Dodaj do ulubionych

Radio Polonia Toronto

IP: 199.243.100.* 12.04.02, 15:09
Milo posluchac sygnalu tej stacji, ale gdy odezwie sie pani Piotrowska to
przechodza mnie dreszcze i mam uczulenie na jej durnowate wypowiedzi. Poza tym
szlag mnie trefia gdy slysze to jej dukanie i ciagle bledy jezykowe. Wiem, ze
nie ma zbyt duzego wyboru w polskich mediach. Radio Siodemka - poczatkowo byla
to ciekawa alternatywa, jednakze teraz "chlopcy" zapchali eter prymitywnymi
reklamami. Nie da sie tego sluchac. Jakie sa wasze opinie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bzyk Re: Radio Polonia Toronto IP: 144.249.86.* 12.04.02, 18:37
      Piotrowska to nic,Piotrowski- to ci dpoiero egzemplarz.Jeszcze nie uslyszalem
      od niego jednego zdania wypowiedzianego bezblednie.
      • styro Re: Radio Polonia Toronto 12.04.02, 18:47
        Polecam wietrzne radio 1080am, chyba najbardziej profesjonalna polska stacja w
        ameryce... Niestety, w Toronto bedziecie ich mogli sluchac jedynie przez
        internet. www.wietrzneradio.com pozdrawiam
        • conyo Styro, 13.04.02, 22:05
          Conyo bardzo ci dziekuje za podanie adresu.

• Gość: krzys Re: Radio Polonia Toronto IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.07.02, 05:28
          ktos tu powiedzial profesjonalizm????????? ja bym raczej byl sklonny rzec:radip
          remiza strazacka))))))))
          • Gość: Bozena L Re: Radio Polonia Toronto IP: *.sympatico.ca 17.07.02, 05:31
            Gość portalu: krzys napisał(a):

> ktos tu powiedzial profesjonalizm????????? ja bym raczej byl sklonny rzec:radip
            >
            > remiza strazacka))))))))

Dobrze, ze strazacy nie zagladaja tutaj, bo by sie obrazili za
            porownanie ich z piotrowskimi.
    • Gość: a psik Re: Radio Polonia Toronto IP: 192.168.1.* 12.04.02, 19:20
      jak nie ma czego sluchac to zalozyc wlasne
      z wyrazami szacunku
    • Gość: joe Re: Radio Polonia Toronto IP: *.tor.primus.ca 13.04.02, 21:49
      sluchacie za darmo i jeszcze barany marudzicie
    • Gość: Rich Re: Radio Polonia Toronto IP: *.home.cgocable.net 14.04.02, 05:40
      Mam szacunek dla p.Piotrowskich za ich dzialalnosc spoleczna ale ich Radio
      naprawde lezy (coraz mniej reklam,mniejszy czas antenowy,bezbarwny program....)
      a te wstretne reklamy wystepow artystycznych organizowanych przez Piotrowskich
      oraz Lucky Star Travel ktorego sa wlascicelami reklamowane nieraz po 10 razy na
      godzine to juz naprawde dno...
      • Gość: ALIAS Re: Radio Polonia Toronto - Rich IP: 216.94.44.* 11.06.02, 18:38
        Gość portalu: Rich napisał(a):

> Mam szacunek dla p.Piotrowskich za ich dzialalnosc spoleczna .....

Przepraszam ze sie wtracam, ale o jakiej dzialalnosci spolecznej piszesz. Na ile
        znam p. Piotrowskich (a szczegolnie p. Ryszarda), to on za darmo to sie nawet nie
        budzi. Nie znam ani jednego przykladu dzialalnosci charytatywnej Radio Polonia.
        A tak ogolnie to czy ktokolwiek pamieta poprzedniczke Piotrowskich, pania Kesik.
        W porownaniu z nia wszystko brzmi o niebo lepiej. Ale to nie jest wymowka.
        Piotrowscy kupili od Kesik ten czas antenowy, a prowadza program sami gdyz
        patologicznie nie lubia placic innym, nawet bardziej kompetentnym ludziom. I
        takie ich zbojeckie prawo. Amen!!
    • Gość: Polak Re: Radio Polonia Toronto IP: *.tor.pathcom.com 15.04.02, 04:13
      Sluchac polskiego radia nie bardzo mam kiedy, bo pracuje w tym czasie. Ale gdy
      mam okazje sluchac, to oczywiscie ciekawy wiesci z kraju i tego co dzieje sie
      na polonijnym podworku, slucham Radia Polonia chetnie, aczkolwiek panstwo
      Piotrowscy, mimo swych najlepszych checi nie sa i chyba nie beda "radiowcami",
      z prawdziwego zdarzenia nigdy. Te dukania i idiotyczne pytania ktore zadaja
      podczas swoich wywiadow, sa po prostu zalosne. I to absolutnie prawda, ze
      Mister Piotrowski wiedzie w tym prym. Cale szczescie ze moi kanadyjscy znajomi
      nie moga tego rozumiec bo bym sie chyba ze wstydu spalil...
    • bruno55 Re: Radio Polonia Toronto 08.06.02, 06:58
      Dobra wiadomosc dla sluchaczow Radio Polonia : od 1
      lipca bedzie tylko 1 godzina programu .Panstwo
      piotrowscy sa ofiara spisku przeciw ich radio .Sa osoby
      ,ktore zastraszaja firmy zeby sie nie reklamowaly u nich .I
      macie na co zwistni czekaliscie .Pozdrowienia
      • Gość: Bog Chwala Bogu !!!!!!!! IP: 154.5.233.* 08.06.02, 16:08
        Nareszcie, moze kiedys doczekamy sie upadku tego bezdennie glupiego radia, a
        wraz z nim Piotrowskich-pary idiotow.
        • Gość: chuligan Re: Chwala Bogu !!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 10.06.02, 05:57
          Gość portalu: Bog napisał(a):

> Nareszcie, moze kiedys doczekamy sie upadku tego bezdennie glupiego radia, a
          > wraz z nim Piotrowskich-pary idiotow.

Ja zaczalem pomagac im w upadku od bojkotu firm
          oglaszajacych sie w Radiu Polonia.
          • Gość: Olka Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.02, 17:53
            • bruno.5 Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ 10.06.02, 17:59
              Ty jestes Olka, Kinga czy Krysia P ?
              • Gość: Olka Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.02, 17:29
                Zapomniales o Gosi Zdzisiu, Zeniu, Joziu, Bruno55, Bruno5....
                • Gość: Olka Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.02, 17:31
                  Ps. Nigdy nie bylam Krysia.
            • Gość: Jankes Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ IP: *.broadcom.com 09.07.02, 20:17
              Mile to moze i sa ale totalnie niekompetentni.

To radio powinno byc zakazane.
              • Gość: Bozena L Re:PIOTROWSCY TO MILI LUDZIE, DAJCIE SPOKOJ IP: *.sympatico.ca 09.07.02, 20:29
                Gość portalu: Jankes napisał(a):

> Mile to moze i sa ale totalnie niekompetentni.
                >
                > To radio powinno byc zakazane.

Czesc Q
    • Gość: Karlik Re: Radio Polonia Toronto IP: *.cpool2.quickclic.net 12.06.02, 01:21
      Najwyzszy juz czas zeby im te godziny okroili,a ten 3-godzinny program to juz
      mnie i innym uszami wychodzil,nie bylo dnia zeby jakies "kwiatki"sie nie
      pokazaly,a te ich z" kuferka babuni" to mnie pograzalo w depresji na reszte
      dnia,styl prowadzenia tego radia i sposob byl dobry,ale na lata powojenne,kiedy
      ciemnota najechala do kraju klonowego liscia,ale nie dzisiaj,widac wyraznie ze
      ich to przerasta,bo nie sa zawodowcami,ale widocznie za malo sie jeszcze
      nachapali,a kase to oni lubia i nie beda sie dzielic z nikim,nawet kosztem
      poziomu audycji radiowych,jakie to takie nasze polskie,nie?,pyrsk.
      • mineta123 Re: Radio Polonia Toronto 12.06.02, 02:01
        Karliku, nie denerwuj sie. Jutro jest trzy po trzy czyli "who
        want to be a millionaire" po polonijnemu?
    • Gość: Bozena L Radio Polonia Toronto w rekach Rydzyka IP: *.sympatico.ca 09.07.02, 19:17
      Nareszcie.
      • Gość: facet Re: Radio Polonia Toronto w rekach Rydzyka IP: *.honeywell.com 10.07.02, 02:42
        Gość portalu: Bozena L napisał(a):

> Nareszcie.

A coz to takiego rydzyk? Taki niewyrosniety grzybek?
    • Gość: .. .. .. Re: Radio Polonia Toronto IP: *.sympatico.ca 10.07.02, 18:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka