Dodaj do ulubionych

Wysyłam $1000 rodzinie na święta w USA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 09:25
Czy wysłać im jeszcze paczkę ze starymi ubraniami i czekoladą po 2 zł?
Obserwuj wątek
    • kaiser.soze Wolak 16.12.04, 11:09
      Nie warto bo akurat czekolade rzucili do sklepow przed swietami i jest juz na
      kazdym rogu ulicy, przynajmniej cztery (slownie CZTERY) rodzaje. Dla psow.

Co do ubran to tez jakies tFoje niedoinformowanie bo w Armii Zbawienia mozna
      kupic $100-dolarowe+ krawaty po $1 od sztuki, znizka za tuzin, ok 25% plus
      znizka za wiek 50% plus znizka jak poprosisz i nie placisz karta kredytowa..
      Ceny innych czesci garderoby wysokiej jakosci wahaja sie pomiedzy 25 centow
      (slownie dwadziescia 5 centow) za sztuke do $1. Mysle jednak ze dobra kielbaska
      z bociana, paczusie na oleju silnikowym, flaki wieprzowe z nutrii czy puszka
      klopsikow w sosie pomidorowym bardzo by twoja rodzinke ucieszyly bo tutaj
      zaglada nam glod pora zimowa w oczy a od tej amerykanskiej poledwicy yebanej to
      bola nas juz zeby!

Gość portalu: Polak napisał(a):

> Czy wysłać im jeszcze paczkę ze starymi ubraniami i czekoladą po 2 zł?
      • Gość: jozek Re: Wolak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:31
        wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
    • lauriane Re: Wysyłam $1000 rodzinie na święta w USA 16.12.04, 13:16
      Gość portalu: Polak napisał(a):

> Czy wysłać im jeszcze paczkę ze starymi ubraniami i czekoladą po 2 zł?
      L. Ja sie tylko pytam: skoro wyslesz 1.000 usd to skad wezmiesz pieniadze na
      stare ubrania i czekolade?
      Ukradniesz?
      J.C.
      • Gość: VIP-1 Re: Wysyłam $1000 rodzinie na święta w USA IP: *.cwshs.com 16.12.04, 13:44
        ty go lepiej zapytaj
        skad on te $1000 wzial
        chyba cale Pierdziszewo, lacznie z soltysem
        zrzutke musialo zrobic
        tylko plebana tym podqrwia
        bo na tacy, przez kilka niedziel, pusto bedzie
        • doupa_nazi a moze sie powinien ciebie vipcio spytac... 16.12.04, 14:21
          czemu ty tak dziwnie chodzisz, zawsze tylem do sciany?? hehehe, padalcu analny
          • Gość: VIP-1 Re: a moze sie powinien ciebie vipcio spytac... IP: 142.46.53.* 16.12.04, 14:47
            ale to tylko jak ciebie widze
            zebys sie za bardzo, glupi hooyu, nie podniecal
            • doupa_nazi zgloscie sie vipski do ertesa na lekcje polskiego. 16.12.04, 15:21
              Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> zebys sie za bardzo, glupi hooyu, nie podniecal

bo "chooy" sie pisze wlasnie przez "ch"
              • Gość: VIP-1 Re: zgloscie sie vipski do ertesa na lekcje polsk IP: *.cwshs.com 16.12.04, 18:50
                doupa_nazi napisała:

> bo "chooy" sie pisze wlasnie przez "ch"
                i przez "oo" ty glupi hooyku, hehehe
                poza tym, jak o tobie, to niewazne jak sie pisze
                wazne, ze hooykiem jestes
        • soup_nazi Re: Wysyłam $1000 rodzinie na święta w USA 16.12.04, 18:31
          Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> ty go lepiej zapytaj
          > skad on te $1000 wzial
          > chyba cale Pierdziszewo, lacznie z soltysem

Hehe, Pierdziszewo i vicinity
    • Gość: Kolega Wspaniale. A mozesz wyslac wiecej ?? My tu IP: 131.137.69.* 16.12.04, 15:31
      bardzo lubimy prezenty.
    • Gość: Santa hohoho! Re: Wysyłam $1000 rodzinie na święta w USA IP: *.sympatico.ca 16.12.04, 20:26
      Ale spryciul. Chce byc lepszy od tych 700 tysiecy rodakow, co sobie w ostatnim
      polroczu sprowadzili odrzuty ze shrotu i chce, zeby mu amerykanska rodzina na
      Boxing Day" kupila jakas unikalna bryke, by sasiadom dupy popuchly z zazdrosci.
      Ale musze Cie zmartwic- za uzywane ciuchy i czekoladki nie wystarczy na
      kontener do Polski. Skoro jednak ciuchy juz masz popakowane, to wsadz je sobie
      pod choinke. Sprawisz tym niespodziewanym gestem rodzinie przyjemnosc, jakiej
      od lat nie mieli. Moze w kilku lzawych listach uda Ci sie jeszcze raz naciagnac
      naiwnych krewniakow by koszty przesylki i tym razem oni pokryli. Tylko
      nabajeruj im, ze to juz ostatni raz.
    • grafiti A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie... 16.12.04, 23:04
      ...jestem juz Polskim obywatelem! Zmuszanie do Polakowskiego/SLD-owskiego
      obywatelstwa jest przeciwko podstawowym prawom czlowieka! Normalne kraje takich
      przepysow ni majom przeciwko swoim obywatelom! W normalnych krajach to jest
      bardzo prosta sprawa do zalatwienia! Tylko chamy ktorzy lubiom byc dyktatorami
      robiom takie przepysy! Wiekszosc Poloni by sie juz dawno temu pozbyla
      obywatelstwa tego zacofanego kraju ale chamski rzund polski lubi zmuszac nas do
      roznych rzeczy!
      Nic poza tym od nich nie chce na swieta. Tylko niech sie od nas ten SLD-owski
      Polackowy rzund O D P I E R D O L I !!!
      • szwagierkolaska Re: A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie 17.12.04, 02:50
        czerwoni mandaryni? czy moze czerwone murzyki? hihihihi
        • filipek.us Re: kałmuckiej bandzie czerwonych mużyków 17.12.04, 15:57
          szwagierkolaska napisała:

> czerwoni mandaryni? czy moze czerwone murzyki? hihihihi

Czy wysługujesz się kałmuckiej bandzie czerwonych mużyków?
      • Gość: ZulusiwonzPolski Re: A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:30
        A ty chamie spadaj na forum dla bambusów. Zapisz się na forum Zulusów i tam
        sobie koresponduj tamtamami, a nie piszesz po polsku na polskiej stronie.
        Tfu!
        • filipek.us Re: A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie 17.12.04, 15:54
          Gość portalu: ZulusiwonzPolski napisał(a):

> A ty chamie spadaj na forum dla bambusów. Zapisz się na forum Zulusów i tam
          > sobie koresponduj tamtamami, a nie piszesz po polsku na polskiej stronie.
          > Tfu!

A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie jestem juz Polskim obywatelem! Zmuszanie do Polakowskiego/SLD-owskiego obywatelstwa jest przeciwko podstawowym prawom czlowieka! Normalne kraje takich przepysow ni majom przeciwko swoim obywatelom! W normalnych krajach to jest bardzo prosta sprawa do zalatwienia! Tylko chamy ktorzy lubiom byc dyktatorami robiom takie przepysy! Wiekszosc Poloni by sie juz dawno temu pozbyla obywatelstwa tego zacofanego kraju ale chamski rzund polski lubi zmuszac nas do roznych rzeczy! Nic poza tym od nich nie chce na swieta. Tylko niech sie od nas ten SLD-owski Polackowy rzund O D P I E R D O L I !!!
        • grafiti Re: A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie 19.12.04, 02:13
          Gość portalu: ZulusiwonzPolski napisał(a):

> A ty chamie spadaj na forum dla bambusów. Zapisz się na forum Zulusów i tam
          > sobie koresponduj tamtamami, a nie piszesz po polsku na polskiej stronie.
          > Tfu!

Bardzo latwo mozecie sie pozbyc takich "grafitowskich" co narzekajom na wosz
          rzund Neokomuchowo-polakowy: Przestancie nam dawac powody do narzekania i
          ulatwijcie sprawe zrzekania sie polackowego obywatelstwa. Wtedy my przestaniemy
          wam "kluc oczy" naszymi prawdo-mowioncymi wpisami internetowymi.

• Gość: Me Re: A ja chce od Polakow na swieta: Dowod ze nie IP: 207.230.231.* 19.12.04, 02:23
            Panie Grafiti szkoda czasu oni nie rozumieja po polsku i potrzebuja nas zaby
            udowodnic ze jeszcze komus moga przykopac .
    • Gość: Tez Polak Wyslij i mnie bo ja Tez Polak IP: *.nyc.rr.com 17.12.04, 22:30
      • Gość: Me Eee...Polak nie badz Urban. IP: 207.230.231.* 19.12.04, 02:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka