Gość: tato IP: *.fastres.net 04.06.02, 14:14 1-0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.tin.it 04.06.02, 14:15 Jestes nieomylny, ale to dopiero poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.abo.wanadoo.fr 04.06.02, 14:23 Polacy graja niemrawo, bez entuzjazmu, do.....d.py! Gra Koreanczykow jest swietna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:24 Czy jesli dzisiaj Polacy przegraja,to odpadna,czy jeszcze beda mieli jakas szanse??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. 04.06.02, 14:26 spierdalaj s takymi komentazami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaha Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 04.06.02, 14:29 narval - typowy przyklad POLACZKA !!! jak sie cos nie uda to jest od razu dla niego do DUPY !!!!!!! lepiej zajmij sie slimakami w tej francji a nie wqrwiaj ludzi pesymizmem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.speed.planet.nl 04.06.02, 14:29 Pajacyk,ty wulgarny czlowieku,ja nei komentuje tylko pytam,nie kazdy rodzi sie z regulamnem MS w glowie,jak nie wiesz,albo wiesz ,tylko nie chcesz odpowiedziec,to oszczedz sobie swoj komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.abo.wanadoo.fr 04.06.02, 14:32 ech, nerwy mnie poniosly! Bo to moi faworyci! (ja nie Polaczek, a Polka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: tato IP: 203.40.169.* 04.06.02, 14:32 pomyl sie wreszcie raz i tak bedzie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.fastres.net 04.06.02, 14:44 Gość portalu: tato napisał(a): > 1-0 ɮ-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.dialup.zonnet.nl 04.06.02, 15:33 fanatyzm futbolowy zostanie ukarany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: 203.40.164.* 04.06.02, 15:47 jednak sie pomyliles podwojnie,przepraszam to nie zlosliwosc.FFF....kk,FFFFF....k,ale zobaczymy,moze nic straconego,na razie jestem zalamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend ja ...e.. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 15:48 paranoja...pycha zostanie ukarana..zawsze.. wstyd ..... ..znowu ze spuszczona glowa..mialem im nie wierzyc..udawalo mi sie do tygodnia przed rozpoczeciem..pozniej uwierzylem w swoj patriotyzm ..iu dalem jak zwykle dupy.. w tj chwili smieje sie z nas caly swiat ..z prezydenta bonka i trenera zmudy..z selekcjonera zapalonego wedkarza jerzego e...myslalem ze dopiero portugalczycy pokaza nam miejsce w szeregu..ale pokazala je korea..nie ma mowy.. nie ma mowy.. czytaliscie? slyszeliscie? widziel;iscie ? naszego prawego pomocniika marka kozminskiego.. jezeli nie: wstyd, wiesniactwo, zenada , zenada, kicha , disco- polo, play-station..ja ...e paranoja..prawy pomocnik.......reszta to samo od twarzacowca krzynowka po bramkarza jerzego dupa dudek..liverpool sie wstydzi w kazdym razie..podobno.. to byl przypadek w eliminacjach.toja moge z kumplami z senegalem na podworku 5:1 ale nie REPREZENTACJA..wstyd .....lepiej przezywac bezbramkowe remisy z san-marino w eliminacjach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ja ...e.. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 15:50 Gość portalu: theend napisał(a): > paranoja...pycha zostanie ukarana..zawsze.. wstyd ..... ..znowu ze spuszczona > glowa..mialem im nie wierzyc..udawalo mi sie do tygodnia przed > rozpoczeciem..pozniej uwierzylem w swoj patriotyzm ..iu dalem jak zwykle dupy.. > w tj chwili smieje sie z nas caly swiat ..z prezydenta bonka i trenera zmudy..z > > selekcjonera zapalonego wedkarza jerzego e...myslalem ze dopiero portugalczycy > pokaza nam miejsce w szeregu..ale pokazala je korea..nie ma mowy.. nie ma mowy. > . > czytaliscie? slyszeliscie? widziel;iscie ? naszego prawego pomocniika marka > kozminskiego.. jezeli nie: wstyd, wiesniactwo, zenada , zenada, kicha , disco- > polo, play-station..ja ...e paranoja..prawy pomocnik.......reszta to samo > od twarzacowca krzynowka po bramkarza jerzego dupa dudek..liverpool sie wstydzi > > w kazdym razie..podobno.. > to byl przypadek w eliminacjach.toja moge z kumplami z senegalem na podworku > 5:1 ale nie REPREZENTACJA..wstyd .....lepiej przezywac bezbramkowe remisy z > san-marino w eliminacjach.. co jest cenzura? dawno mnie tu nie bylo..trzy dni..kurwa skasujcie se prosze bardzo..ja pierdole paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: ja ...e.. IP: 203.40.164.* 04.06.02, 16:02 Ej,ty jak tam ci idzie,theend czy jakos tam.Przestaj cpac i pisz po ludzku,bez tych kropek,skladaj jakos te zdania w logiczny uklad.Zadna tragedia,daj se spokoj ,spokoj,to jest sport,zadna polityka.Nic straconego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ja ...e.. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 16:14 Gość portalu: czytacz napisał(a): > Ej,ty jak tam ci idzie,theend czy jakos tam.Przestaj cpac i pisz po ludzku,bez > tych kropek,skladaj jakos te zdania w logiczny uklad.Zadna tragedia,daj se > spokoj ,spokoj,to jest sport,zadna polityka.Nic straconego!!!!!!!! mistrzu,,,ty to masz na koncu jezyka,,, sam sie tak okreslasz,,,czytacz,,to czytaj kurwa nie komentuj,,, czy wkurwiaja cie przecinki????,,, co jeszcze cie wkurwia,,,chcesz pogadac???,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: ja ...e.. IP: *.fastres.net 04.06.02, 15:53 Tak,kicha ale co nam zostaje?................ DOPIERDOLIC portugali i usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ja ...e.. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 15:58 Gość portalu: tato napisał(a): > Tak,kicha ale co nam zostaje?................ > DOPIERDOLIC portugali i usa. niedaleko mnie jest portugalski bar..pijam w nim..ide tam na mecz w koszulce kadry..mialem isc..teraz pojde do williama ,obstawic na rywali..nastepnie kupie Polska wodke..i bede przekonywal portugalczykow..ZE TO NIE JEST NASZA REPREZENTACJa..robcie to samo prosze..na calym swiecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: ja ...e.. IP: *.sympatico.ca 04.06.02, 16:20 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Tak,kicha ale co nam zostaje?................ > > DOPIERDOLIC portugali i usa. > > niedaleko mnie jest portugalski bar..pijam w nim..ide tam na mecz w koszulce > kadry..mialem isc..teraz pojde do williama ,obstawic na rywali..nastepnie kupie > > Polska wodke..i bede przekonywal portugalczykow..ZE TO NIE JEST NASZA > REPREZENTACJa..robcie to samo prosze..na calym swiecie.. Rozpaczasz jak moj malzonek. Mnie jeszcze serce boli ale od samego poczatku nie wierzylam w zwyciestwo. Szmaciarze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ja ...e.. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 16:28 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: tato napisał(a): > > > > > Tak,kicha ale co nam zostaje?................ > > > DOPIERDOLIC portugali i usa. > > > > niedaleko mnie jest portugalski bar..pijam w nim..ide tam na mecz w koszu > lce > > kadry..mialem isc..teraz pojde do williama ,obstawic na rywali..nastepnie > kupie > > > > Polska wodke..i bede przekonywal portugalczykow..ZE TO NIE JEST NASZA > > REPREZENTACJa..robcie to samo prosze..na calym swiecie.. > > Rozpaczasz jak moj malzonek. Mnie jeszcze serce boli ale od samego poczatku nie > > wierzylam w zwyciestwo. Szmaciarze i tyle Biala..kocham Cie.. i mozesz tu byc..ale nie pierdol prosze..i szmat nie obrazaj tez..hahah Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: ja ...e.. 04.06.02, 16:59 Gość portalu: theend napisał(a): > Biala..kocham Cie.. i mozesz tu byc..ale nie pierdol prosze..i szmat nie obraza > j > tez..hahah Nie Ty ustalasz tu reguly (dotyczy: "i mozesz tu byc") A ja mialam racje i jeszcze ... Witold Bendkowski, o meczu z Koreą: - Przegramy 0:2 not. iwan 03-06-2002 Obawiam się o naszą reprezentację. Rywal jest nieprzewidywalny, więc trudno o skuteczną receptę na zwycięstwo. Muszę jednak przyznać, że ich szaleństwo to doskonała metoda, o czym przekonali się przeciwnicy Koreańczyków w meczach towarzyskich - mówi Witold Bendkowski, były zawodnik Yukong Seul. Najważniejsza sprawa to nie tracić piłki, bo rywale wykorzystają każdy błąd. Jeśli będziemy rozgrywać, nie będzie czasu na myślenie. Koreańczycy nie pozwolą nam na to. Od razu ostrzegam, że przeciwnik nie będzie czekał, co zrobią Polacy - zaatakuje od początku. Nie możemy iść na wymianę ciosów. To skończyłoby się katastrofą. Gdybym był selekcjonerem, na pewno nie zaryzykowałbym ustawienia z dwoma napastnikami. Jeden wystarczy, bo o wiele więcej pracy będzie w środku pola. Czy nie mam kłopotów z identyfikacją zawodników? Rozpoznaję ich bez pudła. Jednego pamiętam jeszcze z czasów, kiedy grałem w Yukong Seul. To obrońca Hong Myung-bo, najbardziej doświadczony zawodnik [123 występy w reprezentacji - red.]. Myślę, że Koreańczycy wyjdą z grupy. Czyim kosztem? Niestety, naszym. Uważam, że Polska i USA rozegrają tylko trzy mecze na mundialu. W ogóle dziwię się, dlaczego uznano losowanie grup za korzystne. Gra z gospodarzem mundialu to przecież największe nieszczęście. Dlatego Korea wygra z Polską 2:0. Choć po cichu liczę, że uda nam się strzelić honorowego gola - kończy Witold Bendkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: ja ...e.. 04.06.02, 17:11 Sorry Biala jestes idiotkom. Przepowiednie czeba bylo snuc fczoraj babo jago umyslowa. Czy nie rozmumiesz, ze stawiasz tezy calkowicie nieweryfikowalne i potpieranie sie jakims dlugahnym cytatem czyni tfuj przypadek jeszcze bardziej beznadziejnym? Ale i tak fajna z ciebie babka, taka: "swoj chlop", szkoda tylko rz nie masz mozgu. lacze wyazy szacunku tfoja pajacyk Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: ja ...e.. 04.06.02, 17:25 pajacyk2 napisał(a): > Sorry Biala jestes idiotkom. > Przepowiednie czeba bylo snuc fczoraj babo jago umyslowa. > Czy nie rozmumiesz, ze stawiasz tezy calkowicie nieweryfikowalne i potpieranie > sie jakims dlugahnym cytatem czyni tfuj przypadek jeszcze bardziej > beznadziejnym? > Ale i tak fajna z ciebie babka, taka: "swoj chlop", szkoda tylko rz nie masz > mozgu. > lacze wyazy szacunku > tfoja > pajacyk Sorry pajacyk2, jestes debilnym nieukiem. Wczoraj jeszcze nie mialam sil po narkozie wiec nic nie pisalam ale dzisiaj sobie juz niezle radze. Mam nadzieje, ze rowniez jako fajna babka - "swoj chlop" - z sieczka zamiast oleju, przyjmiesz wyrazy szacunku twoja Biala Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: ja ...e.. 04.06.02, 17:33 biala& napisał(a): > pajacyk2 napisał(a): > > > Sorry Biala jestes idiotkom. > > Przepowiednie czeba bylo snuc fczoraj babo jago umyslowa. > > Czy nie rozmumiesz, ze stawiasz tezy calkowicie nieweryfikowalne i potpier > anie > > sie jakims dlugahnym cytatem czyni tfuj przypadek jeszcze bardziej > > beznadziejnym? > > Ale i tak fajna z ciebie babka, taka: "swoj chlop", szkoda tylko rz nie ma > sz > > mozgu. > > lacze wyazy szacunku > > tfoja > > pajacyk > > Sorry pajacyk2, jestes debilnym nieukiem. > Wczoraj jeszcze nie mialam sil po narkozie wiec nic nie pisalam ale dzisiaj sob > ie > juz niezle radze. > Mam nadzieje, ze rowniez jako fajna babka - "swoj chlop" - z sieczka zamiast > oleju, przyjmiesz wyrazy szacunku > twoja Biala bardzo trafna riposta...fajna z Ciebie babka..swoj chlop..who cares?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: theend IP: 203.40.164.* 04.06.02, 16:31 Mnie nic nie wkurwia(mowiac miedzy nami) ale i przecinkow jakos nie stukales teraz, a pozatym to juz pewien czas temu oglosiles,ze odpadasz,no wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: theend IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 16:33 Gość portalu: czytacz napisał(a): > Mnie nic nie wkurwia(mowiac miedzy nami) ale i przecinkow jakos nie stukales > teraz, a pozatym to juz pewien czas temu oglosiles,ze odpadasz,no wiec jak? powiedzialem..przeed teleexpreswm..u mnie 15:30..mam jeszcze troche czasu ..zreszta nadzwyczaj twardy jestem dzis...jeszcze siue nie poplakalem.. to prawdopodobnie nic mnie ruszy i wyrusze w miasto uczyc koreancow pokory i szacunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA I TAK WAM DOKOPIEMY... IP: *.sd242.k12.id.us 04.06.02, 16:38 wy glupie POLES.. bo my w Ameryce mamy wszystko lepsze.. nawet pilkarzy.. a wy co- gowno macie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: I TAK WAM DOKOPIEMY... IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 16:43 Gość portalu: USA napisał(a): > wy glupie POLES.. bo my w Ameryce mamy wszystko lepsze.. nawet pilkarzy.. a wy > co- gowno macie !!!!! pilka nozna to gowno..mowil ci to juz ktos..panie smieszny w swojej smiesznoci amerykanie na bezdrozach???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Re: I TAK WAM DOKOPIEMY... IP: *.sd242.k12.id.us 04.06.02, 16:47 we are the champion... U R polish shit !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: I TAK WAM DOKOPIEMY... IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 16:49 Gość portalu: USA napisał(a): > we are the champion... U R polish shit !!!!!!!!!!!!! Yo Mamma..keep smiling...ur przy tobie blednie..prezentujesz reprezentacje..zal mi ciebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: do theend IP: 203.40.164.* 04.06.02, 17:04 mialem na mysli to Twoje oswiadczenie(nie godziny), i albo zmien nicka albo przestan &*%$#(twoj tekst): mam w dupie budowanie kultu.. bo i tak bym sobie z nim nie poradzil.. to po co?.. ciezko znosze popularnosc..prace w grupie.. rzygam rzadzeniem... nie budowalem kultu..szukalem pracy. moze za duzo mi sie wydaje..o tym wszystkim.. tymbardziej odchodze.. bede tesknil.. theend ps nie robcie juz nic z moim komputerem ps2 banan - dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 17:11 Gość portalu: czytacz napisał(a): > mialem na mysli to Twoje oswiadczenie(nie godziny), i albo zmien nicka albo > przestan &*%$#(twoj tekst): > > mam w dupie budowanie kultu.. > > bo i tak bym sobie z nim nie poradzil.. > to po co?.. > ciezko znosze popularnosc..prace w grupie.. > rzygam rzadzeniem... > nie budowalem kultu..szukalem pracy. > moze za duzo mi sie wydaje..o tym wszystkim.. > tymbardziej odchodze.. > bede tesknil.. > theend > > ps nie robcie juz nic z moim komputerem > ps2 banan - dzieki > > dzieki za reklame czytaczu..to ponoc najlepszy moj tekst..za to mnie kochaja..niektore i niektorzy..czy ciebie ktos kocha//potrzebujesz pomocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: do theend IP: 203.40.164.* 04.06.02, 17:48 Nie mam problemow ale ty za to kochasz siebie( z wzajemnoscia),sadzac z twoich postow.I tak trzymaj,pisz duzo Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: do theend 04.06.02, 18:02 Gość portalu: czytacz napisał(a): > Nie mam problemow ale ty za to kochasz siebie( z wzajemnoscia),sadzac z twoich > postow.I tak trzymaj,pisz duzo czytaczu drogi..depresje mam od dziecka..nienawidze siebie i rodzaju ludzkiego..czy w tych warunkach mozna mowic o milosci..jest terazniejszosc.. z braniem do bani.. bo tylko kosmiczne wyglupy przechodza do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.cpool3.quickclic.net 04.06.02, 16:51 A moze dobrze ze sie tak stalo,kubel zimnej wody niekiedy jest bardzo przydatny,na te dumne zadzierajace nosa lby,prawda wyszla w calej okazalosci,pycha zostala ukarana,dziennikarze mieli racje ze sa do kitu,jak sie czuja Ci co krzyczeli na nich "pedaly",na razie to maja poziom okregowki,wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.nas.onetel.net.uk 04.06.02, 17:09 Gość portalu: Karlik napisał(a): > A moze dobrze ze sie tak stalo,kubel zimnej wody niekiedy jest bardzo > przydatny,na te dumne zadzierajace nosa lby,prawda wyszla w calej > okazalosci,pycha zostala ukarana,dziennikarze mieli racje ze sa do kitu,jak sie > > czuja Ci co krzyczeli na nich "pedaly",na razie to maja poziom > okregowki,wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd,pyrsk. alez nasi zawodowcy odbywaja wlasnie przygode swojego zycia..dobrze sie bawia w osrodku..ping-pong+bilard..kurwy tez jakies sie znajda..tylko trzech wzielo zony..ale chuje straszne ..czy nie..?? czy musimy na to patrzec..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. IP: *.cpool3.quickclic.net 04.06.02, 17:48 Najgorsze jest to ze ma sie odczucie ze ta cala ferajna,to towarzystwo wzajemnej adoracji,niektorzy pojechali nie za gre ale za zaslugi i uklady,to pierwsze trzeba rozwalic i wprowadzic zdrowa rywalizacje,jezeli nie wyjdziemy z grupy Engel powinien zrezygnowac lacznie z jego partnerami,pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: Czy ja k........a kiedys sie pomyle. 04.06.02, 18:06 Gość portalu: Karlik napisał(a): > Najgorsze jest to ze ma sie odczucie ze ta cala ferajna,to towarzystwo > wzajemnej adoracji,niektorzy pojechali nie za gre ale za zaslugi i uklady,to > pierwsze trzeba rozwalic i wprowadzic zdrowa rywalizacje,jezeli nie wyjdziemy z > > grupy Engel powinien zrezygnowac lacznie z jego partnerami,pyrsk engel wierzy ze awans..to mistrzostwo..small biznes typowy dla rodakow wielu.. towarzystwo jest zenujace..czy nie ma innych zawodnikow?..nie ma ..kazdy kto z legii czy wisly..przy tym trenowanym od miesiecy (lat?) dopingu..wymieklby..szybciutko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Kwach i theend najbardziej zawiedzeni ............ IP: *.sympatico.ca 04.06.02, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Kwach i theend najbardziej zawiedzeni ............ IP: 203.40.164.* 04.06.02, 18:43 zgadza sie i to byloby na tyle Odpowiedz Link Zgłoś