Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!)

IP: 3.5.* / 62.60.98.* 30.05.02, 10:29
Witam wszystkich w nowym watku!!!

Za godzine mam samolot, zona (juz prawie) spi a ja czytam gazety na Internecie.
Troche sie zdziwilem, ze te same wydania co wczoraj ale potem mi zaswitalo -
przeciez dzisiaj Boze Cialo.
Tak wiec wszystko ladnie sie zbieglo - Boze Cialo, Jubileusz (spotkanie nr. 10)
i nasz Slub. Nic tylko swietowac wink
Z tych wszystkich okazji skladam wam najlepsze zyczenia i do zobaczenia w
Londynie. Czas juz najwyzszy na kolejne spotkanie - ja juz zapomnialem kiedy
bylo ostatnie (chociaz w miedzyczasie byly sporadyczne "zajecia w podgrupach").

Wiecie, ze musialem dzisiaj wstac o 5? Niestety - piekne czasy kiedy byly loty
do Warszawy z Gatwick odeszly na razie w zapomnienie...
Milej pracy wink i do "napisania" za 10 dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 212.36.38.* 30.05.02, 11:22
      Wszystkiego najlepszego dla panstwa Deesów.

A co tu tak cicho na tym watku? Czy wszyscy obchodza Boze Cialo?

Tony, mozna pracowac w momencie zlozenia podania o biznes wize. Ja wlasnie tak
      teraz pracuje, na to jest jakis artykul. Mam list od prawnika, na ktorym
      widnieje wyjasnienie, ale nie mam tego listu teraz w pracy. Jak chcesz to moge
      w domu dokladnie sprawdzic i Ci jutro powiedziec.
      Ale to jest raczej na 100%, no bo poki co jeszcze mnie nie deportowano smile
      • theend3 Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) 30.05.02, 13:10

prezes wyjezdza..w niejakim powodzie..juz widze te wieksze o dwa razy kapcie ..po
        powrocie..najlepszy tekst prezesa straci..zaczniue sie odliczanie ..dzien dobry ..

ps mags- nie wiem od czego..wiem..tylko ze to zbyt smiala jak na moje skromne
        warunki propozycja..od kiedy to zreszta uczniowie decyduja..uprzedzam na cats czy
        tez we will roch you nie zgadzam sie..z gory serdecznie dziekuje..

jaga ..czy zdecydowalas juz gdzie ogladasz meczewink..?
        • Gość: Jaga Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 212.36.38.* 30.05.02, 13:22
          Czesc Theend3

Mam zamiar ogladac w tygodniu niedaleko pracy, czyli okolice St Paul's,
          moze 'Shoeless Joe'? A w weekendy to moze sprobuje 'Bull' na Angel, jak bedzie
          mi sie tam chcialo dralowac, ale raczej gdzies niedaleko mnie, czyli okolice
          Marylebone...
          • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.nas.onetel.net.uk 30.05.02, 13:32
            Gość portalu: Jaga napisał(a):

> Czesc Theend3
            >
            > Mam zamiar ogladac w tygodniu niedaleko pracy, czyli okolice St Paul's,
            > moze 'Shoeless Joe'? A w weekendy to moze sprobuje 'Bull' na Angel, jak bedzie
            > mi sie tam chcialo dralowac, ale raczej gdzies niedaleko mnie, czyli okolice
            > Marylebone...

z OldKentRd pozdrawiam..troszke niemozliwa wydaje sie dobra atmosfera w city..
            czy old kent jest pierwsze na monopoly ..czy ktos wie..ale angel(s)
            lubie..przyjde popodgladac..
          • Gość: pyza Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 57.66.12.* 30.05.02, 13:37
            Jaga- sasiadka? Z ktorych okolic St. Paul's, mozesz zdradzic? pozd.
            • Gość: Jaga Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 212.36.38.* 30.05.02, 13:49
              Gość portalu: pyza napisał(a):

> Jaga- sasiadka? Z ktorych okolic St. Paul's, mozesz zdradzic? pozd.

OK, zdradze. Jestem ulokowana tuz, tuz niedaleko zachodniej strony katedry
        • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 30.05.02, 14:35

prezes to juz sie tu od wieków nie pojawił

jakby ktoś się pytał, to ma się całkeim dobrze, choć chorował nieco ostatnio...
          biedaczek, a w sobotę otwiera biznes - kciuki za prezesa!

Xiv
    • Gość: Xiv Dorwalem sie do terminala... IP: 62.189.123.* 30.05.02, 14:32

... w pracy! tylko napisze, ze zycie bez Was to jak plywanie zaglowka na
      Mazurach, zupelna nuda...

Xiv
      • Gość: Mags Re: Dorwalem sie do terminala... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 30.05.02, 16:19
        Xiv - jak dorwiesz prezesa to prosze zapytaj sie gdzie jest odpowiedz na moj e-
        mail. Chyba nie jest caly czas obrazony za schowaniwe tego remote control...
        A co masz przeciwko plywaniu zaglowka na Mazurach??? Przeciez to calkiem
        przyjemne i wcale nie musi byc nudne. No ale ja mam sentyment do Mazur....
        • Gość: Mags nastepne spotkanie IP: *.moodys.com / *.moodys.com 30.05.02, 17:24
          Xiv - juz nie musisz dorywac prezesa. Sam sie znalazl i wytlumaczyl swe dlugie
          milczenie.
          Rownoczesnie rzucil pomysl aby spotkac sie w przyszly weekend lub pod koniec
          przyszlego tygodnia. Tym razem bez ds, wiec spotkanie bedzie nie znowu takie
          oficjalne i ma nadzieje, ze wy razem z Piekna (berberys) bedziecie mogli
          przyjsc. Oczywiscie wszyscy inni tez sa zaproszeni. Byc moze bedzie to Auberge
          a byc moze gdzie indziej. Sczegoly zostana ustalone pod koniec przyszlego
          tygodnia.
    • Gość: Xiv pobudka!!! IP: 62.189.123.* 31.05.02, 12:10

wstawać śpiochy, lenie, nieroby... pisać na forum, ale już!

u mnie bez zmian - kontakty z siecią krótkie i intensywne sad

a wczoraj wdepnąłem w złoty jubileuszowy autobus, a tam mocno zalan pan leży
      na podłodze - on chyba zaczął już świętować...

dwa dni wcześniej, jadąc rankiem autobusem, słyszałem dwóch czarnych chłopców
      gdy gadali o szkole; niby nic nowego; pamiętacie kontrowersyjną sprawę kiedy
      matka została skazana za nieprzypilnowanie dziecka, aby chodziło do szkoły?
      później w gazecie czytałem, że się poprawiła frekwencja... i właśnie jeden z
      tych dwóch chłopców mówil, że jego matka teraz strasznie go pilnuje i on musi
      chodzić do szkoły - matka mówi, że nie chce za niego iść do więzienia

i tyle obrazków z mojego Londynu smile

Xiv

• Gość: Mags Re: pobudka!!! IP: *.moodys.com / *.moodys.com 31.05.02, 13:06

> wstawać śpiochy, lenie, nieroby... pisać na forum, ale już!

No wiesz Xiv, a myslalam, ze z Ciebie jest prawdziwy gentleman! Wcale nie nieroby
        tylko zapracowane dlatego cicho siedza. Poniewaz w pracy bede dopiero za tydzien
        (tak to z tymi lajdactwami na poludniu Francji jest) to musze teraz pracowac "na
        zapas".

Ja do pracy dojezdzam DLR to nic ciekawego nie da sie podsluchac. Wiekszosc
        ludzi ma nosy w ksiazkach (z reszta ja tez)i malo kto jezdzi zbiorowo, wiec
        rozmowy sa ograniczone...
    • Gość: Xiv I po zlotym jubileuszu... IP: 62.189.123.* 05.06.02, 13:16

... mnie ominaelo szczescie swietowania w Londynie, pojechałem do Swnowdonii
      gdzie dane mi bylo zmoknac i wejsc na Snowdon przez Crib Goch, wchodzilem ta
      trasa po raz drugi, ale przysiegam, ze nie pamiętałem przez jakie ekspozycje
      ona prowadzi - najpierw wdrapywanie się na ścianie - bez problemów
      technicznych, ale za to prawie pionowo, a potem sama grań - po oby dwóch
      stronach po prostu sto metrów pionu w dół, właściwe nie ma ścieżki tylko
      kamole, a wszystko szerokości może pół metra - sama radocha, gdy nogi się
      trzęsą, a iść trzeba... sam nie wiem, czy Wam polecam...

Xiv

Xiv
      • Gość: izabelsi Re: I po zlotym jubileuszu... IP: 192.223.158.* 05.06.02, 13:31
        Moja pierwsza wyprawa na Snowdon byla 9 lat temu.
        Nie moglysmy zrozumiec dlaczego sptykani turysci patrzyli na nas ze strachem w
        oku i polecali, zebysmy sie wrocily.
        My bylysmy przygotowane jak na wysokie partie Beskidow, no i milalysmy obie
        duze doswiadczenie w gorkach roznych.

ysle, ze turystow owych zmylily nasze kurtki, w ktorych, jak obecnie widze
        chodza w gory tutejsi amatorzy.
        A nas po prostu nie bylo stac na cos drozszego i cieszylysmy sie, ze za £10
        kupilysmy ortaliony. Zreszta i na taki ortalion nie stac mnie bylo na studiach.

A czy lubicie scrambling, bo ja uwielbiam, zwllaszcza ten 4+ smile
        izabelski
    • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 06.06.02, 13:27

... ale posucha, Ania udziela się na innych wątkach, a tutaj nie zagląda...
      Mags milczy, ds się rozpływa w objęciach świeżej żony...

w ten piątek Mags i Prezes wybierają się na piwo - wszyscy mile widziani; ja
      niestety nie mogę - w piątek mam dwie imprezy do obskoczenia

dla tych co lubią zjeść (ds!):
      wczoraj poszliśmy do Phoenix Place, 3-5 Glentworth Street, NW1 5PG; knajpka
      która z zewnątrz wygląda trochę na nieprzystępną - szkło, drewniane krzesła,
      ale taką nie jest - zupa: 2.80, główne danie: 5.50 (jeśli nie ryba), ryż: 2.00,
      do tego czajnik zielonej herbaty, kilka funtów (uzupełniany za darmo); bardzo
      przyjemnie w środku, miła obsługa [którą łatwo zawstydzić wink ] - polecam, jeśli
      będziecie w okolicy Baker Street i Regents Park

Xiv

• Gość: Ania Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.06.02, 14:18
        Uwaga, udzielam sie. Kto to jest ten tajemniczy Prezes, czy on tu bywa? I
        bardzo prosze zorganizujcie takie duze spotkanie gdzies w centrum Londynu
        kiedys niedlugo dla wszystkich, a nie podgrup i podklubow?
        • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:33

Ania,

Jeśli jesteś 'tą' Anią, to może kiedyś spotkamy się w podgrupie? smile

Xiv
      • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.112.* 06.06.02, 17:40
        prezesa dsa brak..prezesa tajemniczego brak..mags mnie zlala..xiv nie daje
        zdjec..jaga nie zaglada..17 wpisow na tydzien..wlasciwie nie ma czego krytykowac
        w londynie codziennie tysiace spotkan..tutaj nr 10 ..w tym fizyczne dwa..albo
        jeden urojony..
        wodzireja brak rowniez..oglaszam koniec klubu londynskiego..
        umarl klub ..anglia umrze jutro..zaraz po lanczu..i znikna te wszystkie wredne
        choragieweczki i flagi..
        ten ich patriotyzm jest nieznosny..tesknie..
        • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / *.moodys.com 06.06.02, 18:16
          Xiv - Milcze, bo dopiero dzis w poludnie wrocilam z Cote d'Azur, gdzie
          leniuchowalam od zeszlego piatku. Napisalabym, ze wygrzewalam sie w
          srodziemnym sloneczku ale go zbyt wiele nie bylo. Co prawda i tak udalo mi sie
          troche opalic, poplywac i polezec brzuchem do gory nic nie robiac. Mielismy
          samochod wiec sobie pojezdzilismy i po Monaco, San Remo oraz w druga strone tj:
          Antibes, Cannes, Cap Ferrat etc Fajnie bylo ale wszystko co dobre szybko sie
          konczy...Nastepna wyprawa do Francji i Hiszpani (jak zwykle) pod koniec
          meisiaca na weekend.
          Z prezesem nie idziemy jutro na piwo, bo jutro ide na schoool disco. Byc moze
          piwo bedzie ale w sobote. A czy wiecie jak mu udal sie business w ten weekend?
          Aniu - Prezes nie udziela sie ale podobno nas czyta...w koncu musi wiedziec co
          sie w jego klubie dzieje.
          Theend - wcale cie nie zignorowalam, po prostu mnie nie bylo. Wracajac do
          twojej wczesniejszej wypowiedzi to na Cats bylam chyba w wieku 13 lat i nie mam
          zamiaru isc drugi raz, na We Will Rock You nie pale sie (wiec przynajmniej tu
          sie zgadzamy. Freddie Mercury byl tylko jeden i zadne podrobki Queen mnie nie
          pociagaja. Za to w niedziele ide na Sntane... Nie zamykaj nam tez klubu, bo na
          jakich podstawach. Tylko dlatego, ze tu chwilowa cisza....
          • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.112.* 06.06.02, 18:38
            Gość portalu: Mags napisał(a):

> Xiv - Milcze, bo dopiero dzis w poludnie wrocilam z Cote d'Azur, gdzie
            > leniuchowalam od zeszlego piatku. Napisalabym, ze wygrzewalam sie w
            > srodziemnym sloneczku ale go zbyt wiele nie bylo. Co prawda i tak udalo mi sie
            >
            > troche opalic, poplywac i polezec brzuchem do gory nic nie robiac. Mielismy
            > samochod wiec sobie pojezdzilismy i po Monaco, San Remo oraz w druga strone tj:
            >
            > Antibes, Cannes, Cap Ferrat etc Fajnie bylo ale wszystko co dobre szybko sie
            > konczy...Nastepna wyprawa do Francji i Hiszpani (jak zwykle) pod koniec
            > meisiaca na weekend.
            > Z prezesem nie idziemy jutro na piwo, bo jutro ide na schoool disco. Byc moze
            > piwo bedzie ale w sobote. A czy wiecie jak mu udal sie business w ten weekend?
            > Aniu - Prezes nie udziela sie ale podobno nas czyta...w koncu musi wiedziec co
            > sie w jego klubie dzieje.
            > Theend - wcale cie nie zignorowalam, po prostu mnie nie bylo. Wracajac do
            > twojej wczesniejszej wypowiedzi to na Cats bylam chyba w wieku 13 lat i nie mam
            >
            > zamiaru isc drugi raz, na We Will Rock You nie pale sie (wiec przynajmniej tu
            > sie zgadzamy. Freddie Mercury byl tylko jeden i zadne podrobki Queen mnie nie
            > pociagaja. Za to w niedziele ide na Sntane... Nie zamykaj nam tez klubu, bo na
            > jakich podstawach. Tylko dlatego, ze tu chwilowa cisza....

Mags per£o ..school disco to imprezy dla pedofili i frustratow
            seksualnych..dodatkowo dla zniewiescialych facetow i kompletnych idiotek..mam
            nadzieje ,ze Cie nie obrazilem..na santanie uwazaj zebys nie zasnela..mercury byl
            i pozostaje dla mnie nikim..zazdroszcze ,ze nie musialas byc na miejscu podczas
            tych wszytkich parad..
            caluje..mozna dalej?..
            • Gość: izabelsk Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 192.223.158.* 06.06.02, 18:49
              A ja jutro jade do kochanej Polski, i bede z powrotem 25.06 w nocy, nie bede
              miala dostepo do netu na wakacjach, totez czeka mnie odwyk.
              Spotykajcie sie, opijajcie sie, ja do Was dolacze wkrotce z werwa jeszcze
              wieksza smile
              cmoxy dla wszystkich londyniakow i okolicznych

izabelski
            • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 07.06.02, 10:05
              >
              > Mags per£o ..school disco to imprezy dla pedofili i frustratow
              > seksualnych..dodatkowo dla zniewiescialych facetow i kompletnych idiotek..mam
              > nadzieje ,ze Cie nie obrazilem..

tak latwo sie nie obrazam. Kazdy z nas lubi inne rzeczy, a ze ja uwielbiam
              tanczyc, lubie muzyke z lat 70-tych i 80-tych (moja lata przedszkolne i szkolne)
              to nawet pedofile, frustraci sexualni czy kompletne idiotki mi nie beda w tym
              przeszkadzac. A ze ide ze znajomymi, ktorzy raczej nie zaliczaja sie do zadnych
              przez ciebie wymienionych grup to jestem pewna, ze dobrze bede sie bawic.

>na santanie uwazaj zebys nie zasnela...

Nie zasne, bo go lubie....

>mercury byli pozostaje dla mnie nikim..

Tak jak napisalam, kazdy z nas lubi inne rzeczy i ma prawo do wlasnego gustu i
              opini...
              • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:26

też lubię Santanę, ale ciężko mi było go polubić, bo słuchał go mój ojciec, a
                jak wiecie, muyka jest wyrazem buntu w pewnym wieku smile

co do zdjęć - chyba powrócę do tegoż zajęcia - na razie udaje mi się regularnie
                dostawać do sieci, więc i zdjęci się pojawią... już za minutkę

Xiv
              • Gość: Xiv do izabelsk IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:27

baw się dobrze w tej Polsce - i odwiedź Wrocław jak możesz - myślę, że warto bo
                jest bardzo inny... i przede wszystkim odnowiony Rynek potrafi zauroczyć

Xiv
                • Gość: izabelsk Re: do xiv IP: 192.223.158.* 07.06.02, 12:38
                  Jedziemy do Polski przez Prage, totez zajmie nam to tydzien, pewnie w tym roku
                  nie starczy czasu na Wroclaw, ale w przyszlym, bedzie latwiej.
                  Przywioze sporo dobrej wodeczki/piweczka to sie mozemy spotkac i pogadac do
                  poznej nocy.
                  A jaki jest twoje ulubione piwo w polsce, moze skorzystam z rady?

izabelski
                  • Gość: Xiv Re: do xiv IP: 62.189.123.* 07.06.02, 12:55
                    A jak dalej z Pragi jedziecie? Jesli nie macie nic zaplanowanego, to weźcie
                    pociąg do Mezimesti - jest tam super-hiper-wspaniałe miasto skalne; w UK
                    takiego nie ma; później pociąg relacji Mezimesti-Mieroszów (bilet
                    międzynarodowy na 10 km, więc będzie tanio) a później, Mieroszów-Wrocław. I tym
                    sposobem lądujesz we Wrocławiu smile

Miejsce do picia piwa - zamek/pałac Książ koło Wałbrzycha; może piwo Książ nie
                    jest najlepsze ale za to jakie widoki! obok jest stadnina, jakbyś chciała tanio
                    potrenować hippikę z dziećmi.

Xiv
                    • Gość: izabelsk Re: do xiv IP: 192.223.158.* 07.06.02, 13:58
                      Samochodem jedziemy, ale o te skalne miasto to zachaczyc mozemy, czy skalne to
                      znaczy dla wspinaczy, czy to cos innego?

izabelski
                      • Gość: Xiv Re: do xiv IP: 62.189.123.* 07.06.02, 14:49
                        skalne miasto jest rajem dla wspinaczy, ale nie tylko - chodzi się pomiędzy
                        skałami (z paskowca, różne formy skalne), mozna popływać łódką... naprawdę cudo

jechać należy na Teplice nad Metui albo dalej do Adrzpachu (chyba tak się
                        pisze), pomiędzy nimi rozciąga się miasto, a także jeździ kolejka (vlak); jeśli
                        chcesz zweidzić wszystko, należy zostawić samochód w którymś z tych miejsców;
                        jeśli masz mało czasu, ładniejszy jest Adrzpach; przejście graniczne jest w
                        Mezimesti/Mieroszowie

po stronie polskiej na trasie naprawdę polecam Książ - bardzo, bardzo ładnie
                        położony pałac, jeden z najładniejszych w Polsce

Xiv
                      • Gość: Ania Re: do xiv IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 07.06.02, 14:53
                        Ale masz fajnie......
                        Do zobaczenia wkrotce po powrocie (twoim)!
            • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:32

theend, ale z Ciebie prześmiewca... może to także cecha frustratów?

Xiv
              • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.125.* 09.06.02, 04:15
                Gość portalu: Xiv napisał(a):

>
                > theend, ale z Ciebie prześmiewca... może to także cecha frustratów?
                >
                > Xiv

'auto-ironia sie smieje ze mnie a ja sie smieje z niej'..
                nie wkurwiaj mnie xiv..kto nie jest zmeczony na poczatku tego wieku? kto nie
                teskni? kto chce kopac ? ty nie..odpusciles? ile masz lat..
                beside..przezywam zwykle kilkaset frustracji dziennie..
                • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.06.02, 22:10

nie łapię o co Ci chodzi sad

Xiv
                  • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.104.* 09.06.02, 22:18

>
                    > nie łapię o co Ci chodzi sad
                    >
                    > Xiv

przykro mi
                    • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.06.02, 23:06

mi też - myślałem, że ten bełkot ma jakiś sens sad

Xiv
                      • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.123.* 10.06.02, 15:18

>
                        > mi też - myślałem, że ten bełkot ma jakiś sens sad
                        >
                        > Xiv

ten belkot ma sens..dla mnie..kiedy to w koncu zrozumiesz.???..twoj belkot nie ma
                        sensu dla mnie, ale ma pewnie dla ciebie..chcesz pogadac?//?
    • Gość: Xiv Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:31

tym razem z galerii Pawła, z cyklu "cudze chwalicie..."

www.wolf-5.suwalki.com.pl/0_nf/20020606/cc.html

może trochę nie kolorwy, może trochę schowany, ale za to jaki ładny...

Xiv
      • Gość: Mags Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 07.06.02, 11:40
        Wyglada prawie jak orchidea.
        A czy masz zdjecia zab??? Ja mam do nich slabosc i nie chodzi mi tu wcale o
        Francuzow!!!
        • Gość: Xiv Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 11:48
          > Wyglada prawie jak orchidea.
          Bo to jest orchidea, ale taka co rośnie w polskich lasach smile

> A czy masz zdjecia zab??? Ja mam do nich slabosc i nie chodzi mi tu wcale o
          > Francuzow!!!
          swoich zdjęć żab nie mam sad, ale dla Ciebie wszystko: żabia odyseja według Astrid

www.fotografia-przyrodnicza.art.pl/dyskutowalnia.php?autor=119

(robiony aparatem cyfrowym, jeśli ktoś mnie pyta jaki aparat kupić:
          canon G2 albo nikon 995)

Xiv
          • Gość: Mags Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 07.06.02, 12:10
            Dziekuje za zabki. Bardzo przystojne. Jesli sobie przypominasz to moje
            mieszkanie jest zazabione.

Xiv - a teraz zmiana z tematu. Przed chwila rozmawialam z naszym Prezesem.
            Czy macie z Piekna jakies plany na jutro? Moze bysmy sie gdzies spotkali razem
            po poludniu/wieczorem? Co Wy na to? Daj znac jak najszybciej.
            • Gość: Xiv Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 12:51
              miałem właśnie dzwonić do Prezesa - niestety mamy plany i na dziś (dwie imprezy)
              i na jutro (jedna impreza), ale w niedzielę wieczorem jesteśmy wolni smile))

Xiv
              • Gość: izabelsk Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: 192.223.158.* 07.06.02, 12:53
                Wam to sie zyje, imprezy, wino i spiew, no i te piekne kobiety....

izabelski
                • Gość: Xiv Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: 62.189.123.* 07.06.02, 12:57
                  Piękną kobietę, to zawsze muszę zabrać ze sobą, nie ma co liczyć na
                  gospodarzy. smile

Xiv
                  • Gość: Mags Re: Zdjęcie dnia (7 czerwca 2002) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 07.06.02, 13:20
                    Xiv - bawcie sie dobrze...
                    Ja w niedziele nie moge, bo mam Santane. Zadzwon moze do Prezesa i
                    zorganizujcie moze cos na przyszly tydzien. Moze byc nawet w czasie tygodnia
                    tak szybko po pracy albo przyszly weekend.
                    • Gość: Mags Spotkanie IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 07.06.02, 15:29
                      Xiv czy dales znac Prezesowi czy mam do niego zadzwonic?
                      • Gość: Jaga Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 212.36.38.* 07.06.02, 15:39
                        >umarl klub ..anglia umrze jutro..zaraz po lanczu..i znikna te wszystkie
                        wredne choragieweczki i flagi.. ten ich patriotyzm jest nieznosny..tesknie..<

No i co theend? Znowu te cholery mialy fuksa z tym pieprzonym pedalkiem z
                        Essex w irokezie na czele. (wyrazilabym sie bardziej dosadnie, ale tu takie
                        kulturalne towarzystwo na tym watku...)
                        No i znowu bedzie pelno pijanych chamow wszedzie i tych choragiewek. Krew mnie
                        zalewa!!!! A mial byc koniec... Theend, nie dotrzymales slowa!
                        No nic, ale zawsze mozemy liczyc na przegrana Polski
                        • Gość: mira Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 08.06.02, 12:02

> >umarl klub ..anglia umrze jutro..zaraz po lanczu..i znikna te wszystkie
                          > wredne choragieweczki i flagi.. ten ich patriotyzm jest nieznosny..tesknie..
                          > 0
                          >
                          >
                          > No i co theend? Znowu te cholery mialy fuksa z tym pieprzonym pedalkiem z
                          > Essex w irokezie na czele. (wyrazilabym sie bardziej dosadnie, ale tu takie
                          > kulturalne towarzystwo na tym watku...)
                          > No i znowu bedzie pelno pijanych chamow wszedzie i tych choragiewek. Krew mnie
                          > zalewa!!!! A mial byc koniec... Theend, nie dotrzymales slowa!
                          > No nic, ale zawsze mozemy liczyc na przegrana Polski

A co komu przeszkadza ze Anglicy wygrali i ze sie z tego ciesza???
                        • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.125.* 09.06.02, 03:29

> >umarl klub ..anglia umrze jutro..zaraz po lanczu..i znikna te wszystkie
                          > wredne choragieweczki i flagi.. ten ich patriotyzm jest nieznosny..tesknie..
                          > 0
                          >
                          >
                          > No i co theend? Znowu te cholery mialy fuksa z tym pieprzonym pedalkiem z
                          > Essex w irokezie na czele. (wyrazilabym sie bardziej dosadnie, ale tu takie
                          > kulturalne towarzystwo na tym watku...)
                          > No i znowu bedzie pelno pijanych chamow wszedzie i tych choragiewek. Krew mnie
                          > zalewa!!!! A mial byc koniec... Theend, nie dotrzymales slowa!
                          > No nic, ale zawsze mozemy liczyc na przegrana Polski

jaga,,jestem zszokowany Twoja wypowiedzia..wiesz co?..w takim towarzystwie...
                          problem..nie skladalem zadnych obietnic..to jakiego slowa mialem
                          dotrzymac...jagusia mozemy liczyc tylko na to ze kiedys..
    • Gość: Xiv Zdjęcie dnia (9 czerwca 2002) IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.06.02, 23:04

portret z piegami w tle:

www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=29514

Xiv

[ a tutaj drugi z tą samą modelką: ]
      www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=29435
    • japisze Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) 10.06.02, 03:54
      Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum.
      • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 10.06.02, 10:24
        No i jak wam minal weekend?
        School disco bylo na prawde extra. Juz nie pamietam kiedy ostatnio tyle
        tanczylam, po prostu czlowiek nie mogl przestac. Muzyka z lat
        szkolnych...Stopy do tej pory mnie bola. Xiv - nastepnym razem musicie z nami
        pojsc.
        Santana tez byl swietny ale tego to mozna sie bylo spodziewac.
        Czy mi sie wydaje czy ds powinien juz byc z powrotem?
        • Gość: ds Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 10.06.02, 11:26
          > Czy mi sie wydaje czy ds powinien juz byc z powrotem?

Nie zdaje Ci sie - dziekuje za pamiec.
          Wrocilem do pracy, znowu nie mam biurka tak wiec siedze i g... robie.

Jestem juz szczesliwie zonaty - slub piekny, zdjec mnostwo. Dlugo by opowiadac
          tak wiec lepiej sie spotkac i pokazac zdjecia. Niniejszym otwieram wiec licytacje
          na miejsce i czas spotkania.

Xiv - niestety nie mialem ani chwili czasu tak wiec nie soktaktowalem sie z
          Twoimi rodzicami. Ale jest szansa, ze zona (juz bez kwalifikatorow) bedzie we
          Wroclawiu za pare tygodni tak wiec pousmiechaj sie moze do niej wink
          • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 10.06.02, 12:39
            ds - welcome back - dotyczy to Ciebie oraz zony.
            Ja na spotkanie sie oczywiscie pierwsza pisze. Chce zobaczyc wszsytkie zdjecia
            (zwlaszcza sukienki Twojej zony)!!! Pasuje mi prawie, ze kazdy dzien tygodnia.
            Nie moge jedynie w przyszly piatek, bo znwou lece do Francji na Riviere...
            • Gość: Viki Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.access.uk.tiscali.com 10.06.02, 12:47

> ds - welcome back - dotyczy to Ciebie oraz zony.
              > Ja na spotkanie sie oczywiscie pierwsza pisze. Chce zobaczyc wszsytkie zdjecia
              > (zwlaszcza sukienki Twojej zony)!!! Pasuje mi prawie, ze kazdy dzien tygodnia.
              >
              > Nie moge jedynie w przyszly piatek, bo znwou lece do Francji na Riviere...

Gdzie dokladnie? St.Tropez, Cannes, Menton, Villefranche, St.Paul, Nice - to moje
              ulubione spoty na Lazurowym Wybrzezu. Masz jakies inne fajne rekomendacje?
              Chetnie skorzystam, bo za dwa tygodnie tez chcialabym tam pojechac na jakis
              dluzszy weekend.

• Gość: ds Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 10.06.02, 13:01
              > Ja na spotkanie sie oczywiscie pierwsza pisze. Chce zobaczyc wszsytkie zdjecia
              > (zwlaszcza sukienki Twojej zony)!!! Pasuje mi prawie, ze kazdy dzien tygodnia.

Wszystkich zdjec to pewnie nie zobaczysz (bedzie ich ponad 400...) ale te wybrane
              na pewno przyniesiemy. Zona zajmuje sie teraz robieniem albumu ale troche to
              pewnie potrwa. Jak na razie mamy taki "tymczasowy folder" w ktorym te lepsze
              zdjecia so powybierane. Zdjecia naprawde wyszly BARDZO dobrze.

Co do spotkania - my najwczesniej bedziemy mogli w nastepnym tygodniu ale tez nie
              wiem do konca w jakie dni jestesmy wolni.

Z ciekawostek wam powiem, ze wiekszosc gosci zagranicznych "odleciala" -
              pijac "angielskim tempem" (jak najwiecej wypic przed 11pm) skonczyli marnie.
              Drugim powodem bylo tez to, ze nie wiedzieli do konca, ze zmrozona wodke pije sie
              latwo ale pijanym sie jest tak samo wink. A ze cala impreza byla bardzo kulturalna
              to nikt poza nimi sie straznie nie upil i zabawa byla przednia.
              • Gość: Mags do Viki IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 10.06.02, 13:28
                Lece jak zwykle do Nice ale od razu "przeprowadzam" sie do Cannes na jacht do
                zjnajomych, wiec kto wie gdzie w ciagu weekendu doplyniemy. Co polecic?
                Wymienilas chyba wszystkie najlepsze miejsca. Ja chyba najbardziej lubie
                Menton oraz Cap Ferrat oraz San Juan pod Cannes. Jak znasz te strony dobrze to
                sprobuj troche inna czesc nadmorska Francji jak na przyklad okolice Perpignan.
                Zupelnie innaczej niz na Cote d'Azur ale tez pieknie
                • Gość: Viki Do Mags IP: *.access.uk.tiscali.com 10.06.02, 15:56
                  Kiedys celem moich eksploracji byla Hiszpania, a od konca ubieglego roku -
                  Francja. Po prostu kocham tam byc i jestem przynajmniej raz w miesiacu.
                  Ostatnio zrobilam rajd z Calais do Cannes. To co widzialam to moje.
                  Jesli zobaczysz cos niezwyklego podczas "yachtowania" koniecznie daj znac! Tez
                  mamy ze znajomymi plan wyczarterowania czegos w sierpniu.
                  Pozdrawiam
          • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 10.06.02, 14:53
            w tygodniu - w najbliższe dwa piątki jestem zajęty; po za tym - otwarty na
            wszystki propozycje

Xiv

• Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.123.* 10.06.02, 15:26

> w tygodniu - w najbliższe dwa piątki jestem zajęty; po za tym - otwarty na
              > wszystki propozycje
              >
              > Xiv
              >

heniek..stawiam dwie stowy ,ze kiedys posikasz lozko i lydke narzeczonej..czy
              jestes w typach willliama..???

• Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 10.06.02, 15:26
              Ja tak samo jak Xiv. Piatki mi nie pasuja oraz ta sroda, bo mamy spotkania w
              Paryzu. A co z grillem u Esther????
              • Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 62.189.123.* 10.06.02, 18:26

w sprawie grilla u Esther, to się chyba musi wypowiedzieć Esther smile mykam...

Xiv
                • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 10.06.02, 19:07
                  No wlasnie tylko trzeba Esther znalezc - chyba, ze sie sama znajdzie! Ten grill
                  to i tak chyba odebedzie sie dopiero w lipcu, bo ja w najblizsze 3 weekendy nie
                  moge, a moze i pogoda bedzie lepsza w lipcu...
      • Gość: theend Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) IP: 213.78.123.* 10.06.02, 15:23
        japisze napisał(a):

> Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum.

ja tez pisze , czasem o japiszononach rowniez...
    • emigrantka Re: Spotkanie w Londynie (nr 10 - JUBILEUSZ!!!) 10.06.02, 20:17
      A ja tez chce wiedziec kto/gdzie/kiedy sie spotyka ale nie mam tyle czasu co Wy
      na form siedziec tongue_out grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wiec moze ktos da mi znac na maila
      jak cos usalicie?

Dzieki i pozdrawiam wszystkich smile

acha - mam nowego maila i dziala (narazie)

anna@inbox.net
    • Gość: ds Lista obecnosci IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 11:26
      Cos nam klub podupada. - watek sie nie rozwija, dawni klubowicze odchodza,
      ogolnie nedza.

Czyzby oznaczalo to, ze wszyscy ciezko pracuja i nie maja czasu na takie
      pierdoly jak forum?

Proponuje zrobic mala liste obecnosci - kto jeszcze czyta ten watek - wpisujcie
      sie. Nie traccie ducha - wkrotce nastepne spotkanie!!!
      • Gość: ds Re: Lista obecnosci (1) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 11:27
        Wpisze sie pierwszy (ale pamietajcie, ze pierwsi beda ostatnimi smile - jak na
        razie zyje i mam sie dobrze. Zona tez.
        • Gość: Mags Re: Lista obecnosci (2) IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 11:37
          Ja tez sie wpisuje. Rowniez zyje i mam sie dobrze. Z tego co wiem nasz Prezes
          tez, wiec moze by i jego na liste wpisac.
          Ostatnio mam sporo pracy, wiec tak czesto tu sie nie pokazuje...
        • Gość: mira Re: Lista obecnosci (1) IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 11.06.02, 11:47
          Tez sie wpisuje grzecznie i zapewniam ze wszystko czytam tylko nie mam za
          bardzo czasu pisac. A poza tym gratulacje i zyczenia wszystkiego dobrego z
          okazji szczesliwej legalizacji zwiazku. Tez z niecierpliwoscia oczekuje na
          zobaczenie zdjec. W tym tygodniu nie dam rady, ale jak cos ustalicie na
          przyszly, to chetnie dolacze. Pozdrowienia dla wszystkich.
        • Gość: e Re: Lista obecnosci (1) IP: warspite.ch.u* 11.06.02, 15:14
          Witam, wpisuje sie natychmiast bo widze, ze nastroje minorowe. Gwoli
          usprawiedliwienia dodam, ze moje dlugie milczenie spowodowane bylo nadmiarem
          wyjazdow sluzbowych no i podroza do ojczyzny z ktorej to wlasnie wczoraj
          przylecialam. Tam to dopiero sa nastroje, z kim nie pogadalam to "optymista" a
          pracy jak na lekarstwo, ale za to pogoda ladna bylawink)
          • Gość: ds Re: Lista obecnosci (1) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 15:21
            Hej - ja tez wlasnie wrocilem z ojczyzny.
            A gdzie bylas jezeli wolno zapytac?
            • Gość: joanr Re: Lista obecnosci (1) IP: 155.91.64.* 11.06.02, 15:55
              Czytuje, lecz sie nie specjalnie nie udzielam.
              Pozdrawiam.
              RAK
              • Gość: ds Re: Lista obecnosci (1) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 15:57
                > Czytuje, lecz sie nie specjalnie nie udzielam.
                > Pozdrawiam.

Ja tez pozdrawiam.
                I prosze o udzielanie sie!!!
                wink
                • Gość: joanr Re: Lista obecnosci (1) IP: 155.91.64.* 11.06.02, 15:59
                  Postaram sie w przyszlosci poprawic.

• Gość: e Re: Lista obecnosci (1) IP: warspite.ch.u* 11.06.02, 16:06
              Bylam w Warszawie.
              No i poza tym gratulacje z okazji zaslubin. Tez bylam (kiedys) na
              Polsko/Angielskim weselu i musze powiedziec, ze tempo picia wlasnie wodki przez
              wyspiarzy bylo zadziwiajace, ale za to zaczynali wtedy mowic po Polskuwink
              • Gość: ds Re: Lista obecnosci (1) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:11
                > wyspiarzy bylo zadziwiajace, ale za to zaczynali wtedy mowic po Polskuwink

Mnie jedna z angielek zaczela "seryjnie" calowac (w policzki) - gdzies tak co 2-3
                minuty...
                Niedlugo potem spokojnie usnela sobie na kibelku. Dopiero maz ja musial budzic i
                wyciagac wink

• Gość: ds Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:05
      Chcialbym jednak zauwazyc, ze u nas w klubie jest przytlaczajaca ilosc kobiet!
      W sumie to z regularnie odwiedzajacych go facetow to jestem tylko ja i Xiv...
      Ciekawe...
      To mnie oczywiscie nie martwi (!) ale udowadnia, ze stary poglad iz internet to
      domena mezczyzn to coraz wieksza BZDURA!
      • Gość: ds Zapomnialem IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:08
        o nawiedzajacym nas ostatnio koledze o wdziecznym nicku "theend".

Chyba to tez facet bo przystawia sie do Mags wink.
        A ze go nikt nie rozumie ... to niewazne!
        Wazne, ze nam poprawia statystyke!
        wink))
        • Gość: joanr Re: Zapomnialem IP: 155.91.64.* 11.06.02, 16:11
          Zasadniczo zaliczam sie do rodzaju meskiego.
          RAK
          • Gość: ds Re: Zapomnialem IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:13
            > Zasadniczo zaliczam sie do rodzaju meskiego.

Ooopppss...
            No to mnie zmyliles tym nickiem.
            Serio?
            • Gość: joanr Re: Zapomnialem IP: 155.91.64.* 11.06.02, 16:29
              Po prostu z zona korzystamy ze wspolnego konta tak wiec nick jest nijaki. A tak
              przy okazji weseliska to gratulacjie i male pytanie czy Wroclaw to twoje
              rodzinne strony? Bo moje tak.
              • Gość: ds Re: Zapomnialem IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:45
                > przy okazji weseliska to gratulacjie i male pytanie czy Wroclaw to twoje
                > rodzinne strony? Bo moje tak.

Moje i zony tez. Slub tez tam! BYLO SUPER!

• Gość: theend Re: Zapomnialem IP: 213.78.105.* 11.06.02, 18:29
          Gość portalu: ds napisał(a):

> o nawiedzajacym nas ostatnio koledze o wdziecznym nicku "theend".
          >
          > Chyba to tez facet bo przystawia sie do Mags wink.
          > A ze go nikt nie rozumie ... to niewazne!
          > Wazne, ze nam poprawia statystyke!
          > wink))

jezeli tak bardzo kreca Cie statystyki..polecam liczenie ptakow przelatujacych za
          oknem..mozesz takze stawiac kreski w notesie za kazdym razem kiedy pomyslisz o
          seksie z rozna od zony kobieta..
          a Mags jest bardzo grzeczna i kolezenska osoba..wszyscy lubia mags..ja tez lubie
          mags..czy ja nie moge lubiec mags..dlaczego nie moge lubiec mags..po co?..
          mags to perelka przeciez..lsniaca na zaglach..dla marynarzy to zawsze ciekawy
          widok..ma cos wspolnego z syrenami..
          • Gość: Mags Re: Zapomnialem IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 18:53
            >dla marynarzy to zawsze ciekawy
            > widok..ma cos wspolnego z syrenami..

No nie, jeszcze nigdy nie bylam porownywana do syrenki....co za komplement!!!smile)

• Gość: theend Re: Zapomnialem IP: 213.78.105.* 11.06.02, 18:57

> >dla marynarzy to zawsze ciekawy
              > > widok..ma cos wspolnego z syrenami..
              >
              > No nie, jeszcze nigdy nie bylam porownywana do syrenki....co za komplement!!!:-
              > ))
              >

kiss me babe
              • Gość: Mags Re: Zapomnialem IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 18:59
                Any time honey...smile
      • Gość: e Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: warspite.ch.u* 11.06.02, 16:09
        Mozna by tez powiedziec, ze panie sa bardziej komunikatywne albo co gorsza
        bardziej sie obijaja w pracy, chociaz ja wole wersje, ze mamy bardziej
        podzielna uwage niz panowie.
        • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:12
          Mozna tez zaryzykowac teorie, ze mezczyzni poswiecaja 90% czasu na internecie na
          szukanie pornografii i nie maja czasu na pisanie na forum (chyba, ze
          erotycznym) wink

• Gość: e Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: warspite.ch.u* 11.06.02, 16:30
            Jasny gwint, tyz prawda, a nie pomyslalam ...moze dlatego, ze zaliczam sie do
            rodzaju zenskiegowink
            Odrobine zbaczajac z tematu,
            Przy okazji pobytu w kraju przywloklam sobie pyszniutkie wedlinki i nawet
            ogoreczki. No i ksiazek cala mase. Wam tam w Londku to dobrze z tymi Polskimi
            sklepami. Jakis czas temu zawloklam tam, w ramach wycieczki, zaprzyjaznionych
            Niemcow byli zachwyceni zwlaszcza normalnym pieczywem. Sklep byl przy POSKU, w
            ktorym bylam pierwszy raz w zyciu i mam w zwiazku z tym pytanie czy tam sie
            gdzies da zaparkowac? Wozenie zakupow w torbie troche nadwyrezylo mi konczyne
            gorna, prawa.
            • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 16:37
              Co do sklepu przy POSKu, to jak najbardziej da sie tam zaparkowac. Uliczka
              boczna co prowadzi do Ravenscourt Park Tube Station. W ciagu tygodnia resident
              permit ale sa tez metery a w sobote i niedziele za darmo & zolta linia
              (pojedyncza!). Wiem, bo sama jak jezdze do rodzicow, ktorzy mieszkaja w
              poblizu to zawsze tam sie parkuje.
          • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 16:34
            Ja sie nie obijam smile w pracy, bo nie mam na to czasu, no moze czasami....a
            zagladam na forum, bo to juz chyba nalog.
            joanr - mezczyzna? ciekawe, bylam pewna, ze to mezczyzna.
            ds - kiedy nastepne spotkanie? Prezes chcial sie spotkac w zeszly weekend ale z
            powodu braku czlonkow naszego klubu nic nie wyszlo. Rzuc jakis termin to
            przynajmniej bedziemy miec o czym dyskutowac i wymyslac wykrety....
            • Gość: joanr Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 155.91.64.* 11.06.02, 16:52
              Tak mezczyzna i to bez zadnych inklinacji.

RAK
              • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 16:57
                > Tak mezczyzna i to bez zadnych inklinacji.

Znaczy nawet w kierunku kobiet zadnych inklinacji?
                Calkowicie obojetny seksualnie?
                Hmmm...
                wink

• Gość: joanr Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 155.91.64.* 11.06.02, 16:58
                  Czasami jak mi sie uda oderwac od forum.
                  RAK
                • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 17:00
                  Przeciez pisal, ze ma zone....
                  • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 17:05
                    > Przeciez pisal, ze ma zone....

Ale pisal tez, ze nie ma ZADNYCH inklinacji. Czyli wynikalo by, ze tych hetero
                    tez nie wink
                    Micheal Jackson tez mial zone i nic wink

(Dislaimer: nikogo nie chce obrazic - tak sobie tylko zartuje i czepiam sie
                    slowek)
                    • Gość: joanr Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 155.91.64.* 11.06.02, 17:15
                      Oficjalnie oswiadczam, ze pomimo podszywania sie pod zenski nick to zadnym
                      forumowym transwestyta nie jestem.
                      RAK
                      • Gość: mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 17:17
                        > Oficjalnie oswiadczam, ze pomimo podszywania sie pod zenski nick to zadnym
                        > forumowym transwestyta nie jestem.

Ja tez nie. Jestem w 100% kobieta...wink
                        • Gość: joanr Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 155.91.64.* 11.06.02, 17:29
                          100% kobieca???? Czy to naprawde mozliwe? Nidgy nie mialas ochoty komus
                          przylozyc albo rzucic wiache jakiemus drogowemu niedorajdzie?
                          RAK
                          • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 17:41
                            Nidgy nie mialas ochoty komus
                            > przylozyc albo rzucic wiache jakiemus drogowemu niedorajdzie?

Przylozyc raczej nie ale jak prowadze samochod, to chyba nawet przyslowiowy szewc
                            by sie mnie nie powstydzil. Ale jesli jestem z kims w samochodzie to od razu
                            przepraszam za chamskie/szewskie odzywki...

• Gość: joanr Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 155.91.64.* 11.06.02, 17:50
                              Czyli juz jeste 99.9% kobieca. Ja natomiast potrafie usmazyc nalesniki (w
                              dodatku jadalne)wiec do 100% tez mi troche brakuje.
                              RAK
                              • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 17:57
                                Ja tez potrafie usmazyc jadalne nalesniki.....
                                Co prawda zlorzecze na "sunday drivers" i tym podobnych ale kulturalnie, bo nie
                                uzywam bardzo mocnych slow. Jesli klne po polsku i w samochodzie jest osoba
                                mowiaca po polsku to przewaznie dostaje ataku smiechu, gdy po angielsku to
                                pazasazerowie tez zwijaja sie ze smiechu, bo mowia, ze taki klnacy jezyk do
                                mnie nie pasuje i brzmi smiesznie w moim wykonaniu.
                    • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 17:16
                      > Micheal Jackson tez mial zone i nic wink

Jak to nic - dwoje dzieci....podobno jego.....wink))))

PS Ty tez masz zone i co????

• Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 11.06.02, 17:25
                        > PS Ty tez masz zone i co????

Ja mam i zone, i inklinacje (te bardziej popularne).

• Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.105.* 11.06.02, 18:33

> > Micheal Jackson tez mial zone i nic wink
                        >
                        > Jak to nic - dwoje dzieci....podobno jego.....wink))))
                        >
                        > PS Ty tez masz zone i co????
                        >

Mags imponujesz mi swoja wiedza o gwiazdach rocka..ciekawe czy mialas pozyczona
                        zapalniczke na koncert smietany?
      • Gość: Xiv Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 62.189.123.* 11.06.02, 18:43

Podpisuję -
        za siebie
        za berberysa (się ostatnio nie pojawia, bo zaganiana nieco)
        za prezesa (który wczoraj był doskonałym snajperem podkoszowym)

to kiedy to spotkanie? może być poza miastem, możemy gdzieś pojeździć na
        rolkach...

Xiv
        • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 11.06.02, 18:58
          Poza miastem spotkanie tez moze byc ale ja zastrzegam, ze przez nastepne 3
          weekendy nie moge, bo chyba jak spotkanie na wsi, to raczej w weekend.

W najblizszy weekend rodzice jada na urlop, wiec ja w sobote robie za
          szofera,tragarza, dostaje instrukcje co do podlewania kwiatkow, karmienia rybek
          etc etc, a w niedziele jestem juz umowiona. Nastepny weekend mam Nice & Cannes
          a jeszcze nastepny Perpignan i Roses....wiec moze najpierw jakies spotkanie w
          ciagu tygodnia. Please, pretty please....
          • Gość: Xiv Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 62.189.123.* 11.06.02, 19:04

w takim bądź razie proponuję przyszły czwartek - miejsce standardowe...

Xiv
            • Gość: mimi Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.80.* 11.06.02, 20:39
              Prosze was o pomoc.
              Zrobilam ten blad i zaufalam komus kto przekonal mnie ze nie musze miec wizy
              studenckiej wiezdzajac do UK bo praca juz na mnie czeka. No i tak bylo tylko ze
              na interview okazalo sie ze nie moga mnie zatrudnic do wlasnie nie mam work
              permit. Prosze wiec was o namiary na miejsca gdzie ni pytaja o papiery- moze
              ktos z was tam pracowal i wie ... Prosze o konkrety.
              Pozdrawiam Mimi.
              • Gość: Ania Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 12.06.02, 10:17
                Jaka praca cie interesuje? Mozesz podac jakis prywatny email?
                • Gość: Mimi Re: Do Ani w srawie pracy IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.06.02, 20:44
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> Jaka praca cie interesuje? Mozesz podac jakis prywatny email?

Dzieki ze przynajmniej Ty jestes zainteresowana miom losem juz sam fakt zwrocenia
                  uwagi sie liczy. No coz zdaje sobie spawy ze bez pozwolenia na niewiele(jesli
                  chodzo o wybor i atrakcyjnosc) moge liczyc, moze cos w jakims coffe barze albo
                  gdzie przy kanapkach albo nawet sprzatanie . Trudno ambicje i skonczone studia
                  nalezy sobie narazie schowac do kieszeni. Prosze napisz do mnie...
                  Moj adress e-mail to: mimitujest@hotmail.com
                  Pozdrowienia Mimi
              • Gość: Xiv Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 62.189.123.* 12.06.02, 11:07

re: praca
                sam niewiele mogę pomóc, ale zapraszam na piątek o godz 20.15 do polskiego
                kościoła na 2 Devonia Road N1; będzie parę osób - może ktoś coś będzie
                wiedział; jeśli nie piątek - w niedzielę o 12.15 jest Msza młodzieżowa, na
                która serdecznie zapraszam...

Xiv
            • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 12.06.02, 10:01
              > w takim bądź razie proponuję przyszły czwartek - miejsce standardowe...
              >
              Przyszly czwartek jak najbardziej mi pasuje. Moge nawet sprawdzic czy w naszej
              knajpie nie ma jakiejs private function, tak jak to ostatnio bylo gdy ds spotykal
              sie przed slubem z wami.
              • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 12.06.02, 11:26
                W przyszly czwartek niestety nie moge.
                Obawiam, sie ze najblizszy wolny termin moge miec dopiero w lipcu...
                Chociaz musze sie spotkac z Xiv'em - zeby oddac obiektyw (dzieki).
                • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 12.06.02, 11:43
                  No to umowmy sie na lipiec, bo ja w jeszcze nastepny czwartek (27/06) ani
                  piatek (28/06) nie moge. Czwartek sluzbowa "wycieczka krajoznawcza" do
                  Birmingham a w piatek Perpignan.
                  Daj jakis dzien w lipcu i zaczniemy negocjowac...
                • Gość: Xiv Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 62.189.123.* 12.06.02, 12:06
                  > Chociaz musze sie spotkac z Xiv'em - zeby oddac obiektyw (dzieki).

a przydał się wogóle? i czy mieliście sesję we dwójke w parku, na rynku?

Xiv

• Gość: Ania Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 12.06.02, 12:16
                    Xiv, czy ja moge sie tak delikatnie przypomniec.....?
                  • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 12.06.02, 12:23
                    > > Chociaz musze sie spotkac z Xiv'em - zeby oddac obiektyw (dzieki).
                    >
                    > a przydał się wogóle? i czy mieliście sesję we dwójke w parku, na rynku?

Szczerze mowiac przydal sie bardziej do zabawy - zdjecia na slubie/poprawinach
                    byly robione zwyklym obiektywem. Ale troche sie ta rura pobawilem.

Sesje mielismy (w rynku, parku, Ostrowie Tumskim, itp) ale robil profesjonalny
                    fotograf tak wiec uzywal swojego sprzetu. Tak samo slub. W sumie oni wyptrykali
                    11 rolek + 1 czarno biala a my 3 rolki. Czyli zdjec troche jest.. wink
                    • Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.118.* 12.06.02, 15:13

> > > Chociaz musze sie spotkac z Xiv'em - zeby oddac obiektyw (dzieki).
                      > >
                      > > a przydał się wogóle? i czy mieliście sesję we dwójke w parku, na rynku?
                      >
                      > Szczerze mowiac przydal sie bardziej do zabawy - zdjecia na slubie/poprawinach
                      > byly robione zwyklym obiektywem. Ale troche sie ta rura pobawilem.
                      >
                      > Sesje mielismy (w rynku, parku, Ostrowie Tumskim, itp) ale robil profesjonalny
                      > fotograf tak wiec uzywal swojego sprzetu. Tak samo slub. W sumie oni wyptrykali
                      >
                      > 11 rolek + 1 czarno biala a my 3 rolki. Czyli zdjec troche jest.. wink

ds -co to znaczy "profesjonalny fotograf"?
                      mags..o ktorej konczysz dzisiaj?wink
                      • Gość: ds Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 12.06.02, 15:19
                        > ds -co to znaczy "profesjonalny fotograf"?

Ktos kto zyje z robienia zdjec a nie amator robiacy zdjecia po godzinach jako
                        hobby/sposob na dorobienie do pensji.
                        • Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.118.* 12.06.02, 15:22

> > ds -co to znaczy "profesjonalny fotograf"?
                          >
                          > Ktos kto zyje z robienia zdjec a nie amator robiacy zdjecia po godzinach jako
                          > hobby/sposob na dorobienie do pensji.

czy to znaczy ze jak ktos fotografuje panienki to jest profesjonalem?
                          oczywiscie zakladajac ,ze z tego zyje..
                          • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 12.06.02, 15:28

> czy to znaczy ze jak ktos fotografuje panienki to jest profesjonalem?
                            > oczywiscie zakladajac ,ze z tego zyje..

A czemu nie....

Koncze jak zawsze, a co, zrobisz mi propozycje nie do odrzucenia???smile))
                            • Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.118.* 12.06.02, 15:38

>
                              > > czy to znaczy ze jak ktos fotografuje panienki to jest profesjonalem?
                              > > oczywiscie zakladajac ,ze z tego zyje..
                              >
                              > A czemu nie....

co to znaczy? jestes gdzies na zdjeciach..prosze o link

>
                              > Koncze jak zawsze, a co, zrobisz mi propozycje nie do odrzucenia???smile))

jestem ceniacym siebie mezczyzna..nigdy nie proponuje..biore poprostu..to o
                              ktorej?
                              • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 12.06.02, 15:42

> co to znaczy? jestes gdzies na zdjeciach..prosze o link
                                >
                                Link tylko dla wtajemniczonych smile)))

> jestem ceniacym siebie mezczyzna..nigdy nie proponuje..biore poprostu..to o
                                > ktorej?

Sorry honey ale na dzisiejszy wieczor juz mam plany...

• Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.118.* 12.06.02, 15:48

>
                                  > > co to znaczy? jestes gdzies na zdjeciach..prosze o link
                                  > >
                                  > Link tylko dla wtajemniczonych smile)))
                                  >
                                  > > jestem ceniacym siebie mezczyzna..nigdy nie proponuje..biore poprostu..to
                                  > o
                                  > > ktorej?
                                  >
                                  > Sorry honey ale na dzisiejszy wieczor juz mam plany...
                                  >
                                  >

per£o..wiedzialem ,ze odrzucasz propozycje nie do odrzucenia..no coz..
                                  • Gość: theend Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: 213.78.118.* 12.06.02, 15:49
                                    i co zrobic by zostac wtajemniczonym? bratctwo krwi? blizny?
                                  • Gość: Mags Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 12.06.02, 16:00

> per£o..wiedzialem ,ze odrzucasz propozycje nie do odrzucenia..no coz..

Przeciez propozycji nie do odrzucenia nie bylo....dlatego moglam te oferte
                                    odrzucic....

Jak zostac wtajemniczonym....dobre pytanie?? To samo jakos przychodzi a potem
                                    wystarczy poogladac albumy ze zdjeciami...
                                    • Gość: theend ;-)))) IP: 213.78.118.* 12.06.02, 16:07
                                      caluje w kazdym razie..
                                      kalendarz pelen dat..
                                      • Gość: Mags Re: ;-)))) IP: *.moodys.com / *.moodys.com 12.06.02, 16:12
                                        > caluje w kazdym razie..
                                        > kalendarz pelen dat..

Moj tez pelen dat...ma 365 dnismile))
                                    • emigrantka Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! 12.06.02, 20:57
                                      podpisuje sie wink

pozdrowionka
                                    • Gość: emigrantka Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! IP: *.access.uk.tiscali.com 12.06.02, 22:36
                                      podpisuje sie wink

pozdrowionka
                                      • emigrantka ja? gosc? 12.06.02, 22:47
                                        jakim cudem wyszlo moje post jako "guest", z mojego ISP ale 2 godziny po moim
                                        poscie? duchy czy co? bo ja tego nie wyslalam - grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

emigrantka NIGDY jako "guest" nie wchodzi, co tu sie dzieje? huh?
        • Gość: e Rolki IP: warspite.ch.u* 12.06.02, 14:03
          Gdybyscie uskuteczniali opcje rolkowania to moze dolaczylabym...
        • esther Re: Prosze dalej podpisywac liste!!! 13.06.02, 17:52
          Ja tez, mimo ze w sumie mnie tak jakby nie ma! I meza tez wpisuje.
    • Gość: ds A co powiecie na... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 10:34
      ...piatek, 21 czerwca (za tydzien)?
      Zona chce wszystkim pokazac zdjecia i nie chce czekac do lipca wink
      • Gość: Mags Re: A co powiecie na... IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 11:16
        Oh man, nie moge w nastepny piatek bo o 17.30 mam samolot do Nicei!!!
        A tak poza tym to o 10 a.m. mieli nam dowiezc doughnuts, bo dzisiaj jest
        doughnut day w Moody's i jak na razie ani widu ani slychu zadnych slodkosci a
        my tu wszyscy glodni!!
      • Gość: Xiv Re: A co powiecie na... IP: 62.189.123.* 13.06.02, 12:01
        czy Ty mnie czytasz - pisałem - wszystko prócz piątków...

Xiv

• Gość: Mags Re: A co powiecie na... IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 12:11
          > czy Ty mnie czytasz - pisałem - wszystko prócz piątków...
          >
          Ja tez wspominalam, ze najblizszych kilka piatkow mi nie pasuje. Widocznie ds ma
          selective memory wink)
          • Gość: ds Re: A co powiecie na... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 12:25
            Dobra, dobra...
            Ale zescie sie na mnie rzucili...

No to lipiec.
            Xiv - do lipca pewnie nie wytrzymasz tak wiec moze umowmy sie jak mam Ci oddac
            obiektyw.
            • Gość: Mags Re: A co powiecie na... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 13.06.02, 13:41
              > Ale zescie sie na mnie rzucili...
              >
              Na kogos w koncu trzeba bylo sie rzucic... Inaczej byloby nudno.
              My w koncu dostalismy nasze slodkosci, wiec jestesmy najedzeni i szczesliwi...
              ds - nawet nie wyobrazasz sobie ile tutaj jest obzartuchow!!
              • Gość: Joanr Re: A co powiecie na... IP: 155.91.64.* 13.06.02, 13:50
                Zazdroszcze stanu szczescia i nasycania.
                RAK
                • Gość: Mags Re: A co powiecie na... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 13.06.02, 13:52
                  > Zazdroszcze stanu szczescia i nasycania.

Musze potwierdzic, ze jest to bardzo przyjemne uczucie...mimo, ze co nie co
                  rozleniwia..

• Gość: joanr Re: A co powiecie na... IP: 155.91.64.* 13.06.02, 14:13
                    To dobrze ze nam dzis smakolykow nie podrzucili bo nie mam czasu na
                    leniuchowanie.
                    • Gość: Xiv Re: A co powiecie na... IP: 62.189.123.* 13.06.02, 14:18
                      a mi się marzą bezy i bzy, i do tego jakaś dobra kawusia...

Xiv
    • Gość: ds Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 14:58
      Moze lepiej 5 lipca - piatek, mozna sie potem wyspac...
      • Gość: Xiv Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: 62.189.123.* 13.06.02, 15:51

dobra - piątek

Xiv
        • Gość: Mags Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 16:14
          Mi tez jak na razie piatek odpowiada.
          ds - czy nie czas zaczac juz nowy watek, bo ten juz sie dlugasny robi.
          • Gość: ds Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 16:19
            > Mi tez jak na razie piatek odpowiada.

No to piatek.

> ds - czy nie czas zaczac juz nowy watek, bo ten juz sie dlugasny robi.

Moze i czas.
            Ale ja po slubie oduczylem sie podejmowania decyzji. Tak wiec niech ktos inny
            zacznie wink)))))))

• Gość: Mags Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 16:26
              > No to piatek.

Czy jak zwykle w Auberge???

> Ale ja po slubie oduczylem sie podejmowania decyzji. Tak wiec niech ktos inny
              > zacznie wink)))))))

Oh man, czyzbys az tak byl zastraszony??????

• Gość: ds Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 16:33
                > > Ale ja po slubie oduczylem sie podejmowania decyzji. Tak wiec niech ktos i
                > nny
                > > zacznie wink)))))))
                >
                > Oh man, czyzbys az tak byl zastraszony??????

Palcem nie rusze bez zgody zony.
                wink
                • Gość: Mags Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 17:42
                  > Palcem nie rusze bez zgody zony.
                  > wink
                  To popros o zgode na nowy watek.
                  Kurcze, a tak niewinnie ta Twoja zona wyglada...wink

• Gość: ds Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 17:46
                    > > Palcem nie rusze bez zgody zony.
                    > > wink
                    > To popros o zgode na nowy watek.
                    > Kurcze, a tak niewinnie ta Twoja zona wyglada...wink

Pozory myla...
                  • Gość: theend Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: 213.78.118.* 13.06.02, 17:50

> > Palcem nie rusze bez zgody zony.
                    > > wink
                    > To popros o zgode na nowy watek.
                    > Kurcze, a tak niewinnie ta Twoja zona wyglada...wink
                    >

papcie rosna..zaczelo sie odliczanie

ps mnie pasuje anytime honeys ..przyprowadze kolegow i narkotyki..ok?
                    nikt nikogo nie bedzie bil..oczywiscie..zderzenie dwoch swiatow..co wy na to?

mags..o ktorej konczysz dzisiaj?
      • esther Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? 13.06.02, 17:50
        Witam ponownie!! I gratuluje panstwu ds!!! Czy jest gdzies sprawozdanie ze
        slubu?
        Ja siedze po uszy w egzaminach wiec mnie troszke jakby nie ma, wiec tylko
        sygnalizuje ze jestem. Obawiam sie ze w przeciwnym razie znow wciagne sie w
        Koziorozcowa dyskusje i przegapie egzamin!!!!
        Nie chce mi sie uczyc, chce piwa i na zielona trawe...

• Gość: ds Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: GBLOND* / 194.203.201.* 13.06.02, 18:22
          > Witam ponownie!! I gratuluje panstwu ds!!! Czy jest gdzies sprawozdanie ze
          > slubu?

Nie ma. Trzeba przyjsc na spotkanie zeby zobaczyc zdjecia.

> Nie chce mi sie uczyc, chce [...] na zielona trawe...

Jak to koza...
          wink
          Do jutra - spadam do domu.
          • esther Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? 13.06.02, 18:30
            Pewnie ze przyjde, chociazby mnie sila mieli z zielonej trawy zbieracsmile
            A o kozach nie zaczynam bo jak zaczne to znow nie bede sie uczyc!
            I tak nie zdam!
            • Gość: mags Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 13.06.02, 18:39
              > Pewnie ze przyjde,

To przyjdz, to tym razem moze mi sie uda przyniesc ci pyzy....za te wspaniale
              powidla!!!

> A o kozach nie zaczynam....

Dlaczego nie, przeciez to najpoczciwsze zwierze....chciaz inni (np byki) twierdza
              inaczej.
              No to chyba do jutra, bo z 5 minut musze isc na rating committee i kto wie kiedy
              to sie skonczy. Wszystko przez ten zakichany NY. Czy oni nie moga miec
              europejskiego czasu.

• Gość: Mags Re: Czyli co? 4 albo 5 lipca? IP: *.moodys.com / 12.15.226.* 14.06.02, 10:30
                Dziendobry wszystkim. Pisze tylko kilka slow aby ten watek wrocil gdzies
                blizej czolowki i nie trzeba go bylo szukac.
                ds - czy dostales juz pozwolenie malzonki na nowy watek? Jesli tak, to zacznij
                nowy. Ja zmykam, bo mamy spotkania. Odezwe sie po lunchu.
    • Gość: Xiv Wątek zamknięty... IP: 62.189.123.* 14.06.02, 11:35

zapraszam na "Spotkanie w Londynie nr 11"

Xiv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka