Dodaj do ulubionych

SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!!

16.12.04, 19:36
Obserwuj wątek
    • lakris Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 16.12.04, 19:41
      ja musze zostac sama w te swieta i sylwestra. moja mama mieszka kawal drogi z
      tad i bilet jest koszmarnie drogi i sama podroz przeraza mnie 3 samoloty!!
      ale jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego tylko ze szczerze to ja kasy nie
      mam... sad(
      moj facet pojechal sobie do hiszpani a na sylwka leci do frankfurtu, fajnie mu
      ale ja cala moja kase wydalam wlasnie na to aby sie do niego przeprowadzic tj
      700 km. on i tak juz mi bilety rozne kupowa rzebu do niego leciec wiec nie
      sadze ze nie chcial zebym z nim leciala.

po prostu mi jest strasznie smutno samej i juz sie nie moge doczekac 3 stycznia
      kiedy pojade do niego na stale!!!!

a wy tez macie podobnie smutno??????
      • Gość: wqd Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! IP: 199.185.26.* 18.12.04, 14:05
        tequila i jeszcze raz tequila...
      • latos_cebula_placila Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 18.12.04, 16:27
        a jak juz pojedziesz 3- stycznia to co sie zmieni? Bedziesz blizej kasy, nie?
        Bedziesz miala ciezkie zycie.
      • Gość: axxolotl Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 18.12.04, 22:02
        Milutki ten Twoj facet skoro Cie tak sama zostawil na swieta/Sylwestra.
        Przykro mi.
    • lakris Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 19.12.04, 19:57
      z faciem to nie tak tylko ze ja sie zdecydowalam tam nie jechac ze wzgledu na
      kase a znam go za krotko i nie chce zeby sobie zle pomyslal! no ale nastepnym
      razem pojedziemy razem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka