jalawenda 23.08.04, 18:24 Czy ktoras z mam lub przyszlych mam jest z Hamburga? Czy tam rodzila lub zamierza rodzic? Szukam bratniej duszy. Prosze o kontakt. Pozdrawiam wszystkie mamy i ich slicznosci w obojetnie jakim sa wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.na.lato Re: HAMBURG, HAMBURG............................. 24.08.04, 22:43 Mieszkam w Hamburgu niecaly rok. Jestem w 38 tyg. ciazy i lada dzien bede rodzic. Z jakiej czesci Hamburga jestes i jaki szpital wybralas? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jalawenda Re: HAMBURG, HAMBURG............................. 25.08.04, 19:09 Mieszkam na Wandsbeku (od niedawna). Jestem w 28 tc. i jeszcze nie wybralam szpitala. A Ty gdzie mieszkasz? Napisz cos o sobie. Teraz jestem w Pl. Do HH wracam 5 wrzesnia i bede powoli wszystko sobie zalatwiala, tzn. moj maz bedzie sie staral, bo ja raczej nie poradze sobie z tym wszystkim. Pozdrawiam rowniez, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalu Re: HAMBURG, HAMBURG............................. 27.08.04, 17:24 Witaj, Ja rowniez mieszkam w Wansbek i rodzilam w tutejszym szpitalu (bardzo dobrze wspominam) - wiec jakbys miala jakies pytanie to chetnie odpowiem). Trzymaj sie cieplo i milego pobytu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jalawenda Re: HAMBURG, HAMBURG............................. 28.08.04, 08:35 Dzieki za odpowiedz. Chetnie zadam kilka pytan ale chyba po powrocie do De. Tutaj nie mam stalego lacza i internet nie chodzi tak dobrze jakbym chciala. Wyjezdzam 5 wrzesnia. Napisz cos o sobie. W ktorej czesci Wandsbeku mieszkasz? Ja jestem w De od niedawna. Wzielam tutaj slub. Poki co pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.na.lato Re: HAMBURG, HAMBURG............................. 27.08.04, 21:36 Ja mieszkam na Rahlsztecie. Bede rodzic na Barmbeku. Mam 23 lata i jestem rok po slubie. Moj maz tez musial wszystko sam zalatwiac bo u mnie z jezykiem kiepsko. Chodzilam kilka miesiecy na kurs ale poziom byl taki ze nic sie nie nauczylam. Ja chetnie tez bym sie wybrala do pl, ale jak na razie to czeka mnie wyprawa na porodowke. Wszyscy juz sie niecierpliwia - ja tez bo do terminu 2.09 juz niewiele zostalo a dzidzi na swiat sie nie spieszy. Jak sie czujesz?Ja juz teraz przy koncu tak sobie. Troche mi ciezko juz ale pocieszam sie ze to juz niedlugo. Z wyborem szpitala tez czekalismy do ostatniej chwili, ale jesli zalezy ci zeby po porodie przychodzila do ciebie polska polozna to musisz sie pospieszyc nam niestety nie udalo juz sie zalatwic bo zadna nie miala czasu. Dobrze ze maz ma wplne wiec z niemiecka polozna nie bedzie problemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś