Dodaj do ulubionych

slub z amerykaninem

31.01.05, 20:21
Czy ktos moglby mnie poinformowac o procedurach zwiazanych z zawarciem
zwiazku malzenskiego (w Stanach) z obywatelem amerykanskim? Prosze o jak
najwiecej informacji. Dziekuje z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: slub z amerykaninem IP: *.191.57.136.rnl.wi.charter.com 31.01.05, 20:25
      Hej.. ja moge ci udzielic duzo info .. nie wiem od czego zaczac.. czy bierzesz
      slub dla papierwo czy z milosci...
      Ja teraz wychodze za maz za amerykanina i jesli chcesz pisz na moj mail.
      aggga5@o2.pl
      • nicole79 Re: slub z amerykaninem 25.06.13, 21:50
        Czesc,

Mam nadzieje, ze bedziesz mogla mi pomoc.
        Ja jestem Polka, moj narzeczony Amerykaninem, planujemy slub w Stanach. Jestem obecnie w USA na wizie turystycznej, ktora konczy mi sie w sierpniu 2013r. Zatem wracam w lipcu do Polski (zapewne na 2 miesiace). Po powrocie do Stanow bede nadal na wizie turystycznej ale planujemy w tym czasie wziac slub. Ile czasu od mojego wjazdu do Stanow musze odczekac zeby wziac slub? Czy moge to zrobic od razu, czy musze czekac np miesiac lub 2 m-ce? Prosze o pomoc.

Pozdrawiam,
        N.
        • warcholski Re: slub z amerykaninem 25.06.13, 22:27
          po kiego kmbinujecie

niech narzeczony zalatwia wize "emigracyjna" juz teraz , jedz do Polski i czekaj na zawiadomienie z ambasady US (za gora dwa miesiace wrocisz tu "nie turystycznie" po badaniach zdrowotnych : masz wtedy max 3 miesiace od daty wjazdu, na slub i zlozenie o "zielona karte") ...co ciekawe, masz kupe czasu rozmyslic sie i nie tracisz promesy turystycznej (tej wklejonej w paszporcie)

jesli un jest fajtulapa to masz szanse znalezc zaradnego -next time...oczywiscie o ile atrakcyja laska jestes hehe
          • czoznek hallo warcholski 26.06.13, 12:59
            ta nicolle podpięła się pod post sprzed 8 lat!
            • warcholski Re: hallo warcholski 27.06.13, 09:53
              wiem to viletta villas czy jakos tam jej...pewnie juz zmienila kolejnego klijenta
              a ta nicolle (dziwie sie jak sie tu znalazla) ...ale patrzcie jaka nieokrzesana
              czlowiek sie meczy, za darmo doradza, a ta zdzira ani f.you ani podziekuje

czyzby deportowana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka