Gość: NEO IP: 195.116.26.* 19.04.01, 15:24 ??????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: KOGO NIENAWIDZI TYPOWY AMERYKANIN ? IP: *.tdsb.on.ca 19.04.01, 19:44 ..kto to jest typowy amerykanin? Ten co obraca milionami dolarow czy ten co ma 200 kilo nadwagi i lezy przed TV wpiepszajac chipsy? Anyway ani jeden ani drugi does not give a shit about nienawisc...NIENAWISC to nasza polska specjalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- Re: Hey JA IP: 207.61.17.* 19.04.01, 20:23 Gość portalu: JA napisał(a): > ..kto to jest typowy amerykanin? Ten co obraca milionami dolarow czy ten co ma > 200 kilo nadwagi i lezy przed TV wpiepszajac chipsy? Anyway ani jeden ani drugi > > does not give a shit about nienawisc...NIENAWISC to nasza polska specjalnosc... Is that the official position of the TOronto District School Board? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA+ Re: Hey JA IP: *.ym1.on.wave.home.com 19.04.01, 20:36 zdaje mi sie ze ktos mi podwedzil moj NIC? E, nie szkodzi..... Do pana/pani podpisujacego sie +-, .....zamiast zadawac glupie pytania po angielsku napisz co co na sercu lezy i daj facetowi spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- Re: Hey JA IP: 207.61.17.* 19.04.01, 20:58 Gość portalu: JA+ napisał(a): > zdaje mi sie ze ktos mi podwedzil moj NIC? E, nie szkodzi..... > Do pana/pani podpisujacego sie +-, .....zamiast zadawac glupie pytania po > angielsku napisz co co na sercu lezy i daj facetowi spokoj.... Daj sobie spokoj. Co glupie to twa ingerencja; pozwol JA na osobista odpowiedz na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja+ Re: Hey JA IP: *.ym1.on.wave.home.com 19.04.01, 21:09 ..po pierwsze nie pisze sie twa tylko twoja a po drugie to zachowujesz sie jak sledczy za czasow komuny...kto cie naslal ...czemu sprawdzasz IP i do kogo przekazujesz informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +- Re: Hey JABOL IP: 207.61.17.* 19.04.01, 21:31 Gość portalu: Ja+ napisał(a): > ..po pierwsze nie pisze sie twa tylko twoja a po drugie to zachowujesz sie jak > sledczy za czasow komuny...kto cie naslal ...czemu sprawdzasz IP i do kogo > przekazujesz informacje? Co to jest komuna? Prosze uwazac i nie obrazac Amerykanow na tym forum. Panimajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hey JABOL IP: *.ym1.on.wave.home.com 20.04.01, 00:33 ..no i prosze ...kto tu obraza amerykanow a kto psy na nich wiesza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdgg Re: Hey JABOL IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 02:01 kto was po polsku uczyl mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candy Re: Hey JABOL IP: *.sympatico.ca 28.04.01, 03:37 Nienawisc nie jest cecha zdrowych, normalnych ludzi. Juz sama tresc pytania duzo mowi o czlowieku ktory je postawil. Odpowiedz Link Zgłoś