Gość: cosbraku IP: 202.67.69.* 11.04.02, 13:51 Brisbane. Brak polskich dziewczat/kobiet ponizej 40tki. Sa Australijskie ale to ne tak swojsko. isitmeyoulookingfor@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apollo Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka IP: 145.4.198.* 11.04.02, 13:53 wez se abordynke i naucz polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 11.04.02, 14:52 Coz kolego zadna Polka na miejscu cie nie chce? Nie przezywaj-daj ogloszenie w Polsce a zawsze cos sie znajdzie.To kosztuje ,ale moze ci sie uda i troche z toba pozyje.Potem i tak znajdzie kogos lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:07 Gość portalu: cosbraku napisał(a): > Brisbane. Brak polskich dziewczat/kobiet ponizej 40tki. > Oj jaka szkoda, że szukasz młodszych kobiet !! Może się zastanów, bo przecież czterdziestki są najlepsze !! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 11.04.02, 15:22 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Gość portalu: cosbraku napisał(a): > > Brisbane. Brak polskich dziewczat/kobiet ponizej 40tki. > > > > Oj jaka szkoda, że szukasz młodszych kobiet !! > > Może się zastanów, bo przecież czterdziestki są najlepsze !! > Pozdr. > Oczywiscie 40-tki ! te z trojka dzieci,mezem pijakiem i praktyka 20-tu lat pracy jako ksiegowa.Stara obieraj spokojnie ziemniaki i nie zawracaj dupe . Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 11.04.02, 15:27 cornio napisał(a): > Oczywiscie 40-tki ! te z trojka dzieci,mezem pijakiem i praktyka 20-tu lat pra > cy > jako ksiegowa.Stara obieraj spokojnie ziemniaki i nie zawracaj dupe . a'propos ziemniakow, wyczytalem gdzies w starym wprost ze placki wegierski (czyli placek ziemniaczany z gulaszem) nie ma nic wspolnego z wegrami!!! hanba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Jestem w Australii. Tesknie za ....... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:05 cornio napisał(a): <.Stara obieraj spokojnie ziemniaki i nie zawracaj dupe . > Hej koleś, nie ty załozyłeś ten wątek, a więc nie do ciebie pisałam! Nadajesz się na Oślą ławkę ! Obawiam się, że z takimi manierami nie masz szans nawet u stuletniej kobietki. Pozostaje własna "rączka" - baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Jestem w Australii. Tesknie za ....... 11.04.02, 17:46 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > cornio napisał(a): > <.Stara obieraj spokojnie ziemniaki i nie zawracaj dupe . > > > Hej koleś, nie ty załozyłeś ten wątek, a więc nie do ciebie pisała > m! > Nadajesz się na Oślą ławkę ! > Obawiam się, że z takimi manierami nie masz szans nawet u stuletnie > j > kobietki. > Pozostaje własna "rączka" - baw się dobrze. > > > stara krowo-widzisz jak cie rozgryzlem,teraz wylazlo z ciebie kim jestes.Stara wybrakowana rura-tak to sie podobno w polsce mowi ? Z takim jezykiem to wiadomo kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
columb Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 12.04.02, 14:40 cornio napisał(a): [CUT] ----- PLONK! Krzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d do Sylwii IP: 134.65.105.* 11.04.02, 17:02 Sylwio napisz cos o sobie do mnie na priva zgadzam sie z Toba w 100% ja mam 2 wiecej ... i jestem blizej niz w Brisbane pozdrawiam doizy@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: do d...... 11.04.02, 17:49 Gość portalu: d napisał(a): > Sylwio napisz cos o sobie do mnie na priva > zgadzam sie z Toba w 100% > ja mam 2 wiecej > ... i jestem blizej niz w Brisbane > pozdrawiam > doizy@hotmail.com Koles ty co ? amator starego wybrakowanego odpadu.odpusc nie zaczynaj bo pozalujesz ! Az taki potrzebowski jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: do d...... IP: *.eburwd2.vic.optusnet.com.au 11.04.02, 22:19 cornio napisał(a): > Koles ty co ? amator starego wybrakowanego odpadu.odpusc nie zaczynaj bo > pozalujesz ! Az taki potrzebowski jestes? czy naprawde potrzebne ci takie chamstwo? jak czytam cos takiego, to mysle ze dobrze zrobilem ze wyjechalem... P. Australia Odpowiedz Link Zgłoś
varski Re: do d...... 12.04.02, 01:43 Gość portalu: P. napisał(a): > cornio napisał(a): > > > Koles ty co ? amator starego wybrakowanego odpadu.odpusc nie zaczynaj bo > > pozalujesz ! Az taki potrzebowski jestes? > > czy naprawde potrzebne ci takie chamstwo? > > jak czytam cos takiego, to mysle ze dobrze zrobilem ze wyjechalem... > > P. > Australia No i wyjechales i co? ktos za toba plakal.pies z kulawa noga sie nie zasmucil.Ja tez wyjezdzam za tydzien-ale nie z powodu chamstwa ,mleko mi nie smakuje ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 12.04.02, 08:47 Wiecie co, zachowujecie sie jak pies ogrodnika; sam nie zje i drugiemu nie da. Cóż w tym dziwnego, że ludzie szukaja się nawzajem !!! Każda możliwość poznania sie jest dobra, powiniśmy im pomóc, a nie ubliżać i naigrywać się. Nikt z nas nie chce byc samotny, bez względu na wiek. Dodajmy im odwagi a moze i na slub zaproszą. Para z Forum, czyz nie byłoby cudownie ?! Pozdrawiam serdecznie i zyczę powodzenia w szukaniu tej drugiej połowy. Odwagi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka IP: 145.4.198.* 12.04.02, 09:01 mialem juz kochanke przez forum - a niech ja cholera wezmie... Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: Jestem w Australii. Tesknie za polka 12.04.02, 09:20 Gość portalu: fox napisał(a): > mialem juz kochanke przez forum - a niech ja cholera wezmie... > Hahaha..... Nie załamuj sie, raz mogło nie wyjść. Ja osobiście poznałam baaaaaardzo wartościowych ludzi właśnie poprzez internet. Dlatego jestem przychylnie nastawiona do poznawania nowych przyjaciól ta drogą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister znajomi przez internet IP: 145.4.198.* 12.04.02, 09:40 optymistka napisał(a): > Gość portalu: fox napisał(a): > > mialem juz kochanke przez forum - a niech ja cholera wezmie... > > > Hahaha..... Nie załamuj sie, raz mogło nie wyjść. > > Ja osobiście poznałam baaaaaardzo wartościowych ludzi właśnie poprzez > internet. Dlatego jestem przychylnie nastawiona do poznawania nowych > przyjaciól ta drogą. Pozdrawiam. > ************************************** na moim "macierzystym" forum ("wprost") jest w tej chwili w trakcie 5 zjazd uczestnikow (tym razem w Paryzu,poprzedni byl w lutym na Wyspach Kanaryjskich). Jest to 5 zjazd (zwany "Sympozjum Forum Wprost" ) od lipca zeszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś