Dodaj do ulubionych

Pytanie z innej beczki do "amerykanek"

IP: *.netcom.ca 19.04.02, 00:32
Jerzy Kosinski a kariera w Stanach!
Autor: Gos´c´ portalu: Sredniak
Jerzy Kosinski w jednej ze swoich ksiazek twierdzil, ze kobieta ktora chce
zrobic kariere w Nowym Jorku powinna miec dwie cipy. Czy to prawda?

Obserwuj wątek
    • Gość: Pancio Re: Pytanie z innej beczki do IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 00:34
      Spadaj
      • Gość: Sredniak Re: Pytanie z innej beczki do "amerykanek" IP: *.netcom.ca 19.04.02, 00:36
        Bajt mi
        • Gość: Biala Re: Pytanie z innej beczki do IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 00:38
          netcom.ca znowu sie nawalil sad
          Teraz bedzie plodzil
          • Gość: Mubarak Myslisz, ze on po pijaku pisze? IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 01:07
            • Gość: Sredniak Pytanie z innej beczki do "amerykanek" IP: *.netcom.ca 19.04.02, 02:01
              Jesli jakas zasciankowa "amerykanka" czegos nie kapuje lubo cos jej nie
              lezy, to najlatwiej sie zastawic: no tak, znowuz sie upil. Szkoda mi Was
              matrony o malomiasteczkowych horyzontach!
              • Gość: Biala Re: Pytanie z innej beczki do IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 02:09
                Hej Sredniak, usmiechnij sie, jutro tez bedzie dobry dzien
                • Gość: A27 Re: Pytanie z innej beczki do IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 02:13
                  Jesli ktos uwaza Kosinksiego za znawce kobiet to jest w bledzie. Moim zdeniem
                  wiekszosc jego ksiazek to bredzenie zboczonego impotenta.
                • Gość: Sredniak Re: Pytanie z innej beczki do Bialej IP: *.netcom.ca 19.04.02, 02:38
                  Znasz ten dowcip o pijanym o brzydkiej kobiecie w autobusie komunikacji
                  miejskiej w Polsce? A widzi pani, a ja jutro bede trzezwy!
                  • Gość: Biala Re: Pytanie z innej beczki IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 03:57
                    Gość portalu: Sredniak napisał(a):

> Znasz ten dowcip o pijanym o brzydkiej kobiecie w autobusie komunikacji
                    > miejskiej w Polsce? A widzi pani, a ja jutro bede trzezwy!

Gratuluje.
                    Zgodnie z powiedzeniem Oscara Wilde: czlowiek musi cos traktowac powaznie, jesli
                    chce miec jakas rozrywke w zyciu.
                    A ja postepuje w/g zasady, ze piekna kobieta to niebo dla oczu, pieklo dla duszy,
                    czysciec dla kieszeni.
                    • Gość: Sredniak Re: Pytanie z innej beczki IP: *.netcom.ca 19.04.02, 04:03
                      Gos´c´ portalu: Biala napisa?(a):

> A ja postepuje w/g zasady, ze piekna kobieta to niebo dla oczu, pieklo dla
                      > duszy, czysciec dla kieszeni.

I dlatego niektore babki w Nowym Jorku musza sobie radzic inaczej ... jak to
                      mowia: potrzeba jest matka wynalazku!

• Gość: burak Re: Pytanie z innej beczki do IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 08:07
      Gość portalu: Sredniak napisał(a):

> Jerzy Kosinski w jednej ze swoich ksiazek twierdzil, ze kobieta ktora chce
      > zrobic kariere w Nowym Jorku powinna miec dwie cipy. Czy to prawda?
      >

Dwie to stanowczo za malo
      teraz poyrzebuje trzy albo wiecej.
      • Gość: Sredniak Re: Pytanie z innej beczki do "amerykanek" IP: *.netcom.ca 19.04.02, 15:45
        Teraz to znaczy po 11 wrzesnia czy po prostu na wiosne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka