Dodaj do ulubionych

LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI

IP: *.client.attbi.com 01.05.02, 20:34
... a potem wyciagaja reke do Ameryki by im umozyla choc czesc dlugow
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: 151.198.81.* 01.05.02, 20:41
      Rzeczywiscie to jest chyba najdluzszy weekend w Europie.Kto za to placi ? i Ile
      to kosztuje spoleczenstwo takie swietowanie? czy Polske stac na to ?
      • cornio Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI 01.05.02, 20:51
        Gość portalu: rafal napisał(a):

> Rzeczywiscie to jest chyba najdluzszy weekend w Europie.Kto za to placi ? i Ile
        >
        > to kosztuje spoleczenstwo takie swietowanie? czy Polske stac na to ?

Koles takie hasla jak:czy polske stac na to - tym mozna bylo dupe zawracac iles
        tam lat temu.Polska ma malo z tym wspolnego jako kraj.Ekonomia to troche cos
        innego jak dziecinne filozofowanie.Pytanie powinno brzmiec; czy przedsiebiorstwa
        itp stac na to ? jasne,ze stac.Czesto lepiej sie zarabia na przerwie
        produkcyjnej ,niz na pracy.A tam gdzie trzeba tam sie pracuje -spokojna twoja
        glowa.Kto zarabia na takich okresach wakacyjnych to sobie sam pomysl.To tez jest
        czesc ekonomii narodowej i to nie bagatelna. A hasla o leniach to gowniane
        gadanie niedoroslych szczeniakow z dostepem do komputera.
        • Gość: Sylwia Re: świętują, jesli wezmą 1 dzień urlopu IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 20:58
          cornio napisał(a):
          > Koles .. hasla o leniach to gowniane gadanie niedoroslych szczeniakow z
          dostepem do komputera.>

cornio zaczynam Cię lubić !

• Gość: Karlik Re: świętują, jesli wezmą 1 dzień urlopu IP: *.cpool2.quickclic.net 01.05.02, 21:12
            Tak bylo jest i bedzie bla bla bla a garnek wciaz pusty!
    • Gość: Maczacz Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.netcom.ca 01.05.02, 22:45
      Gos´c´ portalu: johnny napisa?(a):

> ... a potem wyciagaja reke do Ameryki by im umozyla choc czesc dlugow

Ameryka to se sama najpierw ze wlasnym dlugiem musi poradzic, a potem
      moze nawet zacznie innym pozyczac.
      Ale co do kwestii tego "weekendu", to poza ok. 100 osobami zabitymi na
      drogach zostaje skonsumowanych tysiace litrow plynnych produktow
      zbozowych! A to wielki plus dodatni dla skarbu panstwa, no nie?

• Gość: Zygi Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.brno.worldonline.cz 01.05.02, 22:46
      Pieprzysz gosciu, i bardzo im tego zazdroszcze i zycze udanego weekendu. Lenie
      w Polsce nie robia bez roznicy czy swiatek czc piatek a ci, ktorzy pracuja
      zaslugja na odpoczynek (pamietaj, ze wciaz za prace dostaja mniej niz na
      swiecie). Nie zazdrosc i nie wyzywaj.

Zygi
      • oborowy Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI 01.05.02, 22:53
        Gość portalu: Zygi napisał(a):

> Pieprzysz gosciu, i bardzo im tego zazdroszcze i zycze udanego weekendu. Lenie
        > w Polsce nie robia bez roznicy czy swiatek czc piatek a ci, ktorzy pracuja
        > zaslugja na odpoczynek (pamietaj, ze wciaz za prace dostaja mniej niz na
        > swiecie). Nie zazdrosc i nie wyzywaj.
        >
        > Zygi

Swieta racja-odpoczynek musowo !
        • Gość: johnny Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.client.attbi.com 01.05.02, 23:03
          Tak odpoczynek jest polakom bardzo potrzebny w szczegolnosci dlatego ze pracuja
          bardzo ciezko i takich dluuuuugich weekendow jest w roku tylko kilka
          • republican ILE DNI SWIAT JEST TERAZ W POLSCE?? 02.05.02, 00:59
            Ile i jakie sa te swieta.
            MY w USA mamy 10 dni.

• Gość: MONA Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 09:48
      TAK SOBIE CZYTAM.
      I MYŚLĘ SOBIE TEŻ O WAS. O POLAKACH, KTÓRZY JUŻ CHYBA NIE CZUJĄ SIĘ POLAKAMI,
      MIESZKAJĄ, PRACUJĄ, NORMALNIE SOBIE ŻYJĄ GDZIES DALEKO W ŚWIECIE WIELKIM?
      I MYŚLĘ SOBIE.......
      ZYJĘ W POLSCE I NIE MAM DŁUGIEGO WEEKENDU SA INNI CO MAJĄ KOSZTEM SWEGO URLOPU.
      I STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SOBIE, ZEBY KROŚ MNIE NAZYWAŁ LENIEM
      I CO TY TU ROBISZ? SPADAJ DO USA I NA ICH FORUM
      • Gość: __jan Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 10:20
        Gość portalu: MONA napisał(a):

> TAK SOBIE CZYTAM.
        > I MYŚLĘ SOBIE TEŻ O WAS. O POLAKACH, KTÓRZY JUŻ CHYBA NIE CZUJĄ SIĘ POLAKAMI,
        > MIESZKAJĄ, PRACUJĄ, NORMALNIE SOBIE ŻYJĄ GDZIES DALEKO W ŚWIECIE WIELKIM?
        > I MYŚLĘ SOBIE.......
        > ZYJĘ W POLSCE I NIE MAM DŁUGIEGO WEEKENDU SA INNI CO MAJĄ KOSZTEM SWEGO URLOPU.
        > I STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SOBIE, ZEBY KROŚ MNIE NAZYWAŁ LENIEM
        > I CO TY TU ROBISZ? SPADAJ DO USA I NA ICH FORUM

prawdziwie obywatelska postawa, jak za starych dobrych czerwonych czasow...
        tak jak w bajce o selerze: "se lerze i pierdze" ::smile))
        • ruda31 Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI 02.05.02, 11:52
          Gość portalu: __jan napisał(a):

> Gość portalu: MONA napisał(a):
          >
          > > TAK SOBIE CZYTAM.
          > > I MYŚLĘ SOBIE TEŻ O WAS. O POLAKACH, KTÓRZY JUŻ CHYBA NIE CZUJĄ SIĘ POLAKA
          > MI,
          > > MIESZKAJĄ, PRACUJĄ, NORMALNIE SOBIE ŻYJĄ GDZIES DALEKO W ŚWIECIE WIELKIM?
          > > I MYŚLĘ SOBIE.......
          > > ZYJĘ W POLSCE I NIE MAM DŁUGIEGO WEEKENDU SA INNI CO MAJĄ KOSZTEM SWEGO UR
          > LOPU.
          > > I STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SOBIE, ZEBY KROŚ MNIE NAZYWAŁ LENIEM
          > > I CO TY TU ROBISZ? SPADAJ DO USA I NA ICH FORUM
          >
          >
          > prawdziwie obywatelska postawa, jak za starych dobrych czerwonych czasow...
          > tak jak w bajce o selerze: "se lerze i pierdze" ::smile))

przeszkadza ci "prawdziwie obywatelska postawa"?
          mam niewiele lat i czasów komunistycznych prawie nie pamiętam całe moje dorosłe
          zycie spędziłam juz w kapitaliźmie
          fajnie by było dgyby taką postawe reprezentowało trochę więcej " obywateli.
          wy emigranci kojarzycie polske tylko i wyłącznie z komuną ae tu zyje ogrom ludzi
          takich jak ja co komune znają z telewizji i czym oni się różnią od was?
          a dlaczego i jakm prawem uważacie się za lepszych od nas "obywateli"?!!!!!!!!!

• don2 Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI 02.05.02, 17:13
            ruda31 napisał(a):

> Gość portalu: __jan napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: MONA napisał(a):
            > >
            > > > TAK SOBIE CZYTAM.
            > > > I MYŚLĘ SOBIE TEŻ O WAS. O POLAKACH, KTÓRZY JUŻ CHYBA NIE CZUJĄ SIĘ P
            > OLAKA
            > > MI,
            > > > MIESZKAJĄ, PRACUJĄ, NORMALNIE SOBIE ŻYJĄ GDZIES DALEKO W ŚWIECIE WIEL
            > KIM?
            > > > I MYŚLĘ SOBIE.......
            > > > ZYJĘ W POLSCE I NIE MAM DŁUGIEGO WEEKENDU SA INNI CO MAJĄ KOSZTEM SWE
            > GO UR
            > > LOPU.
            > > > I STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SOBIE, ZEBY KROŚ MNIE NAZYWAŁ LENIEM
            > > > I CO TY TU ROBISZ? SPADAJ DO USA I NA ICH FORUM
            > >
            > >
            > > prawdziwie obywatelska postawa, jak za starych dobrych czerwonych czasow..
            > .
            > > tak jak w bajce o selerze: "se lerze i pierdze" ::smile))
            >
            >
            >
            > przeszkadza ci "prawdziwie obywatelska postawa"?
            > mam niewiele lat i czasów komunistycznych prawie nie pamiętam całe moje dorosłe
            >
            > zycie spędziłam juz w kapitaliźmie
            > fajnie by było dgyby taką postawe reprezentowało trochę więcej " obywateli.
            > wy emigranci kojarzycie polske tylko i wyłącznie z komuną ae tu zyje ogrom ludz
            > i
            > takich jak ja co komune znają z telewizji i czym oni się różnią od was?
            > a dlaczego i jakm prawem uważacie się za lepszych od nas "obywateli"?!!!!!!!!!
            >
            >

Wybacz mloda damo-"cale swoje zycie" to mysle ,ze jeszcze nie spedzilas.Ale spusc
            troche z tonu.
      • Gość: marek Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.tnt7.stewart3.il.da.uu.net 03.05.02, 22:19
        Gość portalu: MONA napisał(a):

> TAK SOBIE CZYTAM.
        > I MYŚLĘ SOBIE TEŻ O WAS. O POLAKACH, KTÓRZY JUŻ CHYBA NIE CZUJĄ SIĘ POLAKAMI,
        > MIESZKAJĄ, PRACUJĄ, NORMALNIE SOBIE ŻYJĄ GDZIES DALEKO W ŚWIECIE WIELKIM?
        > I MYŚLĘ SOBIE.......
        > ZYJĘ W POLSCE I NIE MAM DŁUGIEGO WEEKENDU SA INNI CO MAJĄ KOSZTEM SWEGO URLOPU.
        > I STANOWCZO NIE ŻYCZĘ SOBIE, ZEBY KROŚ MNIE NAZYWAŁ LENIEM
        > I CO TY TU ROBISZ? SPADAJ DO USA I NA ICH FORUM
        Kochana to ty sie wjebalas nie na swoje forum, nie wiesz gdzie klikasz, to od
        taniego winska chyba albo od drobnego druczku kartki kontrolnej na zasilek.
        Wynocha.
    • Gość: mysz Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: *.ab.hsia.telus.net 02.05.02, 15:56
      Ale ja im zazdroszcze.
      • Gość: ddd Re: LENIE W POLSCE SWIETUJA 5 DNI IP: 134.65.105.* 02.05.02, 16:25
        ja tez chcialbym leniuchowac ale mnie nie stac. W Polsce faktycznie duzo ludzi sie opierdziela i
        to prawie wszedzie. Wyjatkiem -co zaobserwowalem sa firmy zagraniczne -patrzylem w okna
        jak wracalem pozno do domu -tylko tam palilo sie swiatlo-ludzie pracowali - reszta juz lezala
        pijana pod stolami ewemtualnie rozwalona na wersalkach przed TV ... koniecznie POLSAT ...
        • Gość: Nemo Re: Cornio IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.02, 17:08
          To co piszesz to demagogia mlodzienca na utrzymaniu rodzicow z dostepem do
          komputera.Wszystkie pozaprodukcyjne galezie przemyslu (burdele,handel ,kosciol
          itd) sa uzaleznione od zasobnosci portfeli obywateli.Jesli biedny narod nie
          pracuje to nie zarabia to nie wydaje i koniec twoich mrzonek o wyzszosci lenia
          nad pracujacym.Tak wiec haslo z tematu watku w przypadku biednej Polski jest
          na czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka