emre_baran 07.12.04, 15:38 bend over! www.dontmarry.com/ www.dontmarry.com/goodbadcredit.bmp www.glennsacks.com/new_survey_confirms.htm www.zacheverson.com/Op-Ed/Business/diamonds_are_for_suckers.htm#5 "fuck that shit!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Want to get married? ? 07.12.04, 15:42 emre_baran napisał: > "fuck that shit!" i po co sie szarpac? tylko sie zmeczysz, hehe powiedz jeszcze ze dwojka pieknych bachorow, to nie jest cel zycia kazdego normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran personalnie czyli osobiscie 07.12.04, 15:51 Ja to osobiscie uwazam ze conajmnie czworka, nie musza byc piekne ale pracowite byc musza zeby ojczyzne wydobyc z przepasci dokad ja pha socjalkomuna. Siedze i patrze na ten dobrobyt w ojczyznie i mysle se: Ludziom sie w dupach poprzewracalo. Ja tu ku.. przyjechalem budowac wielka rzeczpospolita? www.wielkarzeczpospolita.net/ Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
black_kiss emre to zwyczajne okrucienstwo z twojej strony 07.12.04, 17:33 ze dales linki po ktorych jestem zbulwersowany. Czyzby dupy zawladnely swiatem ze maja sadownictwo za soba?Przeczytawszy pare urywkow (niestety musze pracowac a tatatatatatatatasma posssssssuwa sie bardzo szybko) widze ze malzenstwo to Gesellschaft mit Beschraenkter Haftung ie GmBH. To jest straszne. Szkoda ze ja tego nie wiedizalem zanim dalem sie sfrajerowac na ring (that big) i pare bachorow (that small). Stara przestala robic zaraz po dwoch mniesiacach bo doszla do wniosku ze jej sie nie oplaca (!) Stwierdzila ze bedzie gotowac wiec kupilem cale wyposazenie kuchie, wyremontowalem jej kuchnie tak jakby miala otwierac mala jadlodajnie dla kilkudziesieciu osob, dokupilem kilka stolow kafelkowanych jakby do przygotowaywania posilkow dla kilku patroli pierwszego uderzenia lub tez przesluchan po akcji. Stara poslalem na kursy doksztalcajace w local community college zeby mogla opowiadac wszystkim ze chodzi do college czyli, na studia, qrva. Przygotowanie na zajecia obejmowalo, solarium, kosmetyczke fryzjerke, basen, fttness center (rachunki nie schodzily ponizej $40 za wizyte rzekomo w barze rzekomo sokowym. Stara zaczela znikac na zajecia dodatkowe gourmet cooking na ktorym byly podobno ekskluzwne dupy z naszej dzielnicy. Zawsze brala na zajecia sportowy sachomod (Miata Wankel) nawet jak lalo jak z cebra. Nigdy nie pozwolila sie odprowadzic, przyprowadzic czy cos podobnego, wygladala ze uczy sie gotowac na ksiezycu. Po kilku miesiacach zaczalem myslec zwlaszcza ze dostala jakiejs infekcji narzadow rodnych po ktorej wacek nabral kolorr i rozmiarow mniejszej truskawy czy tez wiekszej maliny- to o kolorze, ok? Poszedelm na badania i okazalo sie ze po zaplaceniu $2000 za wszystkie analizy aidsowo podobne, okazalo sie ze mam najzwyklejszy polski syfilis ze Szczecina (chodzi o miasto a nie zarost). Po skonfrontowaniu starej zaczela plakac i szlochac ze 'jak ja tak moglem jej zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobra, mysle, poszedlem do lekarza i mowie mu co sie dzieje, na to on w smiech, niech pan jej powie rowniez o chlamydii i niecieniach ktore u pana znalazlem. Facet wyraznie ze mnie kip, zapytalem czy to prawda z tymi niecieniami. A co pan mysli ze ja ich tam sam natkalem czy co? Drazylem, czy to mozliwe ze nicienie mialy syfilis i....? Panie, jest pan zarazony szecioma rodzajami chorob spolecznych, pana zona ma ich tuzin, pan mi powie kto ma wiecej? Krotka rozmowa z zona nie dala rezultatow, zaczela plakac i grozic ze wyprowadza sie do mamy. Na moje krotkei pytanie : kiedy, wybuchla wrzaskiem nie oczekasz sie! Bo ty mnie nigdy nie rozumiales i nie wiesz ze ja potrzebuje fullilment. A poza tym jezeli nie wiesz ze nie wiem ze ty i twoja sekretarka... Moja sekretarka ma 68 lat, czys ty zwariowala? Jestes cham! Wynos sie z mojego zycia. Przestan mnie moralnie torturowac i mnie popychac. Zlapala za telefon i wylkala na 911 ze 'on mnie popchnal'. Za chwile dwoch roslych karkow z badgami pojawilo sie w drzwiach, to podkrazona (makijaz) otworzyla i jekliwym glosikiem wypiskala z siebie slabo podnoaszac lapke: on mnie popchnal...Bandyci w z badgeami zlapali mnie pod ramiona (opeiralem sie, to moj dom) i wyprowadzili na zewnatrza. Skuli kajdankami, posadzili obok policyjnego psa. Stara pocieszali ze nic jej juz nie bedzie. Po rosprawie o molestowanie i abuse dostalem wyrok w zawieszeniu na siedem lat ze zobowiazaniem do wsparcia finansowego (3/4 moich dochodow)... CALE SZCZESCIE ZE SIE Z TA QRWA NIE OZENILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran true.com 01.03.05, 11:18 fucking' Rock and roll. www.true.com Criminal background checks and member screening for personal dating security and date safety. All members who contact you are screened through the largest database of criminal records on the Internet. True.com screens marriage status of personals members for online dating cheaters and for married but looking cheating man seeking woman and woman seeking man. Because we care, we screen members against public records to check marital status. No ja pie.. takie czasy. Teraz to nawet dobry staromodny extramaritial zwiazek nie poplaca i poze sie skonczyc prosekucja. Ameryka zeczywiscie schodzi na psy przez Busza i pie..ny Iraq. PO Baran do uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: true.com 01.03.05, 16:03 emre_baran napisał: ja ciagle czekam na zakonczenie historii o oponach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: tacy faceci to sa zwykli pussy wimps. IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.03.05, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran aha 01.03.05, 19:35 No ja tez czekam. I to kola byly. Nie opony. KOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Final solution ;) IP: *.dyn.optonline.net 01.03.05, 21:01 Ale macie problemy, znajdzcie sobie mezow )) Odpowiedz Link Zgłoś
lujnakaczychnogach ET, ja byl podymal jakas nutrie ale sie boje. 01.03.05, 21:38 Czy ktos ma namiary na strone ktora ostrzega przed azjatkami? Odpowiedz Link Zgłoś
lujnakaczychnogach Tak sie to robi. Sprawdzcie swoje zony! 02.03.05, 00:06 Pre-divorce advice your wife is getting (exact quotes from divorce books for women) Wait till he falls asleep. Rifle through his pockets. Does he fall asleep after sex? Have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Tak sie to robi. Sprawdzcie swoje zony! IP: *.dyn.optonline.net 02.03.05, 03:00 lujnakaczychnogach napisał > Pre-divorce advice your wife is getting (exact quotes from divorce books for > women) Poprosze o dokladne tytuly i dzieki wielkie za "great advice" ))) BTW Nie rozwodze sie (na razie mi sie nie oplaca ) ale jak to mowia "przezorny zawsze ubezpieczony" ))) Odpowiedz Link Zgłoś