Gość: Hate INS IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 22.04.02, 22:50 cI CO SADZA INACZEJ TO .....BURAKI!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktor Re: AMERYKANIE TO SWIRY!!!!!!!!!USA USA USA USA USA US IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 23.04.02, 00:42 Prosze,zaaplikowac 100 mlg. prozaku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: AMERYKANIE TO SWIRY!!!!!!!!!USA USA USA USA USA US IP: *.socccd.cc.ca.us 23.04.02, 01:46 Gość portalu: doktor napisał(a): > Prosze,zaaplikowac 100 mlg. prozaku !!! nO CO WY WSZYSCY TACY WULGARNI USA TO KOCHANE PANSTEWKO!! ( DLA ZYDOW I ARABOW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: AMERYKANIE TO SWIRY!!!!!!!!!USA USA USA USA USA US IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 01:49 Gość portalu: JA napisał(a): > Gość portalu: doktor napisał(a): > > > Prosze,zaaplikowac 100 mlg. prozaku !!! > > nO CO WY WSZYSCY TACY WULGARNI USA TO KOCHANE PANSTEWKO!! ( DLA ZYDOW I ARABOW) Co racja to Racja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: AMERYKANIE To????? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:20 Buraki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradise zupa jarzynowa IP: *.dhcp2.washington.edu 23.04.02, 02:32 a ty co za warzywo, kolego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: zupa jarzynowa IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 02:35 Gość portalu: paradise napisał(a): > a ty co za warzywo, kolego ? ty mnie obrazasz wypraszam sobie jam american ze krwi i kosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradise Re: zupa jarzynowa IP: *.dhcp2.washington.edu 23.04.02, 02:45 Gos´c´ portalu: burak napisa?(a): > Gos´c´ portalu: paradise napisa?(a): > > a ty co za warzywo, kolego ? > ty mnie obrazasz wypraszam sobie jam american ze krwi i kosci!!! a to ja przepraszam... z krwi i kosci to zupy jarzynowej nie bedzie... eeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: zupa jarzynowa IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 03:00 Gość portalu: burak napisał(a): > Gość portalu: paradise napisał(a): > > > a ty co za warzywo, kolego ? > > ty mnie obrazasz wypraszam sobie jam american ze krwi i kosci!!! No to dla mnie jeszcze wiekszy burak jestes!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradise Re: zupa jarzynowa IP: *.dhcp2.washington.edu 23.04.02, 03:09 burak z KRWI I KOSCI ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: zupa jarzynowa IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 23.04.02, 03:22 Gość portalu: paradise napisał(a): > burak z KRWI I KOSCI ????? > Ale ja sie tam z nim zgadzam !! Odpowiedz Link Zgłoś