Dodaj do ulubionych

Marek Ganowicz - do Oli

IP: 193.133.143.* 30.05.02, 15:45
Olu,
Zalozylam nowy watek, bo na tamtym taki rozgardiasz sie zrobil...
A probowalas kontaktowac sie z ambasada polska we Wloszech? Mowisz ze
przeniosl sie tam w 1992, wiec jest mozliwosc ze odnawial, lub wkrotce odnowi
swoj paszport. Mozliwe ze nie, jak ma inny, ale sprobowac zawsze mozna.

do forumowiczow:
zrobmy brain storming session - prosze o konstruktywne pomysly jak odnalezc
Marka. Probowalam Google, ale wyszukalo tylko MG radnego z Polski.

pozdrawiam,

Cariño
Obserwuj wątek
    • Gość: Sibylle Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.02, 15:50
      Proponuje szukac w internetowych spisach tel. w swoich krajach - za moment
      bede szukac w niemiemieckim.
      • Gość: davro Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: 216.126.91.* 30.05.02, 15:53
        Dobry pomysl. Przeszukam Kanada, ale jest numer zastrzezony?
    • Gość: Sibylle Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.02, 16:01
      Znalazlam 3 osoby o nazwisku Ganowicz , z niemeieckimi imionami.
      Moze ktos z rodziny ???
      Co dalej??? - Poradzcie
      • Gość: davro Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: 216.126.91.* 30.05.02, 16:03
        Zadzwon i zapytaj.
        Niestety nie znalzlem ani jednej osoby o tym nazwisku w Kanadzie.
        Moze ktos pracuje w Revenue Canada i ma dostep do danych?
        • Gość: Renka Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: *.home.cgocable.net 30.05.02, 17:17
          Ty, davro, ubeckie metody to powinienes byl zostawic w Polsce.
    • Gość: czytacz Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: 203.40.165.* 30.05.02, 16:10

Przeszukalem wszystkie stany w Au ale niestety nie ma takiego nazwiska.Te
      niemieckie telefony mozesz przeslac na:ola42@poczta.gazeta.pl,bo ten sam
      anons jest w Poszukuje krewnych i znajomych na Forum
      • Gość: czytacz Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: 203.40.165.* 30.05.02, 16:15
        Przeszukalem wszystkie stany w Au ale niestety nie ma takiego nazwiska.Te
        niemieckie telefony mozesz przeslac na:ola42@poczta.gazeta.pl, bo ten sam
        anons jest w Poszukuje krewnych i znajomych na Forum,
        powodzenia

• Gość: Sibylle w Niemczech nie ma Marka Ganowicza IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.02, 16:22
      Zaduwonilam do tych 3 innych Ganowiczow -
      nie maja zadnego zwiazku z Markiem Ganowiczem z Gliwic.
      • Gość: Mirko W USA IP: 65.206.44.* 30.05.02, 16:37
        www.switchboard.com

Ani Marek Ganowicz ani Mark Ganowicz,
        ale:

Ganowicz, Catherine
        155 John St,
        Staten Island, NY 10302-1135
        (718)273-9551

Ganowicz, Teresa M
        5739 W 63rd St,
        Chicago, IL 60638-5595
        (773)838-8250

Nie mogę niestety z roboty dzwonić.
        • Gość: davro Re: W USA IP: 216.126.91.* 30.05.02, 16:42
          Zadzwonilem. W obu przypadkach sekretarka. Pani z NY ma wyraznie polski
          akcent. Druga sekretarka - anons sciagniety z internet.
          Sprobuje po poludniu.
          davro.
        • Gość: Renka Re: W USA IP: *.home.cgocable.net 30.05.02, 17:26
          No, no, kto ciebie Mirko upowaznil do podawania danych personalnych osob
          prywatnych na necie?
          To jest sprzeczne z prawem. Jak znalezc czlowieka to jedno, a opublikowac dane
          czlowieka na necie bez jego zgody to PRZESTEPSTWO.
          • Gość: <><> Re: W USA IP: *.sympatico.ca 30.05.02, 18:43
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> No, no, kto ciebie Mirko upowaznil do podawania danych personalnych osob
            > prywatnych na necie?
            > To jest sprzeczne z prawem. Jak znalezc czlowieka to jedno, a opublikowac dane
            > czlowieka na necie bez jego zgody to PRZESTEPSTWO.

Sztuknij sie w leb. Do sa dane ogolnodostepne ne necie.
            • Gość: Renka Re: W USA IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 02:04
              Co ty pierniczysz. Jezeli ona pozwala na twoje publikowanie to OK.Jezeli nie,
              to uwazaj.Jak widac, ty nie masz zyczenia opublikowac swoich cwoku, bo pewnie
              masz cos do ukrycia.
          • Gość: Mirko W sieciowej knajpce... IP: 65.206.44.* 30.05.02, 19:16
            Gość portalu Renka napisała:

> No, no, kto ciebie Mirko upowaznil do podawania danych personalnych osob
            > prywatnych na necie?
            > To jest sprzeczne z prawem. Jak znalezc czlowieka to jedno, a opublikowac dane
            > czlowieka na necie bez jego zgody to PRZESTEPSTWO.

Renko, a odwalże się Ty kobieto ode mnie. Z jakim prawem sprzeczne? Twoim -
            kanadyjskim, moim - amerykańskim czy forumowym - polskim?
            Chcesz ze mną kotku pograć w kotka i myszkę (internetową)?
            W ~38 sekund mogę również "opublikować" Twoje dane i nawet Twój podręczny fachura
            komputerowy Jakub Ci nie pomoże.
            Jak raz się Twoje pojawią, tak tygodnie miną zanim nie spadną.
            Idź popatrz w gar z pierogami, żeby się w sam "lunch" nie rozgotowały, bo to
            dopiero byłoby (karczemne) przestępstwo.
            My tu o poważnych sprawach pisujemy. Jak nie musisz - nie mieszaj - to nie gar.

• Gość: Renka Re: Sprobuj to zrobic, a ja..cie ostrzegam IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 02:29
              Ja sobie nie zycze, zebys tutaj publikowal moje dane.To, co robisz, czyli
              publikujesz dane bez zgody wlasciciela na necie, to jest NIELEGALNE, chyba ze
              on podpisal klauzule, ze sie zgadza na udostepnienie danych stronom trzecim.
              Jak wiesz, mamy tu bardzo skuteczne prawo i jest ono jednoznaczne.
              Moj adres i nazwisko kazdy moze sobie znalezc w ksiazce telefonicznej Windsor.
              Ja nie naleze do tych, ktorych szukaja.Co najwyzej moge pomoc odszukac, ale nie
              w taki sposob, jak ty to robisz, podajac dane do publicznej wiadomosci.
              • Gość: Mirko Renka możesz mi nakukać do patelni! IP: *.union01.nj.comcast.net 31.05.02, 04:32
                Renka, mam wrażenie, że Ty jesteś jedną z tych wyemancypowanych "privacy
                freaks", które w każdym przypadkowym facecie widzą zboczeńca seksualnego
                gotowego do napastowania Cię. (Fuj).
                Czy ktoś Cię kiedyś napastował i tak Ci się zostało?

Czy Ty nie masz oczu podpietych do kurzego móżdżku, że nie widzisz, że ten
                wątek nie jest dla Twoich osobistych wycieczek w moim czy kogokolwiek kierunku?

Przestępstwo? Co Ty kobieto - pardon - kuchenna - chromolisz!?
                Jeszcze raz pytam: w/g którego KONKRETNIE PROSZĘ prawa? Internetowego?
                Prowincji Ontario? Mnie lata prawo Ontario.

Nawet jak napiszę tu wszystkie Twoje dane - to jak to się na Śląsku obrazowo
                mówiło: możesz mi na pukiel (cokolwiek to znaczy) naskoczyć.

To ja potrafię namierzyć Twoje dane a nie Ty moje. To jest ta drobna różnica.

Widzisz te gwiazdkę na końcu mojego adresu?
                To właśnie tam gdzie/kim jestem.
                Taka gwiazdka w świecie komputerowym znaczy: "COKOLWIEK".
                Pisz Pani na Berdyczów!
                I to ja radzę Ci się - jeszcze raz - odwalić ode mnie.
                Na razie po dobroci.
                Bywaj zdrowa.
                • Gość: Renka Re: kukam do patelni ! IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 04:48
                  Nie groz mi i badz bardziej uprzejmy.Nie przeceniaj swoich mozliwosci.
                  Thanks for increasing traffick on www.polishrestaurant.com
                  smile)
                  • Gość: Mirko Ars Garkuchnia. IP: *.union01.nj.comcast.net 31.05.02, 05:13
                    Traffick?
                    • Gość: Renka Re: Ars Garkuchnia. IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 05:53
                      Czego szukales w bazie ? Pierogow?
                      • Gość: Mirko Re: Ars Garkuchnia. Renka Amazonką Wolności Os. IP: *.union01.nj.comcast.net 02.06.02, 04:37
                        Szukajcie a znajdziecie.
      • Gość: Cariño Marek Ganowicz IP: 193.133.143.* 30.05.02, 16:49
        Jestescie wspaniali!
        Szukalam na www.192.com (electoral roll & enquiries), ale jak na razie bez
        sukcesu. Mysle, jak jeszcze mozna szukac. Nie smiejcie sie, ale kiedys
        slyszalam ze po wojnie Czerwony Krzyz pomagal w odszukiwaniu ludzi...
        • Gość: Mirko Re: Marek Ganowicz IP: 65.206.44.* 30.05.02, 16:59
          Gość portalu: Cariño napisał(a):
          > ....Nie smiejcie sie, ale kiedys
          > slyszalam ze po wojnie Czerwony Krzyz pomagal w odszukiwaniu ludzi...

Przez Internet? A nie mieli za wolnych komputerow?
          Czerwony Krzyz trudni sie tym (m.in.) prawdopodobnie nadal.
          • Gość: davro Re: Marek Ganowicz IP: 216.126.91.* 30.05.02, 17:03
            Zbytnio nie liczyl bym na PCK. Juz od 8 miesiecy czekam na odpowiedz na moj
            list. Czerwony Krzyz z Niemiec i Wielkiej Brytanii odpowiedzial pozytywnie w
            przeciagu miesiaca. Wiec zostaje internet a moze ktos ma jakis inny pomysl.
            Pzdr.
            davro
    • Gość: Sibylle Kto moze zadzwonic do Pan Ganowicz z USA ??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.02, 16:44
    • Gość: ola42 Re: Marek Ganowicz - do Oli IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 17:02
      Bardzo dziekuje za zainteresowanie i pomoc w poszukiwaniu Marka nie sadziłam ze
      okażecie tyle serca i zaangazowania w celu uścislenia poszukiwan wyjasniam co
      nastepuje :W 1981r.Marek wujechal do Austii pozosawiajac zone i
      corke ,brata ,ojca i mnie matkę po latach otrzymał obywatelstwo Austryjackie
      kontakty byly sporadyczne ostatni kontakt jak napisałam była kartka wysłana na
      lotnisku w Rzymie w 1992r.Przez te lata szukałam go wszelkimi możliwymi
      sposobami poprzez ambasadę austrii i grecji (był taki wątek że wyjechał na
      Kretę)Czerwony Krzyż bez skutku w zaistniałej sytuacji (umiera jego ojciec)
      chciałam wykorzystac ostatnią szansę przepraszam za chaotyczny styl ale
      poruszam sie między szpitalem a domem jeszcze raz dziękuję wszystkim ludziom
      dobrej woli i chociaż bez nadziei ale z iskierką
      • Gość: Renka Re: Marek IP: *.home.cgocable.net 30.05.02, 17:12
        Jezeli ma obywatelstwo austriackie to napewno go nie ma w Ameryce.
        • Gość: Mirko Renka IP: 65.206.44.* 30.05.02, 17:23
          Gość portalu Renka napisał:

> Jezeli ma obywatelstwo austriackie to napewno go nie ma w Ameryce.

Dlaczego?
          Austryjacy nie potrzebuja wiz ani do Kanady ani do Stanow.
          Austrian Airlines lata pelny codziennie z Wiednia na JFK und zurick.
          Austryjacy - tak jak Niemiaszki i Polacy (choc w innym celu) bardzo lubia nach
          Amerika: kaufen i inne Florydy.

Nie wiem co to jest warte (tzn jaki to program) i ile za to chca:
          www.onlinedetective.com/people.html

• Gość: davro Re: Mirko IP: 216.126.91.* 30.05.02, 17:33
            No i co. Chcesz komus pomoc w nieszczesciu to nazwia cie ubekiem albo
            przestepca. Idz kobieto i gotuj swoj barszcz. Bedzie z tego wiecej dobrego.
            davro.
            • Gość: Cariño Re: do Renki IP: 193.133.143.* 30.05.02, 17:40
              Renka,
              Mam nadzieje ze to byl zart-niewypal (ubeckie metody). Jezeli nie jestes w
              stanie pomoc konstruktywnie, to nie zasmiecaj zbednymi komentarzami.

Dziekuje

PS Jesli czujesz nieodparta chec odpowiedzi na moj/Mirko/Davro post, to prosze,
              zrob to na innym watku, bo ile razy tu sie nowy post pokaze, to my mamy nadzieje
              ze jest na temat i w jakis sposob pomocny. Dzieki.

• Gość: Renka Re: filozofowanie IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 02:46
              Nie badz taki filozof, bo wiesz, zeby pomoc tej kobiecie, nie musisz pytac o
              kogos, kto pracuje dla revenue, czy by moze cos znalazl? Zachecasz w ten sposob
              do popelnienia przestepstwa.Mozesz sprawdzic wszystkie ksiazki telefoniczne
              Kanady, USA i wszystkich innych krajow swiata. To zajmie ci okolo tygodnia.Poza
              tym masz poczte Oli42 i tam wysylaj dane, ktore znalazles, a nie na forum.
          • aniutek Re: onlinedetective.... bullsh... 02.06.02, 04:51
            Mirko- wspomniany program jest do bani, rownie dobrze mozna szukac na interku bez jego
            pomocy.
            Marka Ganowicza w USA nie znalazlam.

Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Gość portalu Renka napisał:
            >
            > > Jezeli ma obywatelstwo austriackie to napewno go nie ma w Ameryce.
            >
            > Dlaczego?
            > Austryjacy nie potrzebuja wiz ani do Kanady ani do Stanow.
            > Austrian Airlines lata pelny codziennie z Wiednia na JFK und zurick.
            > Austryjacy - tak jak Niemiaszki i Polacy (choc w innym celu) bardzo lubia nach
            > Amerika: kaufen i inne Florydy.
            >
            > Nie wiem co to jest warte (tzn jaki to program) i ile za to chca:
            > <a href="http://www.onlinedetective.com/people.html"target="_blank">www.onlined
            > etective.com/people.html</a>
            >
            >
            >

• baloo1 W Szwajcu tez go nie ma 30.05.02, 23:53
      Przynajmniej nie figuruje w spisie telefonow ...
      • aniutek Re: W Szwajcu tez go nie ma 31.05.02, 03:06
        kto to jest? czemu wszyscy go szukaja? oswiecenia pls!!!!
        • styro Re: W Hiszpanii tez raczej nie..... 31.05.02, 04:19
          Poszperalem na necie i w ksiazce telefonicznej...
          • Gość: Renka Re: A jak ma tylko cellphone? IP: *.home.cgocable.net 31.05.02, 04:57
            Moze nie miec stalego miejsca pobytu, albo nie miec telefonu, bo tam gdzie
            mieszka, telefon jest na kogos innego(np na zone, ktora nie zmienila nazwiska),
            albo ma cellphone i wtedy..jest trudniej.Nawet jak sprawdzamy w tych ksiazkach
            telefonicznych, to sprawdzamy, czy ON ma telefon zarejestrowany na JEGO imie sad
          • Gość: maz Re: Australia i Nowa Zelandia tez odpada.. IP: *.arach.net.au 31.05.02, 07:47
            Nikogo o takim nazwisku nie udalo mi sie znalezc.....
            • mikkita Austria - nie 02.06.02, 01:50
              Szukalam w ksiazce tel. Austrii, ale nie maja zadnego Ganowicza. Ale jak jest
              obywatelem austiackim, to moze mozna go poszukac przez ambasade?

aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka